folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder [ Döküman ] IIS Kurulumu (En Salak Adam Bile Anlar:)

[ Döküman ] IIS Kurulumu (En Salak Adam Bile Anlar:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

microsoftun kendisi bile aspyi artık çok sallamıyor hayır asp hakkındaki yeni gelişmelerin çogu ya kullanıcılardan yadan sun'ın linux için yazdıgı versiyonundan geliyorki buda yeterli degil..... php ezik işi demişsin dostum ama bence php tek bir eksigi var garbage collector olayı onu çözseler fıstık gibi olur..... haaa dersenki asp en iyisidir felan bende sana jsp derim :)

hacı doğru diyorsun ama ne bileyim asp daha güzel bence :) bak bu forum bilenek asp :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    bırakın şu tartışmayı yaw sadece ortağım iis bilmeyenlere iis kurmayı anlatmış o kadar sizde yok phpdi yok aspdi ben şahsen php güzel ama boşverin yaw bırakın bu tartışmayı

Agrasif miyim neyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    buzuli gusel dokuman kanki (:

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    evette iis kurmayı asp ögrenicekler için anlatmış haaaa bence iyi hoş yapmış taktir ettim..... neyse valla aslında aspde de phpde de cfmlde de yaptıkların az çok aynı ama işin içine .NET ve JSP girince karışıyor ben takım tutar gibi programlama dili tutmam :P
    ama php daha kullanışlı gelir bence nede rahat yazıyorsan onu kullan

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı sen beni msn ye ekle konuşak senle az.

bu arada asp php olması önemli değil önemli olan yarar sağlaması.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    sen bir özelden msn atta:)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek
    SOKmusum Asp ye :=

...::: BarettamazZ :::...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodless
    bloodless's avatar
    Erkek

buzul eline sağlık

şu php yi çok methedenlerde apache nin kurulumunu resimli anlatsınlarda aynen bunun gibi herkesin anyayabileleceği dildi. Gerzeklik yapacaklarına madem php yi methediyorlar onlarda php yi kursunlar şurda

yoksa ağzınızı bantlarım gereksiz gaz yapmayın.

etikete gerek yok tanıyan bilir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hakklısın ama php den çakmıom ben yakında onada el atarım hralde :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    fazla çakan yok :) onun için birde php için hazırlasam iyi olcak sanırım :)

Toplam Hit: 4059 Toplam Mesaj: 34