




22 Yaşında Kurduğu Sitenin %20 Sini 5 Sene Sonra 5 Milyon Liraya Satan Türk
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
ben inanmıyorum bu habere, reklam kokuyor.
Bunca yıldır internetteyim ilk kez duydum bu web sitesinin adını, viral reklam yapıyorlar bence,
-
ee sitenin tamamının değeri 25 milyon dolar mı yani?
Bence bildiğin hikaye.Zaten hürriyet ücret karşılığı böyle haberler yapıyor.Reklam yani.
-
biraz abartı bir rakam olabilir.
Yalnız güçlü denen çocuk! site sahibi baya varlıklı bir aileden gelmektedir. Sabancı üniversitesinde okuyormuş. Eriklili hasan be de baya meraklı sağa sola para saçmaya sabancılarlada akrabalığı varmışmış.
Site tasarım itibari ile bir şeye benzemesede satılan ürünlerin sirkülasyon bazında baya gideri var.
Bence burdaki olay zenginin malı züğürdün çenesini yorar durumudur. Gerisi reklammış 5 milyonmuş hikaye.
edit koçu bitirmişmiş amarikada mba neym yapmışmış.
6 binden fazla hediye ürün alternatifi varmışmış sitedede. Ver bana 200bin bir konteynırı indirem yarın kapının önüne. Direk hisseden ziyade birlikte yapacakları bu yatırımıda kapsıyordur.
Bencede olsun bu tür siteler şu sahibinden hepsiburdadan kurtulak rekabet neym olsun.
bizede hayıllı ossun demek düşer.
janni tarafından 01/Tem/13 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
5 milyonun içinde site ufak bir yer kaplıyordur, yani arkasında başka yatırım vardır :) şirket de internet alışveriş sitesi olarak geçtiğinden sanki sadece e-ticaret sitesine o para verilmiş gibi görünüyordur. Yoksa o parayı vermezler.
-
5 milyon Aslanoba için küçük bir rakam olsada bu proje için büyük bir rakam.Webrazzide operasyon merkezininde Aslanoba nın ofisinin olduğu yere taşındığıda yazıyordu.Hem 5 milyon yatırım yapıcak,hem bir alan sağlayacak ve sadece yüzde 20 alıcak.Ayrıca merak ettiğim bir konu daha var hangi projeye yatırım yapsa 1 milyon yatırıyor bu yaptığı yatırımlar ile sıfırdan kendisi istediği sektörde at koşturabilir neden yatırım yapmayı seçiyor .Sudan gelen su yolunda gitsin mi diyor acaba.
-
arkadaşlar bu 5 milyon lirayı adamın eline nakit olarak saymıyorlar. Bir nevi hisseye değer biçip bu rakam üzerinden işlem gerçekleştiriyorlar, ilereyen süreçte hisse satışında bu rakam üzerinden gidiyor konu. Öyle direk 5milyon gibi bir rakam yok ortada yani.
-
'o kamyon oraya girsin gelsin bide bana girsin'
bes milyon lira verdiyse @retret in dedigi gibi baska biseyler vardir yada herif her onune gelene para veriyodur kafasina gore
gerci ben milyoner olsam bende verebilirdim
-
"Ya Tutarsa" deyip bu kadar çok para harcayan ender işadamlarından :) bundan sonra yatırım yapacak parası kalmadı ama. Umarım yatırımlarından biri tutarda rezil olmaz.
-
necroshine bunu yazdı
%20 sine 5 milyon verdiğine inanan bu işle uğraşmıyor demektir. Kendi sitesini kurması 10 bin liraya mal olsa. 5 tane adam başı 1000 liradan personel tutsa. 5 milyon liraya depo kiralar stoğu basar 1 sene içinde eritir. 5 milyon liralık bağlantı yaptığı için %20 gibi özel indirimler bile alır. 5 milyonu sadece güncellenmeyen stoğundan 2 - 3 milyon arası kar yapar. Adam büyük ihtimal delikanlı ile ortaklık kurdu. Gazete ile irtibatı vardı ve sallama haber yaptı. sitenin hem güvenililirliğini kazandırdı hemde sanal değerini artırdı. 5 milyon nedir lan.
arkadaş söylediklerinde çok haklı biraz fiyatı kabartıp sağlam reklam kasmışlar böyle adamlar bu tarz bi yatırıma %20 ile girmezler bu adam o parayı vermezde hadi verdi diyelim en az %70 le girer kontrolü eline alır
-
Buremba bunu yazdı
Bunu yazmaya girmiştim tüh :|