folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Age Of Empires Online

Age Of Empires Online

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

smootheryspider3 nickim.(nickimi kendim seçmedim ne iş?)

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

catlax bunu yazdı:
    -----------------------------

yeminle bende bıktım quest yapmaktan kendimize ait bir yer olmuyacak mı ?

ben ilkini yapamadım  :)

anlatsanıza nasıl oluyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

valla alper ben bir bok anlamadım.. biz hep görev mi yapacaz bunda ?

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

evet oynayan arkadaşlar bu oyunu görev yapmadan kendimizi bir alanda geliştiremiyormuyuz ? yoksa oyun görevlerden ibaret mi ?

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

catlax bunu yazdı:

evet oynayan arkadaşlar bu oyunu görev yapmadan kendimizi bir alanda geliştiremiyormuyuz ? yoksa oyun görevlerden ibaret mi ?

hacım her online oyunda olduğu gibi

free ve premium var.freeler belli yerlere tırnaklarıyla kazıyarak geliyor (quest yaparak)

premium ise senin questlerden aldığın itemleri,bina yapma haklarını vs para verip alıyorlar.

para basarsan questin yanından geçmeyip 1 gün içinde her bi binanı,askerini geliştirirsin.pvp ortamına akarsın savaşırsın.

ama para vermem dersen ve oyunu oynamak istiyorum dersen quest yapmak zorundasın.bence quest yapmak zevkli sonuçta gittikçe zorlaşıyor ve oyunu bilmeyenlere de rehber gibi bir şey oluyor.

bu yüzden hayvan gibi quest yapıyoruz.ben 1 saatte 4 level oldum (ki herkes olur) böyle bakınca çokda sıkıntı değil gibi (sadece öngörüm)

ek not: zaten hiç bir firma free ye insanları çekmek istemez.ciddi fark olmasa neden insanlar premium alsın bu açıdan bakın.amaç insanları eğlendirmek değil para kazanmak

birde premium item fiyatlarına baktım baya pahalı ilk günden iyi kasa çekmişlerdir

bakmak isteyenler şuradan check edebilir fiyatları http://marketplace.xbox.com/en-GB/PC

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

orası tamam anladım deli gibi quest yapıyorum zaten peki bir yerden sonra kendimize ait bir alan olacak ve savaşabileceğiz değil mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

catlax bunu yazdı:

orası tamam anladım deli gibi quest yapıyorum zaten peki bir yerden sonra kendimize ait bir alan olacak ve savaşabileceğiz değil mi ?

o konuda bilgim yok ama pvp alanları var yani person vs person. orada mesela sıraya giricez (tahmin) rastgele insanlarla eşleşicez.çat oyun açılcak işte ondan sonrası bildiğin age of empires gibi (tek farkı sen ne kadar gelişmişsen o kadar şey kullanabiliceksin). belki ileride seviyeye göre match işlemi yaparlar sıra olayında.

not: tamamen tahmin yürütüyorum ama böyle olmalı okuduğum yorumlara göre pek inceleme fırsatım olmadı akşam inceliyim biraz bildiklerimi aktarmaya çalışırım

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

Ben şuan oynuyorum gercekten çok başarılı yapmışlar... Baya eğlenceli ve zevkli :)

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Tek başıma oynamaktan sıkıldım musait olan varsa gelsin beraber kasalım.

@bilie_jean  Hocam ayarlardan değiştirebiliyorsun.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

Oyun sadece 40 saat ücretsiz deniliyor doğru mu?

Burada şöyle bir şey yazıyor:

Age of Empires Online is the next chapter in the best-selling Age of Empires PC game franchise. The game features two of the greatest ancient civilizations–the Greeks and Egyptians–and offers more than 40 hours of gameplay for free! And that’s just where the experience starts! As players grow their empires and look for new adventures, Age of Empires Online delivers the opportunity to buy new Premium Content Packs – everything from entirely new civilizations to Booster Packs with new game modes and more.

Toplam Hit: 50292 Toplam Mesaj: 447