ADSL Den Son Haberler Gerekli Açıklamalar İçin Okuyunuz
-
Türk Telekom Genel Müdürünün bugun saat 14:30 da özel bir televizyon kanalında su açıklamaları yaptı..
---yeni adsl abonesi olacak müştterilerimiz bugunden itibaren 256 KB 3 GB limitli tarifenin kaldırılması sebebi ile bu tarifeden yararlanamayacak.
---abone olmak için başvuran müşterilerin 512 KB 6GB limitli abonelikten yararlanacaklarını belirtti.
-
Hani hız 512 çıkıyordu Kasım dan itibaren
Hala 256 :(
-
256 KB'nin sadece limitli olanımı kalktı yoksa bütün 256KB bağlantılar mı?
eğer kaldırıldıysa neden kaldırdılar sizce?
-
1 kasım olacak 21 kasım telekomdan ne beklenir
-
256 k abonelerin hesaplarında bir değişme olmayacak...
1 kasımdan itiraren 256 abonelik kalmayacak..
yeni alanlar ya 512 nin tarifelisine yada sınırsızına geçecekler...
-
Nassı yani 256-512 3GB limitli aynı paramı
********a.k senin telekom ve üst yetkilileri********
-
valla anlamadıum.tahribattaki açıklamada.sınırsız 256k kalkacak.en düşük bğalntı hızı 512k olacak.ve fiatı gene 99 milyon olacak.ve şu anda limitsiz 256 k kullananlar isee aynen devam edebilecek ama yeni limitsiz 256k başvuruları alınmyacak yazıyor.ama ntvde tt başkanı.isteyen gene limitsiz 256 k alabilecek dedi.
-
turk telekoma saldıralım diycem bildiğimiz dalı kıracaz o olacak bence herkes guzel bir dille mail yollasıın :)
-
valla ben hergün elli tane mail atıom....BareTTemaz bu arada lise 1 e askeri liseye gidiodum izmirde bırakıp Adanaya geldim....4-5 yıldır buradayım...köküm Gaziemirde
-
256 limitliler otomatik 512 3gb olcak diye yazıyor telekomun kendi sitesinde.. digerlerini tam bilmiorum.. ama 512 olmus gibi de gözükmüo acıkcası. hala aynı hızda download yapıorum..
-
programda dediklerine göre 256 lık bağlantıya talep olursa 256lık hizmette sunulabilirmiş arz talep meselesi bu arada özelleştirmeyi bekliyolarmış ondan sonra adsl üzerinde daha yoğun çalışacaklarmış 1 kasım oldu ama benim bağlantı halen 256