folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    cem uzanı sevmezsiniz,tayyibi sevmezsiniz baykalı sevmezsiniz nazım hikmeti sevmezsiniz ahmet kayayı sevmezsiniz yılmaz güneyi sevmezsiniz deniz gezmişi sevmezsiniz fettulah güleni sevmezsiniz sahi siz kimi seversiniz?
    Dostuma katılıyorum kimi seversiniz ... insanları bu konuma getiren aslında biziz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    rapidhacker550 bunu yazdı:
    Ahmet Kaya ya Ne Derseniz diyin Dev bir Solcu ve görüşlerini seviyorm ancak pkk sempatizanı değilim bunu bilin
    görüşlerini sevip pkk sempatizanı olmamak nasıl bir çelişkidir yahu ?

Katılıyorum  ahmet kayanın görüşü pkk nın görüşüdür sevdiğin görüş pkk nın görüşü oluyor mantıksal çıkarımda sen ne olmuş oluyorsun dolaylı olarak ? söylemiyeyim anlayan anladı

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    Cia bunu yazdı:
    cem uzanı sevmezsiniz,tayyibi sevmezsiniz baykalı sevmezsiniz nazım hikmeti sevmezsiniz ahmet kayayı sevmezsiniz yılmaz güneyi sevmezsiniz deniz gezmişi sevmezsiniz fettulah güleni sevmezsiniz sahi siz kimi seversiniz?
    Dostuma katılıyorum kimi seversiniz ... insanları bu konuma getiren aslında biziz

Cem Uzan: Dolandırıcının önde gideni.Seçim vaatlerine 7 yaşında çocuk bile götüyle güler.
    Baykal: Kendine bile muhalefet o yüzden 1 kez iktidar olamamış birisi.
    Tayyip: Resmen padişahlığını kuruyor gibi birşey kafasına göre heryeri satıyor. Her gün bir bakan halkla taşak geçiyor.
    Ahmet Kaya: Düşüncelerimi yazdım zaten.
    Fethullah Gülen: Tarikat, cemaat benzeri şeyleri sevmem. İçlerine aldıkları insanları robotlaştırıp beyinlerini yıkıyorlar. Amaçları devletin önemli kadrolarına kendi adamlarını sokmak. Askeriye hariç heryerdeler şu anda.
    Yılmaz Güney: Hakkında pek birşey bilmiyorum araştırmadım hiç. Ama millete faydalı biri olmadığını düşünüyorum.

Başka varsa söyle düşüncelerimi paylaşırım. Sevilecek adamlar varsa söyle onları sevelim. Ülkede düzgün adam yoksa bizim suçumuz mu? Sevilecek kişi sayısı az diye Apo'yu mu sevelim. Siz gidin dağa çıkın pkk'yı sevin herkesi kucaklayın orda. İçiniz sevgi dolu ya.

Bu arada şimdi aklıma geldi sevdiğim ve sevmeyeninin pek olmadığını düşündüğüm biri mesela Barış Manço.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    AHMET KAYA tam bir sanatçıydı.Düşündüğü haklılıkları yada haksızlıkların kritiğini yapmak 3-5 faşoya kalmadı.Mezarına işediniz ortalığı mafettiniz siz ne müslümansınız ne insansınız en önce.Devleti tarafından öldürüldüğüne inandığım hak veözgürlük sevdalısı devrimci bi abimizdi duygu ortağamızdı.Evimde dinlerim arabamda dinlerim.Kayınbiraderi Yusuf Hayaloğlunun sözleri ve Ahmet abinin yorumu bütünleşince bi kaç tane sağ görüşlü saygılı arkadaşın bile gönlünü hissettirebiliyosa ne mutlu.

Açık açık ben de pkk'lıyım desen daha rahat anlatırdın kendini. Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu. Apo'yu özledik diyen bir adamı gelmiş burda savunuyorsun bir de faşo diyorsun millete. Sizin gibilerin gözünde faşo ya da başka birşey olmamız bizim için hiçbirşey ifade etmiyor. (Ahmet Kaya'nın sanatına lafım yok ama öyle adamın sanatına sokayım ben)

Öyle bir zamandayız ki vatanını milletini sevmek ırkçılık - faşistlik, pkk'yı savunmak devrimcilik olmuş. Eğer ırkçı dediğiniz insanlar gerçekten ırkçı olursa o zaman durumunuz gerçekten iyi olmaz.

sen ne dediğinin farkında mısın yoksa delirdinmi adamın dediğini ii oku sonra bu adamın rengiyle ilgili konuş....

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:

DarkSkull bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    AHMET KAYA tam bir sanatçıydı.Düşündüğü haklılıkları yada haksızlıkların kritiğini yapmak 3-5 faşoya kalmadı.Mezarına işediniz ortalığı mafettiniz siz ne müslümansınız ne insansınız en önce.Devleti tarafından öldürüldüğüne inandığım hak veözgürlük sevdalısı devrimci bi abimizdi duygu ortağamızdı.Evimde dinlerim arabamda dinlerim.Kayınbiraderi Yusuf Hayaloğlunun sözleri ve Ahmet abinin yorumu bütünleşince bi kaç tane sağ görüşlü saygılı arkadaşın bile gönlünü hissettirebiliyosa ne mutlu.

