Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]
-
:) valla tek tek yapıyorum 2 gunde 10 oldum zorla :D bu arada oyun hakkında ciddi düşünenler benimle bi pm ile bi haberleşsin bi kaç düşüncem var :) bişey yapacaksak bizim dışımızdan biri yemesin pastadaki payı.
-
bu kadar malca bi oyun görmedim. videolarda ki güzelliklerden tbt de ki arkadaşlardan esinlenerek başladım ama şu an sıktı. neden ? oyunda pot yok !!! bunun yüzünden habire geberdiğim için görev de adam gibi yapamıyorum.üstünde pot işareti olan npc lere gidiyorum ticaret yap yazıyor satılan eşyalar içinde malesef ki yok. 2 gündür lvl 5 im görev diyorlar görev yapıyorum kendi lvl imini görevini yapıyorum yine de milim yüzde artıyor.grafikler , maplar güzel, oynamakta istiyorum sırf şu pot olayı için canım sıkıldı denebilir. şu an novagrad da mıyım neyim gemiyle görev için geldim. elf büyücü nick: Lyza
-
geberlan bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar malca bi oyun görmedim. videolarda ki güzelliklerden tbt de ki arkadaşlardan esinlenerek başladım ama şu an sıktı. neden ? oyunda pot yok !!! bunun yüzünden habire geberdiğim için görev de adam gibi yapamıyorum.üstünde pot işareti olan npc lere gidiyorum ticaret yap yazıyor satılan eşyalar içinde malesef ki yok. 2 gündür lvl 5 im görev diyorlar görev yapıyorum kendi lvl imini görevini yapıyorum yine de milim yüzde artıyor.grafikler , maplar güzel, oynamakta istiyorum sırf şu pot olayı için canım sıkıldı denebilir. şu an novagrad da mıyım neyim gemiyle görev için geldim. elf büyücü nick: Lyza
-----------------------------
pot yerine fındık fıstık falan var onları kullanabiliyorsun ababezinden fitil falan var onlarda HP dolduruyor pot bende bulamadım varsa bile bende bilmiyorum :D -
Bende deneyecem nickimi haber ederim.
-
Hıkayeye dayalı gıden rol yapma oyunlarının hıc bırınde KINAYT POTU olmamalı !
Sureklı pot basıp hayatta kalmayı beklııyosan bu senın ıcın yanlıs oyun dıyebılırım :)
Adamlar en guzelını yapmıs fıtıldı duaydı guzel sıstemler mevcut yaklasık 5 dakıkada 5 level 1 gun sonunda 12 13 level olunabılır.
Kasan bırılerı varsa oyunda degıl oyuncuda sorun vardır :)
Savaş halındeyken pot basılamıyor oyunda malesef bu konuya dıkkat eden arkadaslar ıcın bılgı olsun
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Hıkayeye dayalı gıden rol yapma oyunlarının hıc bırınde KINAYT POTU olmamalı !
Sureklı pot basıp hayatta kalmayı beklııyosan bu senın ıcın yanlıs oyun dıyebılırım :)
Adamlar en guzelını yapmıs fıtıldı duaydı guzel sıstemler mevcut yaklasık 5 dakıkada 5 level 1 gun sonunda 12 13 level olunabılır.
Kasan bırılerı varsa oyunda degıl oyuncuda sorun vardır :)
Savaş halındeyken pot basılamıyor oyunda malesef bu konuya dıkkat eden arkadaslar ıcın bılgı olsun
-----------------------------
aynen bu durum kritik oluyor iştte savaş halinde pot basıp hp renew yyapamıyorsunuz ya kaçacaksınız yada yatacaksınız :} ve zaten hp renew işi uzun sürüyor 30 saniye kadar falan ve kullandıgınız renew iteminde göre 1 dakika ile 30 dakika arasında o itemi tekrar kullanıp renew yapamıosunuz alt 1 2 3 4 5 6 7 benim hp renew itemleri ile dolu :D -
açtım bi mistik. imparatorluk savaşçısı şeysinden. nick kospley.
-
benimde mistik var nick: bambi
-
Oyunda pot var. Kullandıktan sonra 30saniye beklemek zorunda kalıyorsunuz. Simyon mesleğinde ise canınızı artacak ve hızlı can çoğaltıcak tarifler mevcut. (Buff, hp recovery)
-
arkadaslar warrıor skıll cevırılerını yaptım savascı oynayan arkadaslar bana ulasabılırse vereyım onlara sanırım lınk koymak yasak