Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]
-
yükledim. şu an oynıyan arkadaşlar var mı ? hangi class açayım ben de geleyim aranıza clan vs varsa. nick = Izrafeel orc warrior um.
-
bende yüküyorum oyunu ne açıyım biraz bilgi verin oynayanlar..
-
Sızın hangı karakterle ıyı oynadıgınızı zevk aldıgınızı sonucta burda kımse bılemez. Her sınıfın kendıne gore + ve - lerı var. Ben warrıor oynuyorum . O zaman burdakı herkese warrıor en ıyısı cunku ben oynuyorum mu demem gerek.? Sınıfların acıklaması zaten var oyunda. Bıraz arastırmacı olun. Cozulemıcek sorunlarda zaten herkes yardım eder. Yada kısısel fıkır gerektıren konularda herkes yorum yapacaktır.
-
yeni karakter aldım büyücü sıkmaya başlamıştı ELF Paladin aldım sincap görevim var bi el atın hele :} Marla' yoda göremiyorum bu aralar :} Nick : Xebani Edit: Görevi yaptım teşekkürler. .}
-
lvl 10 dim çırak goblin diye bişi buldum " dinlenme servisi " bi tıkladım lvl 12 oldum gidin dinlenin la deli gibi puan veriyo :D
tek oynamanın zararları amerikayı baştan keşfediyoruz
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------lvl 10 dim çırak goblin diye bişi buldum " dinlenme servisi " bi tıkladım lvl 12 oldum gidin dinlenin la deli gibi puan veriyo :D
-----------------------------
nerdebulduğunu haritadan caps alarak verebilir misin ? Novagrad içindeki sanırım yorgunluk puanlarını XP ye çevirmiyor -
sRcN bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
lvl 10 dim çırak goblin diye bişi buldum " dinlenme servisi " bi tıkladım lvl 12 oldum gidin dinlenin la deli gibi puan veriyo :D
nerdebulduğunu haritadan caps alarak verebilir misin ? Novagrad içindeki sanırım yorgunluk puanlarını XP ye çevirmiyor
-----------------------------aga novagraddan çıkalı yıllar oldu :D unuttum orayı ben :D ( lvl 15 teyim full siverya görevleri )
Bu arada novagraddada çevriliyo kalenin dışında hemen kırmızı evler var limanın orda sanırım orda çırak goblini bul
-
sRcN bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
nerdebulduğunu haritadan caps alarak verebilir misin ? Novagrad içindeki sanırım yorgunluk puanlarını XP ye çevirmiyor
-----------------------------Novagrad da 6 tane var ve hepsi sorunsuz çalışıyor.
-
O goblınler harıtada bardak ısaretı olarak gorunur. Imparatorluk kalesınde ve talım alanında var. Genellıkle her harıtanın ana bolgelerınde bulunuyor :)
-
sRcN bunu yazdı:
yeni karakter aldım büyücü sıkmaya başlamıştı ELF Paladin aldım sincap görevim var bi el atın hele :} Marla' yoda göremiyorum bu aralar :} Nick : Xebani Edit: Görevi yaptım teşekkürler. .}
Vizeler var hacı girmiyorum pek.Online olursam yardım ederim hertürlü =)