Ahmet Abi Bağımsız Milletvekili Adayı - Tekel Savaşçısı :D
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Az önce yorumumda dedım kı incisozluk,wardom,ekşisözluge karsı antıpatım var.
Suan ıtıbarı ıle incisözlüge hayranlık başladı :)
Adamlara helal olsun Türkiye'ye isimlerini bir şekilde duyurdular.
Biz TBT AILESI olarak cok daha iyi ve başarılı bir şekilde ön plana çıkmalıyız diyorum.
-----------------------------
Bizde Artiz dayıyı çıkaraydık ozaman.
-
Şu adaylığa okumuş olma zorunluluğu getirilse keşke, bu ne lan böyle.
Bir de sahiplenmişsiniz adamı, ha ha ha!
-
Kurtcebe bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
Az önce yorumumda dedım kı incisozluk,wardom,ekşisözluge karsı antıpatım var.
Suan ıtıbarı ıle incisözlüge hayranlık başladı :)
Adamlara helal olsun Türkiye'ye isimlerini bir şekilde duyurdular.
Biz TBT AILESI olarak cok daha iyi ve başarılı bir şekilde ön plana çıkmalıyız diyorum.
Bizde Artiz dayıyı çıkaraydık ozaman.
-----------------------------Hocam illaki mılletvelilligi baglamında demıyorum.
Zaten aynı şeyleri yapmak yada benzerlerını yapmak,daha dogrusu taklitcilik yapmak bize yakışmaz.
Bizlerde daha fazla sanal ortamdan cok reelde hep beraber birlikte olup birşeyler yapmalıyız dıyorum.
Sanalda konu acıp bırbırımıze bazı konularda kufur edıp,bazılarında sahıp cıkarak bu ıs olmaz.
Bence sanal ortamı arkamıza alarak,reelde,sosyal yasantımızda TBT AILESI adı altında aktiviteler yapmak,herkesi mutlu edecegıne ınanıyorum ve gercekten ıyı olacagını dusunuyorum.
-
afedersiniz ama bir avuç beyinsiz sürüsünden başka bir şey olarak görmüyorum bunları,
çıkardıkları adam da iki lafı bir araya getiremiyor, bir de "herkeŞŞ" var tabi..
ayrıca kolay kolay da o para ne toplanır, ne de medyada böyle rahatça çıkıp gövde gösterisi yapabilirler, destekleyenleri var belli ki, kanalın da işine geliyor, yoksa bir sik yiyemezler, arkalarında kim oldukları belli, bir avuç ergenle olmaz o iş.
ha kendilerinden bahsettiriyolar mı evet, o konuda takdir ederim..
Ek: Bu yorumumla şimdi yine polemik çıkacak, fazla polemiğe girmeyeceğim yorumum gayet açık..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
afedersiniz ama bir avuç beyinsiz sürüsünden başka bir şey olarak görmüyorum bunları,
çıkardıkları adam da iki lafı bir araya getiremiyor, bir de "herkeŞŞ" var tabi..
ayrıca kolay kolay da o para ne toplanır, ne de medyada böyle rahatça çıkıp gövde gösterisi yapabilirler, destekleyenleri var belli ki, kanalın da işine geliyor, yoksa bir sik yiyemezler, arkalarında kim oldukları belli, bir avuç ergenle olmaz o iş.
Ek: Bu yorumumla şimdi yine polemik çıkacak, fazla polemiğe girmeyeceğim yorumum gayet açık..
-----------------------------Yo gayet haklısın bence adamların öyle yok öğrenci sorunları yok bilişim sorunları gibi dertleri yok ki tamamen gırgırına yapılmış bişey öyle saçma şey mi olur ya ayrıca tbt ailesinden aday çıkaralım diyenler nereye çıkarıyorsunuz farkındamısınız ? Ayrıca üzgünüm başvuru tarihleri geçti
-
@Bilinmeyen Hocam senınde dıgın gıbı sıte ıclerınde bıldıgım kadarıyla kufurlu hıtap edyorlar bırbırlerıne ve buda beyınsız ve ergen donemınde gencler olduklarını bellı edıyor.
Ama kendılerınden bahsettırmeyı ıyı basarıyorlar.
Cıkardıklar adamın konusması herkes gıbı benıde memnun etmedı ama bı sekılde adamlar onca kanallarda ısımlerını duyurdular.
