Yurtdışı Eğitim Çalışma Bilgilendirme (İstek)
-
Dostum sen barınak, iş, para, eğitim vs. konuşuyosunda konuyu açarken bahsettiğin göz karartma olayına ne oldu??? Bunu yapacaksan bir anda olmalı bir anda karar ermelisin plansız olmalı.. Baska türlü kapıdan adım atamazsın. Benim tek hayalim budur. Bigün hiç plansız çıkıp gidebilicek olgunluğa gelebilmek.. Bunun için tecrübe aramamalısın. Bunu başarabilenler bizim gibilerle uğraşmayacak kadar hayatın çemberinden geçmiş insanlardır....
-
hocam bi takım işlerde evt bnde bi anda yapar ederim fln ama genelde hayatımı kısa vadede planlyark yaşarım risk almayı severim evt ama mantıklı riskler o sebeple neyin nasıl oldugunu öğrenmek istedim işte sonucta bi yol bilip iz bilip gitmek yerini yurdunu ayarlıyp gitmek var bide evsiz barksız işsiz kalıp sürünerek geri dönmek:)
-
hocam avrupa da bir akraban varsa rahat vize alıp gidersin.
tabi ki istek yaparsa vize olaylarında çok rahatlık çıkarıyorlar.
oturma izni almak falan nasıl olur dersen..
akraban zaten avrupadaysa bi çok gurbetçi arkadaşı vardır eli yüzü düzgün bi kız ayarlarlar görüşürsün baktın yürüyor daha sonra evlenirsin kızın yanına gidersin..
:) en kolay çözüm yolu bu.
ya da bulgaristan da falan ucuz yollu eğitim öğrenim göreceksin,5 yıl kaldıktan sonra otomatik oturma izni verecekler.
ya da yunanistan a gidiceksin güzel bi hatun bulup evleniceksin,yunanistanla vizelerde kalktı nolsa onlar a.b birliğinde ne de olsa takılacaksın güzel güzel :)))
-
Şahsen ben evim dediğim ülkemdede koşarak coşarak yaşadığımı düşünmüyorum.. Sen öyle olduğunu düşünüyorsan zaten bu gibi şeylere gerek yok. Ben 19 yaşıma 1 hafta önce girdim. 20 21 yaşımda bu ülkede olmıycam. Bu benim hedefim. Bana göre hayali gerçekleştirmenin birinci kuralı bunu hedef ilan etmektir. Yoksa sadece yapılması haz verici olabilecek şeylerden birkaçı olarak kalabilir...