Açık açık ben de pkk'lıyım desen daha rahat anlatırdın kendini. Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu. Apo'yu özledik diyen bir adamı gelmiş burda savunuyorsun bir de faşo diyorsun millete. Sizin gibilerin gözünde faşo ya da başka birşey olmamız bizim için hiçbirşey ifade etmiyor. (Ahmet Kaya'nın sanatına lafım yok ama öyle adamın sanatına sokayım ben)

Öyle bir zamandayız ki vatanını milletini sevmek ırkçılık - faşistlik, pkk'yı savunmak devrimcilik olmuş. Eğer ırkçı dediğiniz insanlar gerçekten ırkçı olursa o zaman durumunuz gerçekten iyi olmaz.

sen ne dediğinin farkında mısın yoksa delirdinmi adamın dediğini ii oku sonra bu adamın rengiyle ilgili konuş....

Ben ne hem ne dediğimin farkındayım hem de ülkeminizin düştüğü durumları düşündükçe deliriyorum. Adam "hak veözgürlük sevdalısı devrimci bi abimizdi duygu ortağamızdı. " diyor. Milleti faşo diye nitelendiriyor. Biz faşoysak siz de pkk'lısınız. Ayrıca sen avukatı mısın?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    TORN bunu yazdı:

Ben ne hem ne dediğimin farkındayım hem de ülkeminizin düştüğü durumları düşündükçe deliriyorum. Adam "hak veözgürlük sevdalısı devrimci bi abimizdi duygu ortağamızdı. " diyor. Milleti faşo diye nitelendiriyor. Biz faşoysak siz de pkk'lısınız. Ayrıca sen avukatı mısın?

Hacı bide evine bayrak asana faşo diyorlar.Şimdi diliyorum ki bu herifler inşallah gerçek faşolarla bi karşılaşırlar.Almanyaya falan giderseniz bi dazlaklarla takılın ;) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Hocam konserinin birinde kürdüz ölene kadar kürdüz ölene kadar vallahi biz apoyu özledik diyen haysiyetsiz biri.Tayyip oy için bu oyunları oynuyo ama yazık...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    Hacı bide evine bayrak asana faşo diyorlar.Şimdi diliyorum ki bu herifler inşallah gerçek faşolarla bi karşılaşırlar.Almanyaya falan giderseniz bi dazlaklarla takılın ;) 

Ne dedikleri umrumda değil. Onların demesiyle mi faşo olacağız. PKK'nın paçavrasını assak onların gözünde özgürlük savaşçısı, kahraman oluruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ahmet Kaya Kürt Kişiliği, ve Emekçi Solu Temsil eden Bir Şahsiyet olarak kendini ön pilanda, Gösterebilmiş yegane Halk Sanatçısıdır, Kendisine Seslendiği Kitleler Baz Gösterilerek, Pkk lı yada, Terörist Yakıştırması yapan Kişilerde olmuştur. ki Bu Kişiler Bu Konuda da varlıklarını Esirgemiyorlar sağolsunlar.

Oysa Yurdum Genelinde Zaten Kürtçe Müzikten Rahatsız Kitleler Var. Kürtçe Şarkı Söyleyen Her kese Zaten Bu bakış Açısını Kullanıyorlar. Yurdumuzda Birbirimizi Hakir Görmeden Yaşamaya Bir Türlü Elimiz Gitmiyor. Allah Hayırlısını Nasip etsin, Ülke Gidişatı Bakış açısı Değişiyor, Zamanla Bunlarıda aşacağız, Tüm Mesele Kürt Örf Ve Adetlerine Sadece Saygı Duyulmasıdır, Bütün mesele Bundan İbarettir. Bunu başarabilirsek, Sanatçı Evrensel Sanat Dilini Kullanan Kişidir Zaten, Gruplaşmaya, Sağ Ve Solcu olmaya Gerek Yoktur. Millet olarak Birbirimize Saygılı Olmayı Ve Saygı ile Yaşamayı Öğrenmemiz Gerekmektedir.

Ahmet Kaya, Düşünceleri ilede Olsa Fikirleri ilede Olsa, Terörist Asla Değildi, Terörist diyorsa birisi ona derimki Bana Terörün Tanımını yap, Terörün tanımı Zorla, Silahla Korkutma Ve Yıldırma Eylemlerine Başvurmuş Kişilerin Eylemlerinin Bütünüdür. Bu Eylemlerden Hiç Birini Ahmet Kaya Gerçekleştirmemiştir. Bir Pkk Sempatizanı olabilir, Fikri Her ney diyse, Zaten Onu Anlamak için Dinlemedik, Ve Öylece Öldü. Allah Rahmet Eylesin. Güzel Bir Sanatçı idi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Valla herkez masumluk serüveninde...
Toplam Hit: 28862 Toplam Mesaj: 217