4+4+4 Yasalaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Evet beyler, 4+4+4 eğitim modeli 295 oyla kabul edilmiş. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda? Gerçi ben tam bilmiyorum bu 4+4+4 ne getiriyor ama iyiye benziyor :)

kaynak: http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/03/30/4.4.4.yasalasti/655386.0/index.html

edit: tartışmanın selameti için siyasi mesajlar atmıyalım hacılar. malum btk :) 

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

kaş yapayım derken böbrek dalak çıkaracaklar.

İmam hatiplerin önü açıldı vs diyorlar da daha önemli bi sorun var bence ortada

"Haydi kızlar okula" vb bütün eğitimi zorlayan kampanyalar yalan oldu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Bi aydınlatın bizi :)

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    Konuşmaya kalksak kimse kimseyi dinlemeyecek. akp başa gelmiş istediğini dibine kadar yapsın. nasılsa engel olabilecek kimse yok. sonra biri gelir oda istediğini yapar çene yormaya lüzum yok. tv8 de gördüm Kur'an derslerinde abdestli mi olmak lazım diye haber yapmışlar. Akp değil aslında olay Tayyip de aklına ne koyduysa yapıyor. Helal olsun. Dünyada böyle bir adam daha yok. iyiki yok...

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Kısacası  dindar ailenin kızları 4 seneden sonra okuldan alınacak.  Okulda kız göremeyen erkeklerde birbirlerine olan duygularda tatlı bir gelişme yaşanacak.

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

ayıklayayım biraz

Genel Kurul'da 91 red, 1 çekimser oya karşın, 295 oyla kabul edilen kanuna göre, zorunlu ilköğretim çağı, 6-14 yaş yerine 6-13 yaş grubundaki çocukları kapsayacak. Bu çağ, çocuğun 5 yaşını bitirdiği yılın eylül ayı sonunda
    başlayıp, 13 yaşını bitirip 14 yaşına girdiği yılın öğretim yılı sonunda bitecek. İlköğretim; 4 yıllık zorunlu ilkokul ile 4 yıllık zorunlu ortaokuldan oluşacak.

10 yaşında çocuğa mesleki eğitim paketleri sunacaklar yada ailesine diyelim ailesini de tembihleyelim ;)

İmam-hatip ortaokulları

İlköğretim kurumları tanımlanırken, "imam-hatip ortaokulları" da bu tanımda yer aldı. Buna göre, ilköğretim kurumları; 4 yıllık zorunlu ilkokullar, 4 yıllık zorunlu ve farklı programlar arasında tercihe imkan veren ortaokullar ile imam-hatip ortaokullarından oluşacak.

Yasayla, Rize Üniversitesi'nin adı "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi", Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nin adı "Abdullah Gül Üniversitesi", Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin adı "Bülent Ecevit Üniversitesi", Konya
    Üniversitesinin adı da "Necmettin Erbakan Üniversitesi" şeklinde değiştiriliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

8 yıllık zorunlu eğitimi 4 yıla düşürüp sonra da neden doğu gelişmiyo neden insanlar cahil diyemezsin adam zaten cahilden oy alıyo nasılsa kendi çocukları en iyi yerlerde okudu ona giren çıkan bişe yok 

ama bu adama oy werip de gelişmeyi bekleyenler yok mu onlar beni deli ediyo buyrun çocuk gelinlerle gelişn 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Neyse siyasi mesaj oldu hayırlısı neyse o olsun..

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

ne güzel bir cocuk 7 yasinda ilk ogretime baslicak 19 yasinda liseyi bitiricek okumadigi zaman direk askere gidicek askerden geldigi zaman da is aricak gitti kapilardan essek kadar olmussun meslegin yokmu diyip dislicaklar :)
    sonra bu cocuktan cacik olmucak sokaklara akicak :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

Kısacası dindar ailenin kızları 4 seneden sonra okuldan alınacak. Okulda kız göremeyen erkeklerde birbirlerine olan duygularda tatlı bir gelişme yaşanacak.

12 sene zorunluymuş.

We can be more, we can be much more.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

konpi bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

Kısacası  dindar ailenin kızları 4 seneden sonra okuldan alınacak.  Okulda kız göremeyen erkeklerde birbirlerine olan duygularda tatlı bir gelişme yaşanacak.

İlk 8 sene zorunlu değil mi zaten? Zorunlu ilköğretim + zorunlu ortaöğretim. 

zorunlu ama kesintili 4 sene okutup devamını okutmayada bilir.  8 sene değil artık 4+4+4 olarak değerlendir.

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 12363 Toplam Mesaj: 110