Aglayan Başbakan
-
o değilde 1 saat önce felan cnnturkde bi program vardı. turksoluda referanduma evet dicekmiş şaşırdım valla.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Türk toplumunun mizaha olan ilgisi sizce zekasından mı ileri geliyor? sorusu üzerine
"Ne zekası? Bu milletin yüzde doksan biri 82 anayasası'na evet demiştir. Geriye kalıyor yüzde dokuz. Hadi biraz iyimser olalım, ama yüzde altmışı aptal bir milletiz" demiştir. Bu cevaptan sonra mahkemeye verilmiştir "Yapmayın, etmeyin. Eğer mahkemeyi ben kazanırsam sizin aptallığınız mahkeme kararı ile tescillenmiş olur" dediyse de alıngan insanlarımıza söz dinletememiş, sonuçta mahkemeyi kazanmıştır.
Al sana aziz nesin :) Şimdinin hayır 82 anayasası kalsın diyenlere aptal diyo :D sende bunun içindesin dostum :)
-----------------------------ama büyük ihtimalle annen baban da bunun içinde dostum :)
-
bana samimi gelmiyo abi kim ne derse desin..bu millet duygusal millet ve bunu kullanmak öyle kolay ki.. peki niye seçim sonrası veya referandum sonrası değil de öncesi?bunun cevabını merak ediyorum samimidir diyenler cevaplayabilir mi?
-
Neymiş 12 eylül darbecileri yargılanacak mış ?
Hay a.q mağdem böyle bir niyetin var güzel iyide bunu sen tek paket halinde mecliste yürürlüğe koyamazmıydın ? CHP si MHP si önermedimi gelin 12 eylül darbecilerini yargılayalım diye ???
Ama sizin Amacınız bu değil. Sizin amacınız bu 12 eylül darbecileri yasasını YEM olarak kullanıp diğer paketleri geçirtmek yani 12 eylül yasası Yem geri kalan ise kanca. Ama yemeyiz bunu don't worry.
Dokunulmazlıkları kaldırmaktan bahsediyordun genel seçimlerde hadi bunu koysana anayasaya ? gerçi işiniz kolay böyle bi milleti daha nerede bulabilirsin ?çevir kazı yanmasın hesabı çevir çevir oyna oynat duygu sömürüsü yap din sömürüsü yap kömür makarna sömürüsü yap kes sakalları değiştir gömlekleri bin ciplere kameralar önünde van minut kameralar ardından ohh yes please.!!!
-
insanlar neden başbakanın ağlamasına takıyor anlamıyorum.bakıyorum da söyledikleri hakkında yorum yapan yok.çünkü yapamazsınız.korkarsınız.bir tane yanlışını bulamıyorsunuz ki.ağlamasına, konuşmasına, osuna busuna şusuna kafayı takıyorsunuz.
ne söyledi dinleyen var mı aranızda kardeşim ?
-
1903 bunu yazdı:
insanlar neden başbakanın ağlamasına takıyor anlamıyorum.bakıyorum da söyledikleri hakkında yorum yapan yok.çünkü yapamazsınız.korkarsınız.bir tane yanlışını bulamıyorsunuz ki.ağlamasına, konuşmasına, osuna busuna şusuna kafayı takıyorsunuz.
-----------------------------evet dinledim soyadı pehlivan olan birisini asmışlar 12 eylülde onun sömürüsünü yaptı şimdi bende diyorum ki mağdem 12 eylül darbecilerini yargılıyacaksın bunu tek paket halinde niye meclise sunupta yürürlüğe koymuyorsun ? ilk bunu chp önermedimi ? mhp destek veririz demedimi ? sence amaç 12 eylül darbecilerini yargılamak mı yoksa bu anayasapaketinin de geçmesi için ortam hazırlamak mı ?
-
kardeşim senin referandum konusunu iyi okumadığın burdan belli.konu safi ''12 eylülcüleri yargılamak'' değil.daha bir çok şey içeriyor.oku gel öyle tartışalım.
