Yurt İçi / Yutdışı En İyi Windows Hosting
-
Millet Selam,
Natro'yu değiştireceğim artık bıktım, bozulmasından, sorunlarından, 100 mb ftp desteklemesinden vs vs vs.
Önereceğiniz, kurumsal tercihen avrupa lokasyonlu Windows Hosting, reseller yada aynı fiyatlarda VPS satan firmalar nelerdir?
Kimlerden memnun sunuz?
-
Onlar da arasıra atak alıyorlar ama hız falan iyidir radore ve sayfanet'i önerebilirim.
-
Türkiye lokasyon olarak guzel.net.tr 2010 yılından beri kullanıyorum ilgi alaka konusunda kesinlikle memnunum her türlü konuda destek sağlıyorlar geri dönüşleri de oldukça güzel. Hizmetlerinde de kesinti yaşamadım tavsiye ederim. Kendilerinden ikinciye Yurtdışı lokasyon vds alacaktım ancak stokları kalmamış.
Ayrıca yurtdışı lokasyonlu vds tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Turhost ve ihs kullanıyorum. İkisinden de son derece memnun olmakla birlikte, hız konusunda kesinlikle turhost'u önerebilirim.
Profesyonellik bakımından ihs daha profesyonel tabii.
@edit
Natro'dan hosting alacağıma evde 1mb internetimden yayın yaparım daha iyi.. Utanmasalar html'den başka bütün her fonksiyonu yasaklayacaklar sunucularında adamlar..
CEO tarafından 25/Nis/14 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
hostgator iyidir, geçen gün 4-5 saat kesinti yaşadık adamlar sonraki ayın vps parasını almayacaz diyolar : )
-
Hocam hostgator linux.
Windows hosting arıyorum
-
isimtescil'e bir bak istersen.
http://www.isimtescil.net/hosting/paketi/standart-windows-hosting.aspx
-
Hocam isimtescil ilk acemilik hostumdu ve berbattı o zamanlar. şimdi nasıldır bilgim yok ama o günden kalan bir önyargım var hala.
-
alaystr yide bi araştır derim , host işi yapan adam bile bana orayı önermişti . Araştır sen yinede
-
guzel.net.tr tek geçerim
-
GoldenBoy bunu yazdı
guzel.net.tr tek geçerim
aynen hocam 1 hafta ödemeyi unutuyorum donduruyorlar tekrar gidiyorum açarmısınız diyorum açıyorlar :) kendi dc gibi kullanıyorum en ufak silme vs yapmıyorlar su an odemedim dondurdular kafama göre takılıyorum sunucuları da hızlı bir problem olmadı ucuz hem de