Yurtdışı Kargolarınız Rakipsiz Fiyata Gönderilir
-
Turkiye Ankarada 350-400 tane kitabim var.
Amerika`da gemiden iniste alacak sekilde nasil alirim?
Takribi ne kadar tutar? -
Hocam seninle çalışırız gelecekte diye düşünüyorum
Avrupa, kuzey amerika, abd ye makineler yapıyoruz birkaç kiloluk makine de var ton u bulan makine de var. Genelde ısıl işlemli kasa ile gidiyolar. Makineler ce deklarasyonlu vs...
Bizim arkadaşlardan birkaç bilgi alayım senden fiyat alayım hocam.
JOE tarafından 05/Tem/19 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Delegado_Zero bunu yazdı
Çok iyi hocam. Hanim tutturdu okuyacak kitabım kalmadı kitap alalım Amazon’dan diye. Baktım 10€ kitap Tr fiyatı 30 tl. Bir liste çıkarmış en kısa zamanda o kitapları alıp senin aracılığınla buraya alayım. Numalarimiz birbirimizde var zaten. İrtibata gecelim. Hayırlı işler.
tabi hocam haberleşiriz.
kitapların güzelce kolilenmiş/paketlenmiş halinin en boy yükseklik ağırlık ve gideceği ülke bilgisini paylaştığın zaman fiyat çıkartırız.
-
Antikky bunu yazdı
Turkiye Ankarada 350-400 tane kitabim var.
Amerika`da gemiden iniste alacak sekilde nasil alirim?
Takribi ne kadar tutar?üstad 300-400 kitap için gemi ile gönderim çok mantıklı kaçmıyor bizde,
konteynar doldurmak lazım ki gemiyle gönderelim.
fedex yada ups uçak kargo ile göndeririz.
kitapların sağlam kolilenmiş halinin en-boy-yükseklik, ağırlık bilgisini iletirsen bir fiyat çalışabilirim.
-
Güzel kardeşim madem böyle bir şey yapıyorsun, neden daha önce haber vermiyorsun ? 2 haftadır Almanya’daki müşteriyle tartışıyoruz :)
önümüzdeki hafta, tatil dönüşü yazarım sana .
-
Hayırlı olsun hocam, bol kazançlar
Aşağıdaki koliye tahmini fiyat verebilir misin, PTT kargo ile 450 - 500 TL arası alıyorum.
50 x 50 x 50 cm3
8-10 kg arası
Gideceği ülke, şehir: Rusya, Svobodny
Not: Burası neresi lan demeyin :) burda çalışıyorum
-
ilyas208 bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam, bol kazançlar
Aşağıdaki koliye tahmini fiyat verebilir misin, PTT kargo ile 450 - 500 TL arası alıyorum.
50 x 50 x 50 cm3
8-10 kg arası
Gideceği ülke, şehir: Rusya, Svobodny
Not: Burası neresi lan demeyin :) burda çalışıyorum
dostum Rusya Ukrayna buralara vakit sıkıntın yoksa ptt ile gönderebilirsin.
bizim anlaşmamız amerika kanada taraflarında, ayrıca avrupa ve iskandinav ülkelerinde güçlü.
rusya taraflarına ve türkî cumhuriyetlere de güzel fiyatlar verebileceğim bir anlaşma yapmayı düşünüyorum ama,
fiyatı iyi olanlar genelde tır doldurup götüren ya da yolcu yanına bagaj veren, adrese teslimi, kurumsal işleri, takip nosu sıkıntılı firmalar.
güvenebileceğim, gözümün arkada kalmayacağı birilerini bulursam, o tarafları da çözeceğim. biraz vaktimiz var.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Güzel kardeşim madem böyle bir şey yapıyorsun, neden daha önce haber vermiyorsun ? 2 haftadır Almanya’daki müşteriyle tartışıyoruz :)
önümüzdeki hafta, tatil dönüşü yazarım sana .
haberleşiriz dostum (:
-
Verdiği fiytalar çok iyi bugün bir gönderi için konuştum ki zaten birebirde tanıdığım iyi insandır kendileri. Yapamayacağı işe girmez altına imza atmaz sporcu dostum benim :) Hayırlı işleri olsun üyeliğine kefil olma şerefine ulaşamadım ama yaptığı her işe kefil olurum...
-
iran, azerbeycan, türki cumhuriyetler, rusya, ortadoğu ve afrika
buralarda elim güçlü
ama çokça uğraştıran yerler yine de
arkadaş elim güçlü değil diye reklam yapayım dedim Xd
yurtdışı kargo ucuz yurtdışı gönderi en iyi fiyat yurtdışı kargo afilli kargo şekilli kargo ah seni gidi kargo