[ Döküman ] IIS Kurulumu (En Salak Adam Bile Anlar:)
-
sandman bunu yazdı:
microsoftun kendisi bile aspyi artık çok sallamıyor hayır asp hakkındaki yeni gelişmelerin çogu ya kullanıcılardan yadan sun'ın linux için yazdıgı versiyonundan geliyorki buda yeterli degil..... php ezik işi demişsin dostum ama bence php tek bir eksigi var garbage collector olayı onu çözseler fıstık gibi olur..... haaa dersenki asp en iyisidir felan bende sana jsp derim :)
hacı doğru diyorsun ama ne bileyim asp daha güzel bence :) bak bu forum bilenek asp :)
-
bırakın şu tartışmayı yaw sadece ortağım iis bilmeyenlere iis kurmayı anlatmış o kadar sizde yok phpdi yok aspdi ben şahsen php güzel ama boşverin yaw bırakın bu tartışmayı
-
buzuli gusel dokuman kanki (:
-
evette iis kurmayı asp ögrenicekler için anlatmış haaaa bence iyi hoş yapmış taktir ettim..... neyse valla aslında aspde de phpde de cfmlde de yaptıkların az çok aynı ama işin içine .NET ve JSP girince karışıyor ben takım tutar gibi programlama dili tutmam :P
ama php daha kullanışlı gelir bence nede rahat yazıyorsan onu kullan -
hacı sen beni msn ye ekle konuşak senle az.
bu arada asp php olması önemli değil önemli olan yarar sağlaması.
-
sen bir özelden msn atta:)
-
SOKmusum Asp ye :=
-
buzul eline sağlık
şu php yi çok methedenlerde apache nin kurulumunu resimli anlatsınlarda aynen bunun gibi herkesin anyayabileleceği dildi. Gerzeklik yapacaklarına madem php yi methediyorlar onlarda php yi kursunlar şurda
yoksa ağzınızı bantlarım gereksiz gaz yapmayın.
-
hakklısın ama php den çakmıom ben yakında onada el atarım hralde :D
-
fazla çakan yok :) onun için birde php için hazırlasam iyi olcak sanırım :)
Toplam Hit: 4059 Toplam Mesaj: 34