folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 8 Dk Da Baklava (Karın Kası Olarak)

8 Dk Da Baklava (Karın Kası Olarak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bende tam dumbel seti almistim bunuda deneriz bi faydasi olur belki dursun

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

bende tam dumbel seti almistim bunuda deneriz bi faydasi olur belki dursun

fazla kas göz çıkarmaz :=)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Bende indiriyorum. Bu akşam denerim...

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Bende indiriyorum. Bu akşam denerim...

herkez denerim diyor anlamadığım nokta bir kere yaptımı baklava qibi karın kası mı olacak :|

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

burası bi dursun bakalım bi ara

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

beleş ekmek yok arkadaşım, kolay diye birşey yok hep kolayını arıyoz 10 dk da ingilizde 3 dakikada photoshop 1 dakkada php fln . herşeyin bir bedeli olduğunu kabul edemiyoruz şımarık çocuklar gibi , mevzu karın kası olsun başka fransızca öğrenmek olsun armut pişsin ağzıma düşsün diyoruz , bizden bu kafayla bi skim olmaz ne ingilizce öğreniriz ne baklava yaparız , 3 dk da öğrendiğin(!) photoshop ile ne olacak sanıyorsun mesela ?

body salonlarında yazar - no pain no gain diye ki ben bu kuralın sinsilikle kısa yol aramakla fln değişebileceğine inanmıyorum. sen acı çektikçe bedelini ödedikçe yaptığın işin kısa yollarını verimlilik ayarlarını zaten kendin bulursun. 

öncelikle almamız gereken hızlandırılmış kurs bu bence, amaç uğruna acı çekmeyi fedakarlık edebilmeyi sabretmeyi öğrenmek yani. Konuşuyom da ben biliyom mu , yooo ne alaka ... 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

yaw bırak kası,baklavayı,kalçayı,yanları eriten bi egzersiz ver hele yediğimiz arkaya gidio anlamadım a.q:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

Göbek varsa karın kası yapmayın kas üstü yap oluyo normalde biraz cıkık duruyosa göbeğiniz alttan kas ittiriyo ve iki kat daha büyük göbek var gibi duruyor

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

alemsiniz ya bir baklavadır gidiyor, bakalım indirelim nasıl bişi bu arada indirenler oldumu? msglerin hepsini okuyamadım :(

Hayat paylasmaktır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

beyler dün indirmiştim an itibariyle yaptım. ve şu an karın kasları ağrıdan ölüyor. belliki çok etkili birşey.

bunu yaptığımız gibi karın kası mı çıkacak diyen arkadaşlara ise gerekli açıklama:

müridler bu sadece birkaç hareketten oluşan bir program. günlük düzenli egzersiz yaparken karın kası olsun diye mekik çekeriz mesela yatarak. yanlıştır çünkü belimizi sakatlamamız çok olasıdır. bu egzersizde ilk dikkat ettiğim şey oydu asla bele yüklenme yapmıyor. ve hareketler göründüğü kadar kolay değil gerçekten etkilier.

burdan herkese bunu yapmasını tavsiye ediyorum. uzun süredir kaslarda böyle yanma hissetmiyordum. demekki doğru hareketi yapmıyormuşuz. hadi bakalım kolay gelsin :)

aksatmadan yapın :D

@xzxz, bu vidyo 8 dakka sonra karın kasın oluşsun tarzı bir amaçla paylaşılmamışki. günlük egzersiz olarak 8 dakika yaptıgında çıkar denmiş. yani armut piş agzıma düş olayı yok. hergn düzenli olarak yapıcaksın ama 1 ay ama 3 ay :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 24875 Toplam Mesaj: 118