Yurt Dışı Eğitimi!
-
Selam arkadaşlar sormak istediğim bişey war :)
bi kaç arkadaştan yurt dışı eğitimi hakkında bilgiler aldımda.
daha önceden bu konularda biraz bilgi sahibiyim..
bu konuda hakkında bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi
ülke fark etmez.
bu öss denen dalgaya bakmadan gidebileceğim bi yer olması lazım yanlız.
varsa bi yazıverinde sebeplenelim :)
-
Ayağı kokmayan adamları alıyorlarmış :P
-
ben bu konuda gülemedim?
-
Hacı Bulgaristanda Balkan Üniversitesi var bizim arkadaş sınavsız gitti, YÖK denklikte veriyomuş diyolar, yıllık 3500 Euro sanırım ama onun haricinde öss ye girdiysen, bulgaristanın puanları çok düşük, daha ucuza kapatabilirsin.
-
Ülke farkmaz dionda abü bazı ülkelerin bazı üniversitelerin diplomasına YÖK "Denklik Belgesi" vermiyor :| Onu iyice bi ara$tır.
-
fark etmez abi
sen o üniversitelerin bilgilerini ver bana
şartlarını falan yaz. web adreslerini ver.
m.koyim yökün m.k denkliğinin
-
NewPort Universitesi var :) Yurtdı$ı diilde İstanbulda Kadıköy de dersaneden bozma bi yeri vardı galiba :S + Uzaktan eğitim olayına girebilirsin :) http://www.newportuni.com/kayit_kabul.php Ama yok illa dı$arda okuyacam diosan onada bakalım :)
-
ciddi ciddi düşünürsen kuzey ırak'ta ingilizce + soranice eğitim veren süleymaniye üniversitesi var. ama kürtçe yeterliliğin olması lazım :| tipin doğulu tipi zaten :D onun dışında taiwan'da bi üni ver bizim imran286 mıdır nedir bu forumdan o da seneye gitçek girsin o da yazar. paralı üni dersen kıbrısı tavsiye ederim ;) tam senlik orada her çeşit insan var :P bu arada ayağı kokuyor diye ezmeyin lan adamı ayağı kokmayan adam terlemeyen adamdır terlemeyen adama adam demem ben :P emekçi sorcü
-
boşver ya uzagının m.k
eve uzak olayım yeter. üniversiteye uzak olupta napıcam
-
m.k kürd ne anlarım ben kürtceden gitmemde zaten.
eve uzak olsun yeter
kore . amerika . kanada falan olsun :D
-
Sorci olm barajı biraz geçtiysen Kıbrıstaki ünilere burslu girebilirsin puanları çok düşük
Toplam Hit: 6467 Toplam Mesaj: 40