folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2011 ÖSYM Sınavı

2011 ÖSYM Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Müritler bu sene sınava giriyorum evde hazırlanıyorum 2 haftadır çalışıyorum ve gerçekten çok faydalı oluyor evde çalışmak tabi çalışınca güzel. Gayet iyi gidiyorum bu yaz eylüle kadar YGS bölümünü bitirmeyi planladım. Sanırım bitecek. 1 gün çalışıyorum aynı gün sorularını çözüyorum aynı hafta içinde aynı ders varsa o günde kısa tekrardan sonra soruları çözmeye devam edip konu biterse gelecek hafta yeni konuya geçiyorum.

Yalnız şu var ki çözüyorum çözüyorum ama sanki bir şeyler eksik, eksik bir şeyler bırakıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Daha yapmam gereken bir şey var mı? Çalışıp kazanan arkadaşlar bana yardım etsin ne yapmam konusunda lütfen.

Şu da var mesela konuyu bitiriyorum ardından elimdeki tüm kitaplardan soruları bitirene kadar çözüyorum. Daha ne yapmalıyım. Her türlü fikre açığım.

Dershaneye kesinlikle gitmeyeceğim evde hazırlanıyorum. Ulaşım istanbul zor adamı pert ediyor yakın değil dershane o kadar yolu sabah çekip dershaneye gidip eve gelipte ders çalışılmıyor.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

denemeleri eksik etme herhafta deneme çöz bildiklerini unutmamak için tekrar yapmış olursun arada... Tedirgin olma konular zamanla oturur kafana...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sağlam düzen oturtursan ev iyi ama her konu evde olmuyor birinin anlatması lazım evde belli düzen olmuyor

ama temelin sağlam ise devam et evde zaten bunlar cicim ayları

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Deneme çözeyimde arkadaşlar 1 bitiripte deneme çözülmezki. Sanırım bana sayısal ve matematik geometri için her konu için ayrı tarama testleri gibi bir soru bankası lazım ama ne alacam hiç fikrim yok :S

Konu anlatılması gerekirse ağabey abla var onlarda zamanında evde çalıştı kazandı hemde güzel yerleri kazandı. Gerekirse onlar anlatır orada bir problemin olacağını sanmıyorum. 

Sayısalım dememişim ilk mesajda bu arada sayısalım. 

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

soruları çözdükten sonra mutlaka anlamadığın,yapamadığın soruları birine sor yoksa çözmenin bi anlamı kalmıyo

Saçma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hocam eksiklerini görmek için mutlaka deneme çöz. Dershaneler açılınca dershanelerin deneme sınavlarına gidersin başlarda tarama yapar çoğu dershane o faydalı olur senin için.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Çalışırken ve soru çözerken notlarını yaratıcı şekilde almaya çalış.Farklı şeylere not alıp soru çözmeni tavsiye ederim. Mesela farklı renklerde dosya kağıtlarına,odanın duvarlarına,camlarına vs.. Bu tür farklı uygulamalar yapınca performansın daha da artıyo.

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    cepten giriyorum fazla yazamayacağım ama sana tavsiyem simdiden başlama çabuk yorulursun bıkkınlık gelir. Eksiklik hissettiğin yerlerde de birsey yapmana gerek yok. Konuyu bitirince yavaş yavaş oturuyor onlar. İlerde tekrar ettiginde yada onunla bağlantılı bir konuda soru çözdüğünde kafana daha iyi yatacak. Pcden girince editlerim tecrubelerimi buraya

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Müritler bu sene sınava giriyorum evde hazırlanıyorum 2 haftadır çalışıyorum ve gerçekten çok faydalı oluyor evde çalışmak tabi çalışınca güzel. Gayet iyi gidiyorum bu yaz eylüle kadar YGS bölümünü bitirmeyi planladım. Sanırım bitecek. 1 gün çalışıyorum aynı gün sorularını çözüyorum aynı hafta içinde aynı ders varsa o günde kısa tekrardan sonra soruları çözmeye devam edip konu biterse gelecek hafta yeni konuya geçiyorum.

Yalnız şu var ki çözüyorum çözüyorum ama sanki bir şeyler eksik, eksik bir şeyler bırakıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Daha yapmam gereken bir şey var mı? Çalışıp kazanan arkadaşlar bana yardım etsin ne yapmam konusunda lütfen.

Şu da var mesela konuyu bitiriyorum ardından elimdeki tüm kitaplardan soruları bitirene kadar çözüyorum. Daha ne yapmalıyım. Her türlü fikre açığım.

Dershaneye kesinlikle gitmeyeceğim evde hazırlanıyorum. Ulaşım istanbul zor adamı pert ediyor yakın değil dershane o kadar yolu sabah çekip dershaneye gidip eve gelipte ders çalışılmıyor.

-----------------------------
    taktik dogru dostum böyle devam et.Bunaltıcı havalarda sıkılmadan azimle çalısıyorsun helal olsun.Adresini pm atta kitapları yolliyim.

Çok üşengec
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

ilk haftalar güzeldire tabi çalışmak ortamı gör rekabeti gör nanayı yersin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Bu kadar çalışsam full çekerim herhalde, benim kadar rahatı yok :D

Toplam Hit: 7120 Toplam Mesaj: 56