Kanal D yı arayıp cannlı yayın her zamankı gıbı "inszlk s...." hıtabını kullanan adamlardan hayır beklenmez ama bugun ntv gelıp bu konusmaları yapmak.
DAha dogrusu medyanın onunde Soz sahıbı olmaları asıl takdır alacakları mesela.
Herkes bunların ne mal oldugunu bılıyor ama bence bız her zaman farklı olmalıyız.
Eger TBT aılesı olarak bırlık ıcerısınde yapabılecegımız,maddı manevı bır proje varsa herkes gelsın konu acsın,hep beraber dusunelım,yorumlarımızı yapalım ardından uygulama kısmına hep bırlıkte gecelım derım.
Adamlar ıyı reklam yaptı ve her sıtede oldugu gıbı ıcımızdede ergen cagında kı kardeslerımız var elbet,benım bıle bu yaptıkları hosuma gıttıyse dıger kardeslerımın muazzam sekılde hosuna gıdecektır tv ye bu adamların cıkması ve adlarından bahsetmesı.
Eee ne olucak bu kardesıız gıdecek,sırf onlar adlarından bahsettı dıye o sıteye uye olmaya calısıcak uye olacak ardından kufurlere magruz kalacak.Ama mecbur ben ıncıcıyım demek ıcın orda kalmayı goze alacak.
Buna fırsatı bız vermeleylım.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Hesap özetlerini görmen gerek önce hocam tamamen yazarlar tarafından toplanıldı o para kimi 1000 lira yatırdı kimi 2,50 lira biraz daha iyi gözlem yapmanız gerek bazı şeylerde.bir şeyi rahatlıkla söyleyebilirim günümüz türkiyesinin en yararlı oluşumlarından biri inci sözlüktür.
-
Google bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Hesap özetlerini görmen gerek önce hocam tamamen yazarlar tarafından toplanıldı o para kimi 1000 lira yatırdı kimi 2,50 lira biraz daha iyi gözlem yapmanız gerek bazı şeylerde.bir şeyi rahatlıkla söyleyebilirim günümüz türkiyesinin en yararlı oluşumlarından biri inci sözlüktür.
-----------------------------Yararlı olusum demek ne kadar dogru bu kişinin kendi insafiyetine kalmıştır.
Eger ki siteleri hakkında ve yaptıkları bazı terbıyesızlıklerı gormeseydım,senın gıbı ıyı olusum derdım belki ama.
Birbirlerine ana bacı sovenlere benim tek sözüm olur malesef,..... / bu sozun en yumusaltılmıs halı,Terbıyesızlık.
Benim hosuma gıden tarafları bırlık olmaları ve boşta olsa bırseylerı hep bırlıkte yapmaları.
Mesela pc basında oturup konusmayı mı?
Yoksa bır kafede Arkadaslarımızla hep beraber oturup konusmayı mı tercıh ederız?
-
apokontek bunu yazdı:
Google bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Yararlı olusum demek ne kadar dogru bu kişinin kendi insafiyetine kalmıştır.
Eger ki siteleri hakkında ve yaptıkları bazı terbıyesızlıklerı gormeseydım,senın gıbı ıyı olusum derdım belki ama.
Birbirlerine ana bacı sovenlere benim tek sözüm olur malesef,..... / bu sozun en yumusaltılmıs halı,Terbıyesızlık.
Benim hosuma gıden tarafları bırlık olmaları ve boşta olsa bırseylerı hep bırlıkte yapmaları.
Mesela pc basında oturup konusmayı mı?
Yoksa bır kafede Arkadaslarımızla hep beraber oturup konusmayı mı tercıh ederız?
-----------------------------Yine diyorum hocam biraz daha iyi gözlem yaparsanız anlarsınız herşeyi, küfr meselesi tamamen sansüre tepki amaçlıdır.
-
wking bunu yazdı:
Şu adaylığa okumuş olma zorunluluğu getirilse keşke, bu ne lan böyle.
Bir de sahiplenmişsiniz adamı, ha ha ha!
-----------------------------aman amannn ne demezsinnn
40 yıldır mecliste olanların alayı doktoralı nobel almış tipler ya ,bi ahmet abi mi seviyesiz geldi !