Age Of Empires Online
-
bende
-
Arkadaşlar bunu nasıl indircez nasıl giricez sitesine girdim açıklama yazmamışlar
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bunu nasıl indircez nasıl giricez sitesine girdim açıklama yazmamışlar
-----------------------------oyun 16 sında çıkıcak hocam bak kendi sitesindede yazıyor.
-
PanxeR bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
40-50 saat gelişme süresi var diyor . şimdi oyun online olacak yani ogame gibi de var bi gariplik.
-----------------------------oha 40 50 saat kim oturur be :)
-----------------------------bence de , çok az 500-600 saat olsa bile yetmezki :S en az 100x24 2400 saat game play gerekli o zaman saglam online olur :)
-----------------------------şimdi okudum da oyun 24 saat online biçiminde olucak.
yani sen çıksan bile yapıların gelişmeleri devam edicek.
DJ_Alper bunu yazdı:
oyun çıkınca cracki hemen çıkacakmiki geri sayım yapıyorsunuz :D
-----------------------------alper f2p sadece kutulu oyunda extra özellikler olucak.
-
Öyle diğer online oyunlardaki gibi hergün girip 2-3 saat kasmamı istemezseniz benide yazın hocam ben keyfi adamım 2-3 günde bir girer eğlenir çıkarım. Ama sararsa hiç affetmem 7/24 online olurum :)
-
yazın benide
-
Varim ben.hatta indirmeyip direk cd olarak cikarsa alicam.ekstra ozellikler ws gwlir muhtemelen.cok ciddi bi sayiya ulastik cabuk gelisip birini destekleyip guild kurarsak oyunda kral oluruz.neyse cikinca bir msn grubu hatta teamspeak kurariz.
-
_karantina_ bunu yazdı:
Varim ben.hatta indirmeyip direk cd olarak cikarsa alicam.ekstra ozellikler ws gwlir muhtemelen.cok ciddi bi sayiya ulastik cabuk gelisip birini destekleyip guild kurarsak oyunda kral oluruz.neyse cikinca bir msn grubu hatta teamspeak kurariz.
-----------------------------teamspeak odası kurdurtucam hocam ben istediğin sayıya kadar ücretsiz açıyor bazı yerler oralarda takılırız.
bu arada herkese pm atmam lazım listedekiler listeye sadık kalır umarım.
-
Hacı süper haber be.Oyun çıksın bakayım duruma göre irtibata geçerim tahribat'ça oynarız. =)
-
msn gurubu kuralım...