folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Zamunda Ratio Uygulaması Mı Getirdi ?

Zamunda Ratio Uygulaması Mı Getirdi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eski hesabımın şifresini hatırlayamadım yeni hesap açtım bir kaç yer artık ratio uygulaması vs geldi demiş. Olayın aslı nedir bilen var mı ? Ramazan geliyor sahurluk arşiv çekiyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ben de sabahtan beri 150-600 kb arası çekiyorum ama, seeder azdı ona bağlamıştım.

Ratio baya düşük benim de, ondan yavaş çekiyor da olabilirim demek ki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlginç. 1 sezon Arrow çektim download işlememiş upload işlemiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Benin ratio 0.03 hocam indirme hızımda bi değişiklik yok

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yeni üyeleri bilmem eskilerde ratio yok yoksa milyonlarca user ban yerdi zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Eğer söylentiler doğruysa yakında upload sınırlaması kalkacakmış. Olursa artık kimsenin ratio derdi olmaz zannediyorum ama bakalım. Belki bizimkiler oradan da parayı götürecek şekilde tarife ayarlar :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Eğer söylentiler doğruysa yakında upload sınırlaması kalkacakmış. Olursa artık kimsenin ratio derdi olmaz zannediyorum ama bakalım. Belki bizimkiler oradan da parayı götürecek şekilde tarife ayarlar :P

Kalkar fakat Superonline gibi uploadıda Adil kullanıma sayar bu ibneler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

Kalkar fakat Superonline gibi uploadıda Adil kullanıma sayar bu ibneler.

Süperonline'da nasıldır bilmiyorum, kullanmadım. Ama sayarlarsa çok adaletli olmaz sanıyorum. Zaten mobil internetlerin sayaçları download+upload şeklinde sayılıyor. Sabit internetin mobil internete karşı olan üstünlüklerinden birini kaybeder.

Kaldı ki ekonomik sınırsız tarifeler olan belirli bir kotadaki veriyi belirli bir hızda download fırsatı sunan tarifelerde o kotalara upload'ları da eklerlerse hiçbir kota kimseye yetmez. Üstüne üstlük kota dolduktan sonra download düşse de upload hızının aynı kalması lazım, yani hız sınırı kalkacaksa... Olan download'a olur zaten, elimizdekinden de oluruz :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Rating: 0.351  Uploaded: 37.10 TB  Downloaded: 105.76 TB  

son hız devam sıkıntı yok :)

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

http://foreign.zamunda.net/ böyle bi yere yönlendiriyor beni yav anlamadım :/ gizli modda açınca sorun yok ama normal girince böyle önbellekte temizledim

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

bende 2 tane zemunda var 

http://www.zamunda.se/ Rating: 0.038  Uploaded: 6.64 GB  Downloaded: 175.42 GB (updated once a day) 

http://www.zamunda.net/  Rating: 0.009  Uploaded: 470.05 MB  Downloaded: 50.28 GB (updated once a day) 

bunların hangisi orjinal zamunda.se     -    http://zelka.org/browse.php ye yonlendiriyor 

ikisindede indirmede bir sorun 

Toplam Hit: 2484 Toplam Mesaj: 19
torrent zamunda sahur ramazan nerde eski ramazanlar