2. Öğretim Ücretsiz Olsun Diye 15 Kişi Göz Altında..
-
-
3.
-
Her isteyen kafasına göre eylem yapamaz,üstüne polis bunu uyarıyorsa ve dağılmıyorsa zaten bu durumu göze almışlardır.
Her fırsatta hukuk devleti falan diyorsunuz. Kanunlar var,kafanıza göre eylem yapamazsınız. Yapıyorsanızda sonuçlarına katlanırsınız böyle ağlamanın manası yok.
edit:
alttaki mesajda @serhat8102'de gayet güzel söylemiş.
Kimse tutup özel okula para vermek istemiyoruz ama özel okulda okumak istiyoruz demiyor. Ki bu salakça olurdu.
Aynı şekilde 2. öğretimdesiniz,kimse sizi bunun için zorlamıyor. Birkaç müridde bu konuda gayet güzel cevaplamıştı. İyi bir öğrenciyseniz zaten burs bulursunuz. Yoksa tutupta öğlene kadar uyumak için böyle ağlayıp ortalıkta gezmenin manası yok.
pcdoktor636 tarafından 30/Ağu/12 20:13 tarihinde düzenlenmiştir -
o zaman 2. öğratimle normal öğretim arasında bi fark kalmıyo ki?
-
Eğitim haktır satılamaz.!
-
PyramiD bunu yazdı
Eğitim haktır satılamaz.!
sınava girip normal öğretim okuma özgürlüğü herkesin var.
kazanamayıp 2. öğretime gitmek kişinin kendi elinde
edit: ben üniversitedeyken kimseyi zorla 2. öğretime göndermiyolardı
serhat8102 tarafından 30/Ağu/12 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
editt...
yazmayım küfretcem sığ beyinlere.. bu ülkede siyaset konuşulmaz.
mephisto tarafından 30/Ağu/12 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Yasadışı eylem yerine validen adam akıllı izin alınabilirdi. ayrıca eğitim sendikalarıyla iş birliği içinde hareket edilebilir
standartlar açılarak imza toplanıp başbakanlığa gönderilirdi
bunlardan sonuç alınır, diğer türlü sadece bağırmak olur
-
Kimse kimseyi zorla göndermiyor.
Gidenlerde bunu bilerek gidiyorlar.
Benim görüşüm ikinci öğretimler biraz parası fazla olan içindir. Puanı daha düşük ve akşamları gidiyorsun çok ekstra durumun var.
-
yaptığınız kanunsuzluğu burda mazlumluk gibi göstermeye,acındırmaya çalışmayın cidden komik oluyor.
Kimse zorla 2. öğretime göndermiyor. Bu kadar okuma sevdalısıysanız çalışın kimse çalışmayın diye sizi zorlamıyor gene..
Tüm dünyada eğitim paralı,bizim türkiyede eğitim haktır satılamaz. Ok by kanka.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
yaptığınız kanunsuzluğu burda mazlumluk gibi göstermeye,acındırmaya çalışmayın cidden komik oluyor.
Kimse zorla 2. öğretime göndermiyor. Bu kadar okuma sevdalısıysanız çalışın kimse çalışmayın diye sizi zorlamıyor gene..
Tüm dünyada eğitim paralı,bizim türkiyede eğitim haktır satılamaz. Ok by kanka.
burda 2. öğretim de parasız olsun diyenler göz altına alındı ama amaç eğitimin parasız olması , parası olmayan ailelerin çocuklarını okula göndermediklerini bilirim dünyanın her yerinde eğitim paralı diyen arkadaş iyi araştır her yerinde paralımı diye ?
Farz edelimki her yerinde paralı bu Türkiyede parasız olsun diğer dünya ülkelerini niye örnek alıyorsun ? bu konuda benimde örnek alabiliceğim ülkeler var..
Ayrıca izin verdilerde onlarmı izin almadı ÖDP legal bi parti her yapıcagı eylem için başvuru yapar..
Bağırarak birşey olmaz diyen arkadaş sindirilmişliğin verdiği birşey bu zamanında bağırarak ne haklar kazanıldı bir araştır şimdi hepsini kaybeden bir toplum var.
imza kampanyası diyen arkadaş :http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/ikinci-ogretim-ogrencileri-harc-haksizligina-karsi-imza-kampanyasi-baslatti-haberi
PyramiD tarafından 30/Ağu/12 20:34 tarihinde düzenlenmiştir