6 Aylık Fitness Programı(Başlangıç-Orta Seviye-İleri Seviye)
-
siteyi yedekleyebilecek varsa 10 numara olur ne olur ne olmaz
-
5 yıl kick boks yapmış, birkaç yıl da aralıklarla body yapmış biri olarak maalesef body'de doğal sınırlarınıza ulaştıktan sonra takviyesiz hiçbir şey olmuyor. Daha hiç takviye kullanmadım o kadar hırs yapmadım fakat o görülen ideal vücutların hepsi bırakın protein'i, steroid kürleri ile yapılıyor. Zamanında güzel sayılabilecek bir vücut yaptım, ama o kadar daha ötesine gidemedim. En çok verimi full body idmanlarında aldım arkadaşlar belirli aralıklarla yapmanızı kesinlikle öneririm.
-
Ben
1.Gün Göğüs
2.Gün Sırt
3.Gün Biceps ve Triceps çalışıyorum
4.Gün Omuz
5.Gün Bacak
2 günde dinleniyorum ileri seviye çalışıyorsanız bu şekilde çok güzel verim alınıyor hem yapılan hareketler daha iyi yapılıyor hemde ağırlık arttırımında sıkıntı olmuyor 1 günde 2 adele çalıştırmak çok yorucu oluyor vücut açısından tek adele daha iyidir ısınma olarak her zaman 20 dakika yürürüm 6 km hızda -
Telekinesis bunu yazdı
5 yıl kick boks yapmış, birkaç yıl da aralıklarla body yapmış biri olarak maalesef body'de doğal sınırlarınıza ulaştıktan sonra takviyesiz hiçbir şey olmuyor. Daha hiç takviye kullanmadım o kadar hırs yapmadım fakat o görülen ideal vücutların hepsi bırakın protein'i, steroid kürleri ile yapılıyor. Zamanında güzel sayılabilecek bir vücut yaptım, ama o kadar daha ötesine gidemedim. En çok verimi full body idmanlarında aldım arkadaşlar belirli aralıklarla yapmanızı kesinlikle öneririm.
Hocam senin dedigin hulk gibi bokunu cikaran arkadaslarin vucutlari. Misal ben asagidaki vucutta steroid oldugunu zannetmiyorum ve bence oldukca kusursuz bir vucut. Bu vucut icin standart supplementler ve dogru beslenme yeterli olur bence.
-
Bulunsun sagol hocam
-
DrKeworks bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
Hocam senin dedigin hulk gibi bokunu cikaran arkadaslarin vucutlari. Misal ben asagidaki vucutta steroid oldugunu zannetmiyorum ve bence oldukca kusursuz bir vucut. Bu vucut icin standart supplementler ve dogru beslenme yeterli olur bence.
bu tür vücudu steroidsiz falan yaparsın ama çok ince ve disiplinli çalışman lazım.
Resimdeki adamın yağ oranı %6-7 civarında bu da demek oluyor ki diyet çok önemli. Şeker ve hamur işini hayatından çıkarman gerekiyor kesinlikle. Sağlam bir diyet ve egzersizle böyle vücut yapılır ama herkesin vücunun simetrisi aynı olmaz. Bu elemanın simetriside iyi olduğu için güzel görünüyor belki sen ben bu adamla aynı yağ oranına,kas kütlesine sahip olsak bizimkisi daha iyi ya da daha kötü görünebilir.
Uzun lafın kısası böyle vücut için %40 çalışma %60 diyorum ben.
-
Hocam kişiye özgü bir program çıkabilir misiniz ? Bunun için ücretiniz nedir ?
dizimde hafif bir sakatlık varda özellikle cardio yönünden kısıtlanıyorum bu yüzden 20kg aldım
-
güzel konu takipteyim
-
visualeffects bunu yazdı
hazir konusu acilmisken beslenmeyle ilgili bir soru sorayim, kendine şöyle bir dogal protein shake hazirliyorum;
200 gram yagsiz tuzsuz lor peyniri ~ 30 gr protein
1 yemek kasigi kakao ~ 2 gr protein
2 yemek kasigi yulaf ezmesi ~ 3 gr protein
1 muz ~ 1 gr protein
1 cay kasigi tarcin
1 tatli kasigi fistik ezmesi ~ 2 gr protein
su
bu malzemeleri mikserle ogutup iciyorum. 40 gram protein oluyor neredeyse. kahvaltida da 20 ~ 30 gr proteinlik besin tukettigim dusunulurse gun icinde normal ogunlerimde (ogle ve aksam yemegi) protein acigimi kapatabiliyorum. ekstra beslenme programi hazirlamama gerek kalmiyor.
sorum ise şu;
böyle olur mu? :( bu karisimin sagliga ya da spora bir zarari vs olur mu?
muz suz kötü oluyo muz mutlaka koyun
-
siteyi paralı yapmışsınız :D girip birşeyler bakim dedimde oda yalan oldu.