8 Yeni Üniversite Açılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Kayseri Abdullah Gül, Yıldırım Beyazıt (Ankara), Bursa Teknik, İstanbul Medeniyet, İzmir Katip Çelebi, Konya Teknik ve Erzurum üniversitelerinin yanı sıra Uluslararası Antalya Üniversitesi adıyla yeni vakıf üniversitesi kurulacak.

http://www.internethaber.com/cubukcudan-18-bin-kadro-mujdesi-269432h.htm

http://www.internethaber.com/yokten-tematik-universite-mujdesi-268178h.htm

8 yeni üniversite açılıyormuş sevindirici bir durum inşallah seneye yetişir bari biraz kontenjan artar.Seneye açılırmı sizce ne diyorsunuz..

düzenleme:

TEMATİK ÜNİVERSİTELER''

Kurulacak 7 üniversitenin bu anlamda özelliği, onların sadece lisans üstü eğitim verecek olmalarıdır. Yeni açılan üniversitelerimize öğretim üyesi yetiştirebilmek için böyle yola başvurduk. Onların hepsi belirli konularda ve alanlarda farklı olmak şartı ile sadece lisans üstü ve doktora eğitimi verecekler. İhtiyaç duyan üniversitelerimize, bu okuldan mezun olan öğrencilerimizi yollayacağız.''

yalnız herhalde lisans üstü eğitim verecek üniler. öss kasan yurdum insanını etkilemez o zaman :W

burdada başka diyor:

İŞTE YENİ AÇILAN ÜNİVERSİTELERTasarıyla; Ankara, Bursa, Erzurum, Kayseri, İzmir, İstanbul ve Konya'da devlet üniversitesi, Antalya'da ise vakıf üniversitesi kurulacağını ifade eden Çubukçu, 56 fakülte, 11 yüksekokul ve 23 enstitüden oluşacak bu üniversitelerin öğrenim elemanının karşılanması amacıyla 13 bin 248 akademik, 4 bin 940 da idari kadronun tahsis edileceğini kaydetti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Mevcut mezunlarımızın hepsi sorunsuz yerleştiği için hocam,

tabi gerekiyor acılsın...

türkiyede hiç mezun öğretmen, mühendis, iktisatcı, fizikci, kimyacı, kalmamış boşta, yeni üniversiteler acarak acığı dolduracaklar...

Edit :

Üniversitelerinde, ders verecek profesorü geçtim yar.doc. bile yok...

Üniversiteleri sadece lisenin devamı gibi görüp ilim yuvasından cok araştırma görevlilrine 4 sene sana verdikleri eğitimi 4 senede sen cocuklara ver mantığı ile eğitim verdiyirosun, teknoloji bilim gelişimi adına zerre kadar bir katkı sağlayamıyorsun, en iyi üniversiten bile dünyada ilk 400 de bile değil, gelmişsiniz maval okuyosunuz...

Eğittiğin iş gücünden yararlanabilecek ortam sağlamadıktan sonra istersen 888 tane üniversite ac...

2 tane üniversite bitirdim, benim iş konusundan belki sıkıntım yok ama, sınıflarımdan mewzun olanların %70 i kendi işinden başka her işi yapıyor...

Neden bahsediyosunuz ya?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

3 yıl sürer kanımca

reneye katılıyorum ayrıca.. kpss yüzünden intihar eden öğretmen sayısı artacak ne güzel.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

resmen doğu bloğu ülkelerine döncez haa heryer üni oldu yakında çarşıda pazarda avukat mühendis görürsek şaşmayın

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

türkiyede hiç mezun öğretmen, mühendis, iktisatcı, fizikci, kimyacı, kalmamış boşta, yeni üniversiteler acarak acığı dolduracaklar...

Katılmamak elde değil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Çok lazım çok, daha çok işsiz mezun için şart - mezunları vitrine koycaz :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bir bakımdan doğru her mezuna iş var gibi yeni üni açıyorlar ama iyi bir yere kapak atabiliteyi yükselttiği için de iyi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Mezunlara iş olanağı , yeteneklerini gösterebilme imkanları sağlanamadıktan sonra 8 değil 8888 açılsa neye yarar..

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Hiç yoktan okumuş sayısı artıyo. Yanlış mı düşünüyorum?

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fen edebiyat okuyan arkadaşlar yüksek lisans yapın ales üds yapın bişeyler bu yeni açılan üniversiteler bizim için çok önemli araştırma görevlisi açığı çok var hem yüksek lisans yapıp hem de araştırma görevlisi olabiliriz kadro almak çok kolay oldu artık

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

katılıyorum ve arttırıyorum.

"
Toplam Hit: 4989 Toplam Mesaj: 30