22 Yaşında Kurduğu Sitenin %20 Sini 5 Sene Sonra 5 Milyon Liraya Satan Türk
-
%20 sine 5 milyon verdiğine inanan bu işle uğraşmıyor demektir. Kendi sitesini kurması 10 bin liraya mal olsa. 5 tane adam başı 1000 liradan personel tutsa. 5 milyon liraya depo kiralar stoğu basar 1 sene içinde eritir. 5 milyon liralık bağlantı yaptığı için %20 gibi özel indirimler bile alır. 5 milyonu sadece güncellenmeyen stoğundan 2 - 3 milyon arası kar yapar. Adam büyük ihtimal delikanlı ile ortaklık kurdu. Gazete ile irtibatı vardı ve sallama haber yaptı. sitenin hem güvenililirliğini kazandırdı hemde sanal değerini artırdı. 5 milyon nedir lan.
necroshine tarafından 30/Haz/13 21:07 tarihinde düzenlenmiştir -
necroshine bunu yazdı
%20 sine 5 milyon verdiğine inanan bu işle uğraşmıyor demektir. Kendi sitesini kurması 10 bin liraya mal olsa. 5 tane adam başı 1000 liradan personel tutsa. 5 milyon liraya depo kiralar stoğu basar 1 sene içinde eritir. 5 milyon liralık bağlantı yaptığı için %20 gibi özel indirimler bile alır. 5 milyonu sadece güncellenmeyen stoğundan 2 - 3 milyon arası kar yapar. Adam büyük ihtimal delikanlı ile ortaklık kurdu. Gazete ile irtibatı vardı ve sallama haber yaptı. sitenin hem güvenililirliğini kazandırdı hemde sanal değerini artırdı. 5 milyon nedir lan.
en mantıklı senaryo bu sanırım :W
hani daha önce duyulmamış bir siteye bu kadar büyük yatırım yapmak neyin nesidir.
onu geçtim adamlar doğru düzgün ürün satmıyor bile nasıl bi mantıkla 5 milyon yatırım yapılır ki bu siteye hemde yüzde 20si için.
-
ben inanmıyorum bu habere, reklam kokuyor.
-
necroshine bunu yazdı
5 milyon abartılmış bir rakam değil . bir e-ticaret sitesi ortalama 150 bin liraya kurarsın . bu sadece sitesi . deposu vs . kargo şirketleriyle sözleşmesi vs . fiyat artar . ama uzun vadede kazanırsın .
-
harbiden vay amk ya
çok iyi fikir yetmez birde adamda şans olacak arkadaş
-
Bu işte bir gariplik var.İnanmıyorum..
-
daha önce hiç duyulmamış bi site nası 5 milyon liraya satılıyor
yalan tabiki fake bunlar fake
-
%20 si 5 milyon tl ise değeri 25 milyon tl. 25 milyonluk site şu anda muhtemelen yoğunlukdan dolayı açılmıyor. bu siteye de 25 milyon tl değer biçenin aklını seveyim :)
-
amk ciddi ciddi düşününce banada mantıksız gelmeye başladı.
çok ciddi bir kâr/çıkar ilişkisi var gibi amk.
5 milyon lira ? vay amk. üstelik site çok berbat.
-