[ Döküman ] IIS Kurulumu (En Salak Adam Bile Anlar:)
-
BuZuL bunu yazdı:
a4tech bunu yazdı:
hoja bırakın asp yi php ye başlayın. işe yaramaz asp bak sonra a4tech demişti tutmamıştım şimdi asp yetersiz kalıyor demeyin :))ulan welet asp nin a sından anlamıon gelmişsin bana asp yaramaz diyorsun sie lem 31 makinesi seni :)
bunu söyleyebilmek için asp ve php de uzman olmak lazım.
zuhahahahaaaa 31 makinesi :) -
yok asp icin zaman 1 yada 2 yil geride kaldi asp taban ragbet gormez artik eskisi kadartipki nuke gibi.php dersen gelecegi parlak biraz daha bu durumunu yurutur.bu arada asp icin yaramaz falan filan degil de php kadar duzgun bi taban verememesi aciklar sunmasi vs. yeterli bi olay.bazi araklayicilar aciklardan sizarak siteleri hacklediler falan diyolar.asp tabanlarda bulabilirler bu tur aciklari.buda ufak bi ayrintidir.
-
süpersin dostum senin dökümanlarının devamını diliyorum senden asp yi öğret bize sonra php ye geçersin gerçekten tebrik etmek lazım seni zaman harcamısın saol kardeşim.
bide pm soru yoluyacam asp ile ilgili ütfen yardım et
-
Benim merak ettiğim asp yi bilipte iis kuramayan bir şahsiyet yeryüzünde mevcutmudur.
Not: Resimlerdeki tahribat.com, buzul, arahman yazılarını koyarak dökümanın içine sıçmışsın. -
şu devirde asp öğrenmeye kalkanları anlamıyorum. asp bitmiş ölmüş abi daha ne oğreneceksiniz ki. Php oğrenin. Yok kardeşim ben php ye alışamadım vb nin syntax ı daha kolay geliyor onu oğrenecem diyosan ASP.NET öğren. Dediğim gibi asp bitmiş...
-
a4tech bunu yazdı:
hoja bırakın asp yi php ye başlayın. işe yaramaz asp bak sonra a4tech demişti tutmamıştım şimdi asp yetersiz kalıyor demeyin :))
+9899999878798321596php örenin bende phpcilerdenim :))
-
Yemişim phpyi asp kral, phpcileride gördük (:
-
php = Ezik İşi
Asp = Profesyonel İşi
-
BuZuL bunu yazdı:
php = Ezik İşi
Asp = Profesyonel İşi
Sie..Php gibisimi var bee
-
microsoftun kendisi bile aspyi artık çok sallamıyor hayır asp hakkındaki yeni gelişmelerin çogu ya kullanıcılardan yadan sun'ın linux için yazdıgı versiyonundan geliyorki buda yeterli degil..... php ezik işi demişsin dostum ama bence php tek bir eksigi var garbage collector olayı onu çözseler fıstık gibi olur..... haaa dersenki asp en iyisidir felan bende sana jsp derim :)
Toplam Hit: 4060 Toplam Mesaj: 34