2011 ÖSYM Sınavı
-
Müritler bu sene sınava giriyorum evde hazırlanıyorum 2 haftadır çalışıyorum ve gerçekten çok faydalı oluyor evde çalışmak tabi çalışınca güzel. Gayet iyi gidiyorum bu yaz eylüle kadar YGS bölümünü bitirmeyi planladım. Sanırım bitecek. 1 gün çalışıyorum aynı gün sorularını çözüyorum aynı hafta içinde aynı ders varsa o günde kısa tekrardan sonra soruları çözmeye devam edip konu biterse gelecek hafta yeni konuya geçiyorum.
Yalnız şu var ki çözüyorum çözüyorum ama sanki bir şeyler eksik, eksik bir şeyler bırakıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Daha yapmam gereken bir şey var mı? Çalışıp kazanan arkadaşlar bana yardım etsin ne yapmam konusunda lütfen.
Şu da var mesela konuyu bitiriyorum ardından elimdeki tüm kitaplardan soruları bitirene kadar çözüyorum. Daha ne yapmalıyım. Her türlü fikre açığım.
Dershaneye kesinlikle gitmeyeceğim evde hazırlanıyorum. Ulaşım istanbul zor adamı pert ediyor yakın değil dershane o kadar yolu sabah çekip dershaneye gidip eve gelipte ders çalışılmıyor.
-
denemeleri eksik etme herhafta deneme çöz bildiklerini unutmamak için tekrar yapmış olursun arada... Tedirgin olma konular zamanla oturur kafana...
-
sağlam düzen oturtursan ev iyi ama her konu evde olmuyor birinin anlatması lazım evde belli düzen olmuyor
ama temelin sağlam ise devam et evde zaten bunlar cicim ayları
-
Deneme çözeyimde arkadaşlar 1 bitiripte deneme çözülmezki. Sanırım bana sayısal ve matematik geometri için her konu için ayrı tarama testleri gibi bir soru bankası lazım ama ne alacam hiç fikrim yok :S
Konu anlatılması gerekirse ağabey abla var onlarda zamanında evde çalıştı kazandı hemde güzel yerleri kazandı. Gerekirse onlar anlatır orada bir problemin olacağını sanmıyorum.
Sayısalım dememişim ilk mesajda bu arada sayısalım.
-
soruları çözdükten sonra mutlaka anlamadığın,yapamadığın soruları birine sor yoksa çözmenin bi anlamı kalmıyo
-
Hocam eksiklerini görmek için mutlaka deneme çöz. Dershaneler açılınca dershanelerin deneme sınavlarına gidersin başlarda tarama yapar çoğu dershane o faydalı olur senin için.
-
Çalışırken ve soru çözerken notlarını yaratıcı şekilde almaya çalış.Farklı şeylere not alıp soru çözmeni tavsiye ederim. Mesela farklı renklerde dosya kağıtlarına,odanın duvarlarına,camlarına vs.. Bu tür farklı uygulamalar yapınca performansın daha da artıyo.
-
cepten giriyorum fazla yazamayacağım ama sana tavsiyem simdiden başlama çabuk yorulursun bıkkınlık gelir. Eksiklik hissettiğin yerlerde de birsey yapmana gerek yok. Konuyu bitirince yavaş yavaş oturuyor onlar. İlerde tekrar ettiginde yada onunla bağlantılı bir konuda soru çözdüğünde kafana daha iyi yatacak. Pcden girince editlerim tecrubelerimi buraya
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Müritler bu sene sınava giriyorum evde hazırlanıyorum 2 haftadır çalışıyorum ve gerçekten çok faydalı oluyor evde çalışmak tabi çalışınca güzel. Gayet iyi gidiyorum bu yaz eylüle kadar YGS bölümünü bitirmeyi planladım. Sanırım bitecek. 1 gün çalışıyorum aynı gün sorularını çözüyorum aynı hafta içinde aynı ders varsa o günde kısa tekrardan sonra soruları çözmeye devam edip konu biterse gelecek hafta yeni konuya geçiyorum.
Yalnız şu var ki çözüyorum çözüyorum ama sanki bir şeyler eksik, eksik bir şeyler bırakıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Daha yapmam gereken bir şey var mı? Çalışıp kazanan arkadaşlar bana yardım etsin ne yapmam konusunda lütfen.
Şu da var mesela konuyu bitiriyorum ardından elimdeki tüm kitaplardan soruları bitirene kadar çözüyorum. Daha ne yapmalıyım. Her türlü fikre açığım.
Dershaneye kesinlikle gitmeyeceğim evde hazırlanıyorum. Ulaşım istanbul zor adamı pert ediyor yakın değil dershane o kadar yolu sabah çekip dershaneye gidip eve gelipte ders çalışılmıyor.
-----------------------------
taktik dogru dostum böyle devam et.Bunaltıcı havalarda sıkılmadan azimle çalısıyorsun helal olsun.Adresini pm atta kitapları yolliyim. -
ilk haftalar güzeldire tabi çalışmak ortamı gör rekabeti gör nanayı yersin
-
Bu kadar çalışsam full çekerim herhalde, benim kadar rahatı yok :D