folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zemzem Suyunun Sırrı

Zemzem Suyunun Sırrı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    Fakat diğer sulara göre çok daha besleyici ve mineral barındıran suyun kaynağı ise halen araştırma konusu.

kaç sene geçmiş halen araştırıyolar hayret yaww

Profile Tıkla Anlarsın?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

susam geldi amk. :S

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    teodos türkçe mealinide okuyorum tefsirinide okuyorum batın tefsirinide okuyorum zahir tefsirinide okuyorum hanginiz okudunuz bu kadarını? hanginiz açıp baktınız İmam-ı Rabbani'ye hanginiz İmam-ı Gazaliye baktınız? Abdulkadir Geylani'ye ? gelmiş bana zekeriya kafalı yaşar nuri kafalı süleyman ateş kafalı adamları savunuyorsunuz..! ben Peygamber torunlarının yazdıkları kitapları okuyorum elimdeki islam kütüphanesi hanginizde varda bana dini öğren diyorsunuz?? HolySeclerum konunun golgeler le alakası olmadığı halde sırf laf sokusturmaya calıstığın için nasılda dönüyosun?? Burda gelipte araştırma yaptığınızı savunuyosunuz bari size kitap tavsiye edeyim gidin onları okuyun sonra gelin burda neye karsı düşünce yürüttüğünü bilin!!

1-Marifetname
    2-Mektubat-ı Rabbani
    3-Futhu'l Gayb
    4-Kimya-ı Saadet
    5-Mektubat-ı Mevlana Halid
    6-Sırru'l Esrar
    7-Gunyet-ut Talibin

Şu Kitapları Adam gibi okuyun sonra gelin benle laf dalaveresine girin..Benimle dini konu tartısmıyorsunuz laflaşıyorsunuz siyasi fikirlerle sataşıyorsunuz..Madem İlminiz var Ben Felsefede okudum! metafizikte okudum! Marxizm de okudum! Darwinizmde okudum! nietschede okudum.. bana bunlarla gelmeyin yiyorsa beni benim düşüncemle yıkın ben sizi sizin düşüncenizle rezil ederim..Sırf uyarıldığım için ağzımı açmıyorum istiyorsanız msnimi ekleyin ordan tartısalım sizinle..Sinan'ın Osho'sunu yıktığım gibi sizin fikirlerinizede elbet bişekilde cevaplarım var!!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    sufi kardes senin kıymetini bilioruz kzmana gerek yok ögrenmek isteyen faydalanmak isteyenden kacmıcanı bilioruz kardeşim boş dalavere peşinde olanlar itinayla susturulur :)

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

anlayamadım sufi? kim kimi neden nasıl rezil etti?

bende sana kitap önereyim

Coğrafya lise1

Coğrafya lise2

Coğrafya lise3

bide birsürü şey yazmışın okudum diye. Senin sorunun okuyup anlayamamak önerim

1 - cin ali'nin atı
    2 - cin ali'nin topu
    3 - cin ali'nin topacı
    4 - cin ali'nin karagözlü kuzusu
    5 - cin ali'nin oyuncakları
    6 - cin ali okula başlıyor
    7 - cin ali okulda
    8 - cin ali çocuk bahçesinde
    9 - cin ali ile berber fil
    10 - cin ali kır gezisinde

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    tşkler kafkafkaf kaç yaşında olduğunu ve beyin yapının ne kadar olgun olup olmadığını öğrendik sayende..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar analmadim konu , birisi dogmaya karsi geldiginde niye vurun abaliya moduna giriyorsunuz ? Herkes fikrini rahatlikla yazabilmelidir,illa Allah'in isine karisilmaz demekmi gerek ,birileri metafiziksel olarak aciklar birileri bilimsel olarak konusur bu bukadar basittir...Sonra arkadasin birisi bilimsel terim kullanmis bundada herhangi birsey yok ,suyun notralize olmasi demis ne var bunda...siz Turkcemi yaziyorsunuz acaba ? bir kendinize sorun , ben size turkce bir cumle kurarim bilgisayarla ilgili isin icinden cikamzsin onun icin bazi terimlerin kullanilmasi gayet dogaldir , chip(çip)'e "kımıl" dediginizi dusunun bi ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4581 Toplam Mesaj: 38