Ahmet Abi Bağımsız Milletvekili Adayı - Tekel Savaşçısı :D
-
Bizde araç muayene istasyonunda terör yaşayan elemanı çıkaracaktık istanbuldan bayağı oy toplardık.
http://www.youtube.com/watch?v=-VAKRf_baM0 -
Bir Eskişehir'li olarak Ahmet abi'yle gurur duyuyorum. Her ilde mutlaka en az bir Ahmet abi vardır. Bizlerde Ahmet Abi gibi; ite,kopuğa,hırlıya,hırsıza pabuç bırakmayalım,güçsüzün yanında olalım. Sadece kendimiz olsak iyi ama sokaklarda eşimiz,dostumuz,çoluğumuz çocuğumuz yürüyor. Onların da güvenliği için 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' demek yerine, (şişeleri fırlatın demiyom:)) en azından polisi arayarak da mağdur olana yardımcı olabiliriz.
-
eskişehire taşınp ahmet abiye oy verek mına mına :D
-
Hoaheoahoah sözlük ortamlarını ömrümbillah hiç sevmedim, incisözlük de dahil. (Küfürden falan değil, zaten incisözlük çıkmadan önce bile incisözlük ayarında takılan adamlardık, genel olarak sözlük ortamını sevmiyorum.) Ama adamlar yapıyor. Çok enterasan.
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Az önce yorumumda dedım kı incisozluk,wardom,ekşisözluge karsı antıpatım var.
Suan ıtıbarı ıle incisözlüge hayranlık başladı :)
Adamlara helal olsun Türkiye'ye isimlerini bir şekilde duyurdular.
Biz TBT AILESI olarak cok daha iyi ve başarılı bir şekilde ön plana çıkmalıyız diyorum.
-----------------------------Haydin sidik yarışına...
-
Google bunu yazdı:
yasin_55 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Şu adaylığa okumuş olma zorunluluğu getirilse keşke, bu ne lan böyle.
Bir de sahiplenmişsiniz adamı, ha ha ha!
-----------------------------aman amannn ne demezsinnn
40 yıldır mecliste olanların alayı doktoralı nobel almış tipler ya ,bi ahmet abi mi seviyesiz geldi !
-----------------------------yasin in dediği gibi ahmet abiye gelmeden önce şunu bi görmelisiniz.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44612/tbmm---dunyanin-en-hizli-meclisi
-----------------------------Kabul edenler kabul etmeyenler kabul edilmiştir kısmı bant kaydı mı :D
-
inci ile tahribat arasındaki fark : tahribattaki üyelerin çoğu yapmacık bir şekilde tarz,havalı olmaya çalışırken incidekilerin böyle bir durum içinde olmayı siklememesidir. tahribattaki adam diğer üyenin cümlesinden tartışma yaratarak "ha ha nasıl göt ediyorum, ben çok zekiyim." gibi düşüncelere kapılırken, incideki adam zaten göt edilmek, eğlenmek için konu açar, kasıntı yapmaz. tahribatta ayda yılda bir geyik dönerken ve tbt'yi internetin en iyi ortamı sanan üyelerinin böbürlenerek biz onlardan daha iyiyiz diye kendilerini kandırmalarını izlerken, incide geyik yapılmaz, geyik sikilir, sonra da sikilmiş geyiğin capsı verilir. incide tahribata laf edilse tahribat ayağa kalkar,hackleyelim şunları vs. bir ton konular açılır, tahribatta inciye laf atılsa, incinin sikine bile olmaz çünkü zaten inci heryerdedir.bazen ekşiciside incicidir, tahribacısıda incicidir, cemaatciside, osuda busuda. yani kısaca inci bir ülkeyse,tahribat o ülkedeki herhangi yerel bir yönetimdir.(yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına: son cümlede incinin büyüklüğünden değil de, insanların çoğunun incici olduğundan bahsediyorum.vatan sevgisi, yaşadığı şehir sevgisinden daha büyüktür benzetmesiyle)
tahribat sıradan bir teknoloji sitesidir, inci yalnızca eğlence üzerine kurulu bir sitedir. tahribata gereksiz misyonlar yüklemenize ve kendinizi bu kadar büyük görmenize gerek yok.
-
ölü yatırım
-
bugax bunu yazdı:
inci ile tahribat arasındaki fark : tahribattaki üyelerin çoğu yapmacık bir şekilde tarz,havalı olmaya çalışırken incidekilerin böyle bir durum içinde olmayı siklememesidir. tahribattaki adam diğer üyenin cümlesinden tartışma yaratarak "ha ha nasıl göt ediyorum, ben çok zekiyim." gibi düşüncelere kapılırken, incideki adam zaten göt edilmek, eğlenmek için konu açar, kasıntı yapmaz. tahribatta ayda yılda bir geyik dönerken ve tbt'yi internetin en iyi ortamı sanan üyelerinin böbürlenerek biz onlardan daha iyiyiz diye kendilerini kandırmalarını izlerken, incide geyik yapılmaz, geyik sikilir, sonra da sikilmiş geyiğin capsı verilir. incide tahribata laf edilse tahribat ayağa kalkar,hackleyelim şunları vs. bir ton konular açılır, tahribatta inciye laf atılsa, incinin sikine bile olmaz çünkü zaten inci heryerdedir.bazen ekşiciside incicidir, tahribacısıda incicidir, cemaatciside, osuda busuda. yani kısaca inci bir ülkeyse,tahribat o ülkedeki herhangi yerel bir yönetimdir.(yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına: son cümlede incinin büyüklüğünden değil de, insanların çoğunun incici olduğundan bahsediyorum.vatan sevgisi, yaşadığı şehir sevgisinden daha büyüktür benzetmesiyle)
tahribat sıradan bir teknoloji sitesidir, inci yalnızca eğlence üzerine kurulu bir sitedir. tahribata gereksiz misyonlar yüklemenize ve kendinizi bu kadar büyük görmenize gerek yok.
-----------------------------...
-
İnci ye antipatim vardı ciddi ciddi ama yaptıkları şu organizasyonu ne düşünebilecek nede yapabilecek kapasitesi var tbt nin şu anda belki eskiden. Misyon edinmekten çekinir , korkar , bir yapısı var artık tbt nin. Yani inci ile her türlü kıyaslamanız yanlış tbt yi yazanlar doğru yazmış çoğu konuda ama biz daha iyisini yapmalıyız vs söyleminide unutun arkadaş ben kişisel olarak hiç kaybetmeyeceğimi düşündüğüm ümidimi kestim artık tbt gitgide daha fazla normal ve sıradan oluyor...