8 Dk Da Baklava (Karın Kası Olarak)
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
yaw belki ısınmadan yaptım ondan bilmiorum ama en böyük sorun işte kafayı öne itekliyemiom arkadan destek almadan :S ona sinir oldum :|
-----------------------------yapmaya inan :D şaka bi yana kasların nerdeyse eriycek :D
-
Karın kası yapmak zaten kolay. Göbek yoksa 3-4 ay düzenli olarak mekik çekince yapılıyor. Kısa sürede kendisini en çok belli eden ve en kolay yapılan kas karın kası. Tabi göbek varsa en zoru :)
-
(: indirdim deneyeceğim.
-
FireX bunu yazdı:
Karın kası yapmak zaten kolay. Göbek yoksa 3-4 ay düzenli olarak mekik çekince yapılıyor. Kısa sürede kendisini en çok belli eden ve en kolay yapılan kas karın kası. Tabi göbek varsa en zoru :)
-----------------------------tekrar söylüyorum firex in bahsettiği 2 bilemedin 3 cm göbeği olanlar değil bildiğin şekerpareye dönüşmüş göbektir :D
-
2 gündür sabah akşam olmak üzere günde 2 kez yapıyorum. Üstüne 20 de şınav çekiyorum. ama 2 gündür boynum sanki kopcakmış gibi geliyor nabıcam ben ya (:
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------2 gündür sabah akşam olmak üzere günde 2 kez yapıyorum. Üstüne 20 de şınav çekiyorum. ama 2 gündür boynum sanki kopcakmış gibi geliyor nabıcam ben ya (:
boyun sakata gelmez hocam.mekik çekerken boynuna yüklenme ve gücü boynundan alma.yine de ağrıyor sa.günder bir kere ve azar azar yap.gittikçe arttır -
Shephard bunu yazdı:
2 gündür sabah akşam olmak üzere günde 2 kez yapıyorum. Üstüne 20 de şınav çekiyorum. ama 2 gündür boynum sanki kopcakmış gibi geliyor nabıcam ben ya (:
-----------------------------askerde mekık cekerken asteğmen bıze buyundan tutarak mekık cekmyın derdı felc olma rıskı var derdı
ellerını goğsune koy hoca ole cek sakat durumla r cıkmasın ortaya
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------aynen 1 kere yaptım boyna zararı var bu hareketlerin boynumda 2-3 gün geçmeyen bi ağrı vardı her tarafı tutulduydu... galiba ben yanlış yanlış yaptım...
-
150 mekik çeken adam bu videodaki hareketleri yaptımı pert olur. mekikte tek kas çalışır. ama burda çalışmayan kas kalmamış.
-
hit 6 bin küsür olmuş, millette ne göbek varmış be.