8 Yeni Üniversite Açılacak
-
açsa ne yazacak.boş boş adamlar mezun olcak bi sürü kafa basan mezunlar işsizliğe devam.
-
kafayı kullanan aç kalmaz sorry !!!
-
hoşta gezen ilkokul mezunu olacağına üniversite mezunu olsun bence çok daha iyi. Ülkenin eğitim seviyesi yükselir güzel güzell...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Mevcut mezunlarımızın hepsi sorunsuz yerleştiği için hocam,
tabi gerekiyor acılsın...
türkiyede hiç mezun öğretmen, mühendis, iktisatcı, fizikci, kimyacı, kalmamış boşta, yeni üniversiteler acarak acığı dolduracaklar...
----------------------------- -
emre_gss bunu yazdı:
kafayı kullanan aç kalmaz sorry !!!
-----------------------------beyinn bedava yaaa demı nasıl olsa:p
burası turkıye ıstedıgın kadar kafanı kullan bı bok olmazz kulandıgın ıcndee farklı muamele gorebılırsın :W
-
işsiz bir millet olsak bile en azından kültürlü bir millet olacağız, o da iyi :)
-
ne yani hizmet yapılmasınmı ?
herşeye karşısınız bu ne böyle ya?
geçende biri konu açmış diyoki tanzanyayla vizeler kalktı ne güzel gideriz artık diyo.
ulan daha önce ne zaman gördün türkiyede bunlarıda laf atıyorusn?
hade oraya gitmiyorsun diyelim suriye ... diğerleriyle vizeler kalktı oralara ne bahane bulacaksın peki?
muhalefet olmak için muhalefetlik bu işte.
gereksiz düşünmeden beyinde reaksiyon olmadan cevap...
-
edit
-
tantum bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
Mevcut mezunlarımızın hepsi sorunsuz yerleştiği için hocam,
tabi gerekiyor acılsın...
türkiyede hiç mezun öğretmen, mühendis, iktisatcı, fizikci, kimyacı, kalmamış boşta, yeni üniversiteler acarak acığı dolduracaklar...
-----------------------------açılmasa niye açılmıyor açılsa piyasada işsiz var diyorsunuz..
-
Abi 2 sene önce de demişlerdi bursaya teknik üniversite açılacak diye 2 senede daha kamoyunun diline düştüyse tamamlanması bi 10 seneyi bulur arkadaş daha benim uludağ universitemin oditoryumunun inşaatı 8. seneye girdi hala daha inşaat. Sanmıyorum yani bunun bi 10 seneden önce yapılacağını.