2011 ÖSYM Sınavı
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
cagilgurbuz bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
3 sene lisede almanca gördüm anlamadım,bir ayda canım istediği için baktım şuanda ileri zeviyede almancam var.
Yavvaş gel.
-----------------------------Hertürlü gelirim ben.Sen bariyerlerini sağlam tut.
-----------------------------almancayı değil ileri seviye orta seviye bile yapabilmen icin yurt dışında olman kampa eğitime yaşamaya falan kalman lazım ile perfekt preteritumla olacak iş değil.
-----------------------------Paramı almanca ile kazanıyorum sen ne diyosun a.q.Oturup almanca edebi eser yazıyoz demedik.
-----------------------------ne iş yapıyorsun
-
Öss hazırlanmakta en önemli şey tabiki çalışmaktır. Ama sosyallikten çok fazla uzaklaşırsan konuları aklında tutmakta bile zorlanabilirsin. günde 10 saat çalışmak başarıyı getirmez. Bunun yanında sosyal hayattan zevk alabilmeyi bilmelisin.
Diğer türlü hepsi işkence gelecektir sana. -
Beyler işin psikolojisini bir yere bırakalım. Hocam sağol ama psikolojik olarak herhangi bir sorun çekmiycem eminim biliyorum diye yazıyorum. Bana sadece çektiğim şu bir eksiklik konusunda önerilerine var.
-
konu çalışıyosn bildiğin konularda pek vakit kaybetme test çöz takıldığın nokta ihtilafta kaldığın soru (sonra doğru işaretlesen bile) varsa o konuyu tekrar gözden geçir özellikle sayısalda 3-5 tane de olsa soru üretmeye çalış ki sistemi kavrayasın formülün mantığını zaten sözeller genelde ezber türkçe mantıksal biraz kolay gelsin aeo
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
3 sene lisede almanca gördüm anlamadım,bir ayda canım istediği için baktım şuanda ileri zeviyede almancam var.
Yavvaş gel.
-----------------------------Hertürlü gelirim ben.Sen bariyerlerini sağlam tut.
-----------------------------almancayı değil ileri seviye orta seviye bile yapabilmen icin yurt dışında olman kampa eğitime yaşamaya falan kalman lazım ile perfekt preteritumla olacak iş değil.
-----------------------------Paramı almanca ile kazanıyorum sen ne diyosun a.q.Oturup almanca edebi eser yazıyoz demedik.
-----------------------------ne iş yapıyorsun
-----------------------------Almanya kökenli bir şirketin Türkiyede ki şubesinde call center da çalışıyorum.Yani iyi derecede almanca bilinmesi gerekiyor.Öyle turristlere bir safya ezberliyip tanıtım yapmaya benzemez.Şirkete yeterlilik sınavı ile alıyorlar.Belli ki sende almanca eğtim veren bir lisede okudun yada okuyon.Dersi mersi siktir et almanca öğren.700 euro maaşla başladım gerisini sen hesap et.
-
haci yorumlarin hepsini okuyamadim ama beni korkuttun acikcasi bu kadar hirsa sonunu getiremezsin bilesin sakin ol
dersaneye gitmeden yapabilecek birisin anlasilan ama kesinlikle soru sorucak birini bul 20 soruda 2 yanlisin cikiyosa ogrenmen gereken o 2 sorudadir zaten..
kesinlikle deneme coz sureli coz sorulari stres yapmadiktan sonra bisi olmaz
-
Yahu tamam hırslıyızda o kadarda değil beyler :D Tamam çalışıyoruzda günde 5 6 saat çalışıp 250 300 soru çözüyorum:D İnsan üstü yaptığım bir şey yok. Yorumlar için teşekkürler :D İnş istediğim yere yerleşirsem bunları okuyup bu günleri hatırlayıp tebessüm edeceğim :D
-
yascakucuk bunu yazdı:
Analitik bunu yazdı:
Bu kadar çalışsam full çekerim herhalde, benim kadar rahatı yok :D
-----------------------------Seninle alaksı yok ama böyle diyenlere gıcık oluyorum..
'Çalışsam yaparım da çalışmıyorum önemsemiyorum!'
benim kafam çalışıyo demeye gelir ve böyle söyleyen insanlar kafasının çalıştığını düşünür
ama çalışmadan yapılmayacağını idrak edemeyecek kadar salaktır.
-----------------------------bazılarının dürtüleri var galiba :)
-
LYS 5.si görüyorum
-
hele bi otur soluklan yeğenim, şimdiden böyle sıkı tempoyla başlarsan mart-nisan gelmeden kitabı defteri yakarsın