Zamunda Uyelik Alimi Acik !
-
Çok büyüttünüz şu zamnundayı..
Torrentz.com dan arayıp public trackerlarla iki click yaparak indiremediğim dizi oyun film vs. hiçbirşey yok, istersem upload da yapmıyorum.. Yorumlara bakarak indirdiğim şeyin ne olduğunu önceden bilebiliyorum, indirdiğim şeylerin rusça riplenmiş çıkma ihtimali ya da virüslü olma ihtimali yok yani.
İndirme hızım tamamen download hızım kadar, yavaşladığını da hiç görmedim. Aylık neredeyse 1tb download yapıyorum ttnet netlimitsiz ile.
Ben üyeliklerle, premium linkler vs. saçma sapan şeylerle uğraşmamak için torrent kullanıyorum 2005 den beri, Türk milleti olarak torrente üye olmadan yapamıyoruz da yakında neredeyse ona da para öderiz..
-
Absolut bunu yazdıRealist bunu yazdı
Rating: 14.205 Uploaded: 838.42 GB Downloaded: 59.02 GB
bu bilgiyi paylasman bizi cok aydinlatti bi bitmediniz ak.
sanane lan paylaşırsam kapçık
-
swordfish bunu yazdı
Zamundanin kendisi acilmiyor ki bayadir bende..
Siz nasil giriyorsunuz siteye
Hangi dnsleri kullaniyorsunuz ?
Bende giremiyordum ip 31 ile başlıyor benim tahminim bu ipler yasaklı bende proxy ile girmeye başladım.
-
trampfd bunu yazdı
Çok büyüttünüz şu zamnundayı..
Torrentz.com dan arayıp public trackerlarla iki click yaparak indiremediğim dizi oyun film vs. hiçbirşey yok, istersem upload da yapmıyorum.. Yorumlara bakarak indirdiğim şeyin ne olduğunu önceden bilebiliyorum, indirdiğim şeylerin rusça riplenmiş çıkma ihtimali ya da virüslü olma ihtimali yok yani.
İndirme hızım tamamen download hızım kadar, yavaşladığını da hiç görmedim. Aylık neredeyse 1tb download yapıyorum ttnet netlimitsiz ile.
Ben üyeliklerle, premium linkler vs. saçma sapan şeylerle uğraşmamak için torrent kullanıyorum 2005 den beri, Türk milleti olarak torrente üye olmadan yapamıyoruz da yakında neredeyse ona da para öderiz..
Evet büyüttük çünkü; Türkiyedeki bir çok sitenin davetiyeyle vede hit and run uygulaması nedeniyle mecburen zamundaya yöneldik zamundada 2yıllık bir torrent bile son hızla iniyor bence zamunda hakkettiğini görüyor.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıEvet büyüttük çünkü; Türkiyedeki bir çok sitenin davetiyeyle vede hit and run uygulaması nedeniyle mecburen zamundaya yöneldik zamundada 2yıllık bir torrent bile son hızla iniyor bence zamunda hakkettiğini görüyor.
Az önce PS1 arşivim için Silent Hill oyununu 700kbps hızla indirdim (son hızım bu) , 4 yıllık bir torrentti ve torrentz den oyunun adını aratmak haricinde 2 kere click yapmam gerekti sadece. Üyelik falan filan yok, başka birşey söylememe de gerek yok..
Ama millet olarak dvdsi 10liraya satılan bir filmi almak yerine üzerine reklam basılmış kalitesiz versiyonunu internetten indirmek için filehosting firmalarına 10liradan daha fazla para vererek üye olan ve o linki indirmeden önce forum forum dolaşıp teşekkür butonuna basan ve indirdikten sonra da allah için ve emeğe(!) saygı için dua eden bir yapımız var ne yazıkki.
trampfd tarafından 02/Ara/12 14:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyvallah müdür aldım bitane
-
Realist bunu yazdıAbsolut bunu yazdıRealist bunu yazdı
Rating: 14.205 Uploaded: 838.42 GB Downloaded: 59.02 GB
bu bilgiyi paylasman bizi cok aydinlatti bi bitmediniz ak.
sanane lan paylaşırsam kapçık
kapcini skerim senin it sktirin gidin amk ne skim varda alakasiz msj atiosun konuya bi bitin bi sktirin gidin burdan
-
trampfd bunu yazdıRebelliouS_SouL bunu yazdıEvet büyüttük çünkü; Türkiyedeki bir çok sitenin davetiyeyle vede hit and run uygulaması nedeniyle mecburen zamundaya yöneldik zamundada 2yıllık bir torrent bile son hızla iniyor bence zamunda hakkettiğini görüyor.
Az önce PS1 arşivim için Silent Hill oyununu 700kbps hızla indirdim (son hızım bu) , 4 yıllık bir torrentti ve torrentz den oyunun adını aratmak haricinde 2 kere click yapmam gerekti sadece. Üyelik falan filan yok, başka birşey söylememe de gerek yok..
Ama millet olarak dvdsi 10liraya satılan bir filmi almak yerine üzerine reklam basılmış kalitesiz versiyonunu internetten indirmek için filehosting firmalarına 10liradan daha fazla para vererek üye olan ve o linki indirmeden önce forum forum dolaşıp teşekkür butonuna basan ve indirdikten sonra da allah için ve emeğe(!) saygı için dua eden bir yapımız var ne yazıkki.
şöyleki, bende cogu kez free torrent kullanıyorum. ama freede seed azsa yandın. zamundada oyle değil hacı dusuk seedlerde bile cok iyi cekiyor sırf onun için zamunda yani yoksa kick ass de 6000 seedi olan bir film için gidipde zamundada aramam.