folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]

Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    :) valla tek tek yapıyorum 2 gunde 10 oldum zorla :D bu arada oyun hakkında ciddi düşünenler benimle bi pm ile bi haberleşsin bi kaç düşüncem var :) bişey yapacaksak bizim dışımızdan biri yemesin pastadaki payı.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

bu kadar malca bi oyun görmedim. videolarda ki güzelliklerden tbt de ki arkadaşlardan esinlenerek başladım ama şu an sıktı. neden ? oyunda pot yok !!!  bunun yüzünden habire geberdiğim için görev de adam gibi yapamıyorum.üstünde pot işareti olan npc lere gidiyorum ticaret yap yazıyor satılan eşyalar içinde malesef ki yok. 2 gündür lvl 5 im görev diyorlar görev yapıyorum kendi lvl imini görevini yapıyorum yine de milim yüzde artıyor.grafikler , maplar güzel, oynamakta istiyorum sırf şu pot olayı için canım sıkıldı denebilir.  şu an novagrad da mıyım neyim gemiyle görev için geldim. elf büyücü nick: Lyza

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı:
    -----------------------------

bu kadar malca bi oyun görmedim. videolarda ki güzelliklerden tbt de ki arkadaşlardan esinlenerek başladım ama şu an sıktı. neden ? oyunda pot yok !!!  bunun yüzünden habire geberdiğim için görev de adam gibi yapamıyorum.üstünde pot işareti olan npc lere gidiyorum ticaret yap yazıyor satılan eşyalar içinde malesef ki yok. 2 gündür lvl 5 im görev diyorlar görev yapıyorum kendi lvl imini görevini yapıyorum yine de milim yüzde artıyor.grafikler , maplar güzel, oynamakta istiyorum sırf şu pot olayı için canım sıkıldı denebilir.  şu an novagrad da mıyım neyim gemiyle görev için geldim. elf büyücü nick: Lyza

pot yerine fındık fıstık falan var onları kullanabiliyorsun ababezinden fitil falan var onlarda HP dolduruyor pot bende bulamadım varsa bile bende bilmiyorum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bende deneyecem nickimi haber ederim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hıkayeye dayalı gıden rol yapma oyunlarının hıc bırınde KINAYT POTU olmamalı !

Sureklı pot basıp hayatta kalmayı beklııyosan bu senın ıcın yanlıs oyun dıyebılırım :)

Adamlar en guzelını yapmıs fıtıldı duaydı guzel sıstemler mevcut yaklasık 5 dakıkada 5 level 1 gun sonunda 12 13 level olunabılır.

Kasan bırılerı varsa oyunda degıl oyuncuda sorun vardır :)

Savaş halındeyken pot basılamıyor oyunda malesef bu konuya dıkkat eden arkadaslar ıcın bılgı olsun

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı:

Hıkayeye dayalı gıden rol yapma oyunlarının hıc bırınde KINAYT POTU olmamalı !

Sureklı pot basıp hayatta kalmayı beklııyosan bu senın ıcın yanlıs oyun dıyebılırım :)

Adamlar en guzelını yapmıs fıtıldı duaydı guzel sıstemler mevcut yaklasık 5 dakıkada 5 level 1 gun sonunda 12 13 level olunabılır.

Kasan bırılerı varsa oyunda degıl oyuncuda sorun vardır :)

Savaş halındeyken pot basılamıyor oyunda malesef bu konuya dıkkat eden arkadaslar ıcın bılgı olsun

aynen bu durum kritik oluyor iştte savaş halinde pot basıp hp renew yyapamıyorsunuz ya kaçacaksınız yada yatacaksınız :} ve zaten hp renew işi uzun sürüyor 30 saniye kadar falan ve kullandıgınız renew iteminde göre 1 dakika ile 30 dakika arasında o itemi tekrar kullanıp renew yapamıosunuz alt 1 2 3 4 5 6 7 benim hp renew itemleri ile dolu :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

açtım bi mistik. imparatorluk savaşçısı şeysinden. nick kospley.

make total destroy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

benimde mistik var nick: bambi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Oyunda pot var. Kullandıktan sonra 30saniye beklemek zorunda kalıyorsunuz. Simyon mesleğinde ise canınızı artacak ve hızlı can çoğaltıcak tarifler mevcut. (Buff, hp recovery)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

arkadaslar warrıor skıll cevırılerını yaptım savascı oynayan arkadaslar bana ulasabılırse vereyım onlara sanırım lınk koymak yasak

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 10043 Toplam Mesaj: 102