12 eylülcüleri yargılamanın bi anlamı yok bu saatten sonra.kim hayatta kalmış ki bi kenan evren kaldı.o da 90 a merdiven dayamıştır.onu asıcaksın da nolucak.chp ve mhp'nin kuru gürültüden başka bişey değil.referandum çok daha farklı amaçlar içeriyor.12 eylül dönemindeki insanlık dışı yargılamaların, muamelelerin bugün veya yarın yeniden olması halinde devletten söke söke hakkını istemenin önünü açıyor.ve bunun gibi bir çok şey.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------evet dinledim soyadı pehlivan olan birisini asmışlar 12 eylülde onun sömürüsünü yaptı şimdi bende diyorum ki mağdem 12 eylül darbecilerini yargılıyacaksın bunu tek paket halinde niye meclise sunupta yürürlüğe koymuyorsun ? ilk bunu chp önermedimi ? mhp destek veririz demedimi ? sence amaç 12 eylül darbecilerini yargılamak mı yoksa bu anayasapaketinin de geçmesi için ortam hazırlamak mı ?
-----------------------------dinlemişsin tebrik ederim!!!
erdal erenden -ki 17 yaşında idam edildi-, muhsin yazıcıoğlundan bahsetmedi değilmi. ertuğrul günaydan bahsetmedi.
hani şafak türküsü'nün kahramanı olan necdet adalının kaldığı koğuşun başkanı ve adalının samimi arkadaşı solcu mahmut esat güven akp milletvekilidir şu an.
o soyadı pehlivanmış dediğin adam suçsuz yere sırf denge olsun diye asıldı.
-
1903 bunu yazdı:
kardeşim senin referandum konusunu iyi okumadığın burdan belli.konu safi ''12 eylülcüleri yargılamak'' değil.daha bir çok şey içeriyor.oku gel öyle tartışalım.
12 eylülcüleri yargılamanın bi anlamı yok bu saatten sonra.kim hayatta kalmış ki bi kenan evren kaldı.o da 90 a merdiven dayamıştır.onu asıcaksın da nolucak.chp ve mhp'nin kuru gürültüden başka bişey değil.referandum çok daha farklı amaçlar içeriyor.12 eylül dönemindeki insanlık dışı yargılamaların, muamelelerin bugün veya yarın yeniden olması halinde devletten söke söke hakkını istemenin önünü açıyor.ve bunun gibi bir çok şey.
-----------------------------nsanlık dışı yargılanmalar falan tamam hepsi yargılansın kimsenin bişey dediği yok bu konuda kuru gürültü dediğin kişiler bunun için evet diyorlar gelin 12 eylülcülere yargı yolu açalım diyorlar bana inanmıyorsan ara bunu çok iyi hatırlıyorum Deniz baykal çıktı gelin yargılayalım dedi Mhp de destek veririz dedi hiç bi sorun yok tayyip takmadı bile. ama şimdi referandumda bu 12 eylül durumunu yem olarak kullanıyorlar anlamıyorsun. Neden referandum ? referandumda tek tek bu evet bu hayır diyemezsin ya hepsi evet ya hepsi hayır.
Şimdi 12 eylülcüler o dediğin kişiler yargılanacak diye o referandum paketindeki diğer tüm maddelere de evet vermek mi zorundayız evet öyle. ama ben bunu istemiyorum.
Eğer bu 12 eylülcüleri yargılamakta kararlıysalar özde istiyorlarsa bunu gelirler mecliste tek paket halinde çıkartırlar ama bunu yapmıyorlar anladın umarım şimdi. yapmak istedikleri bu yasayı diğer paketlerle örtüştürüp hepsini geçirmek aynı oltayı denize atarsın yemi gösteririsn aynı bu hesaba geliyor
-
66albay bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------dinlemişsin tebrik ederim!!!
erdal erenden -ki 17 yaşında idam edildi-, muhsin yazıcıoğlundan bahsetmedi değilmi. ertuğrul günaydan bahsetmedi.
hani şafak türküsü'nün kahramanı olan necdet adalının kaldığı koğuşun başkanı ve adalının samimi arkadaşı solcu mahmut esat güven akp milletvekilidir şu an.
o soyadı pehlivanmış dediğin adam suçsuz yere sırf denge olsun diye asıldı.
-----------------------------Al
http://www.facebook.com/video/video.php?v=133426183359098
benim dinlediğim bu 3 dakika 51 saniye süresi var o bahsettiğin kişileri burada ben duymadım duysamda önemi yok olay zaten belli amaç belli ve sadece o dediğim kişiden bahsetti ha eğer uzun olanı falan varda benim haberim yoksa o ayrı. Ayrıca ben suçlu yere asıldı demedim zaten emin ol en az bende 12 eylülcülerin yargılanmasını istiyorum fakat bunu istiyorum diye akp nin oyununa gelecek değilim çıkarsınlar efendi gibi tek paket halinde referandumada gerek yok zaten tüm partiler destekliyor Mhp si chp si dtp yi sktr et