folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Zamunda Uyelik Alimi Acik !

Zamunda Uyelik Alimi Acik !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Çok büyüttünüz şu zamnundayı..

Torrentz.com dan arayıp public trackerlarla iki click yaparak indiremediğim dizi oyun film vs. hiçbirşey yok, istersem upload da yapmıyorum.. Yorumlara bakarak indirdiğim şeyin ne olduğunu önceden bilebiliyorum, indirdiğim şeylerin rusça riplenmiş çıkma ihtimali ya da virüslü olma ihtimali yok yani.

İndirme hızım tamamen download hızım kadar, yavaşladığını da hiç görmedim. Aylık neredeyse 1tb download yapıyorum ttnet netlimitsiz ile.

Ben üyeliklerle, premium linkler vs. saçma sapan şeylerle uğraşmamak için torrent kullanıyorum 2005 den beri, Türk milleti olarak torrente üye olmadan yapamıyoruz da yakında neredeyse ona da para öderiz..

Ehl-i Byte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    Realist bunu yazdı

Rating: 14.205  Uploaded: 838.42 GB  Downloaded: 59.02 GB

bu bilgiyi paylasman bizi cok aydinlatti bi bitmediniz ak.

sanane lan paylaşırsam kapçık

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Zamundanin kendisi acilmiyor ki bayadir bende..

Siz nasil giriyorsunuz siteye

Hangi dnsleri kullaniyorsunuz ?

Bende giremiyordum ip 31 ile başlıyor benim tahminim bu ipler yasaklı bende proxy ile girmeye başladım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Çok büyüttünüz şu zamnundayı..

Torrentz.com dan arayıp public trackerlarla iki click yaparak indiremediğim dizi oyun film vs. hiçbirşey yok, istersem upload da yapmıyorum.. Yorumlara bakarak indirdiğim şeyin ne olduğunu önceden bilebiliyorum, indirdiğim şeylerin rusça riplenmiş çıkma ihtimali ya da virüslü olma ihtimali yok yani.

İndirme hızım tamamen download hızım kadar, yavaşladığını da hiç görmedim. Aylık neredeyse 1tb download yapıyorum ttnet netlimitsiz ile.

Ben üyeliklerle, premium linkler vs. saçma sapan şeylerle uğraşmamak için torrent kullanıyorum 2005 den beri, Türk milleti olarak torrente üye olmadan yapamıyoruz da yakında neredeyse ona da para öderiz..

Evet büyüttük çünkü; Türkiyedeki bir çok sitenin  davetiyeyle vede hit and run uygulaması nedeniyle mecburen zamundaya yöneldik zamundada 2yıllık bir torrent bile son hızla iniyor bence zamunda hakkettiğini görüyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    Evet büyüttük çünkü; Türkiyedeki bir çok sitenin  davetiyeyle vede hit and run uygulaması nedeniyle mecburen zamundaya yöneldik zamundada 2yıllık bir torrent bile son hızla iniyor bence zamunda hakkettiğini görüyor.

Az önce PS1 arşivim için Silent Hill oyununu 700kbps hızla indirdim (son hızım bu) , 4 yıllık bir torrentti ve torrentz den oyunun adını aratmak haricinde 2 kere click yapmam gerekti sadece. Üyelik falan filan yok, başka birşey söylememe de gerek yok..

Ama millet olarak dvdsi 10liraya satılan bir filmi almak yerine üzerine reklam basılmış kalitesiz versiyonunu internetten indirmek için filehosting firmalarına 10liradan daha fazla para vererek üye olan ve o linki indirmeden önce forum forum dolaşıp teşekkür butonuna basan ve indirdikten sonra da allah için ve emeğe(!) saygı için dua eden bir yapımız var ne yazıkki.

trampfd tarafından 02/Ara/12 14:57 tarihinde düzenlenmiştir

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek

Eyvallah müdür aldım bitane 

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    Realist bunu yazdı

Rating: 14.205  Uploaded: 838.42 GB  Downloaded: 59.02 GB

bu bilgiyi paylasman bizi cok aydinlatti bi bitmediniz ak.

sanane lan paylaşırsam kapçık

kapcini skerim senin it sktirin gidin amk ne skim varda alakasiz msj atiosun konuya bi bitin bi sktirin gidin burdan 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    RebelliouS_SouL bunu yazdı

Az önce PS1 arşivim için Silent Hill oyununu 700kbps hızla indirdim (son hızım bu) , 4 yıllık bir torrentti ve torrentz den oyunun adını aratmak haricinde 2 kere click yapmam gerekti sadece. Üyelik falan filan yok, başka birşey söylememe de gerek yok..

Ama millet olarak dvdsi 10liraya satılan bir filmi almak yerine üzerine reklam basılmış kalitesiz versiyonunu internetten indirmek için filehosting firmalarına 10liradan daha fazla para vererek üye olan ve o linki indirmeden önce forum forum dolaşıp teşekkür butonuna basan ve indirdikten sonra da allah için ve emeğe(!) saygı için dua eden bir yapımız var ne yazıkki.

şöyleki, bende cogu kez free torrent kullanıyorum. ama freede seed azsa yandın. zamundada oyle değil hacı dusuk seedlerde bile cok iyi cekiyor sırf onun için zamunda yani yoksa kick ass de 6000 seedi olan bir film için gidipde zamundada aramam.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 5014 Toplam Mesaj: 39