Alo Fatih 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Adamlarda öyle bir kör yandaşlık söz konusuda adam itiraf ediyor bunlar hala yok yav yapmamaıştır adamı kendi kendisinden daha çok savunuyorlar öyle bir mekanizma gelişmiş ki bu nasıl bir inanmışlık peygamber değil la kul oda kul :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

arkadaşlar birşey diyeceğim. ne fetocuyum ne aq particiyim. hatta ikisini de zerre kadar sevmem.

böyle müdahaleler yapıyordur mutlaka.

ben dahil çoğumuz bunların yaptıkları şeylerden adımızdan daha eminiz, o konuda sıkıntı yok.

fakat sormak iistediğim konu şu;

birisinin konuşmasını sesinin o olduğunu(üstelik ünlü-bilinen biri) nasıl analiz edip doğru olarak kabul edebiliyoruz?

birebir ses taklidi yapanlar var dünyada. 2 -3 tanesinin bir aray gelmediğini nereden biliyoruz?

. (bakın yanlış anlamayın sakın. taklit filan demiyorum)bu konuşmadaki seslerin gerçek kişiler olduğundan nasıl emin olabiliiyoruz diyorum.

ben de bunu düşünüyorum. tatmin edici cevap bekliyorum. teknik cevap gerekiyor. polis dinledi vs yetmez.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ses kaydı sahte olsaydı çoktan kriminal labaratuvara gider analiz edilir çarşaf çarşaf meydanlarda bağrılırdı

hee illegal olarak birileri tarafından dinleme yapılmış bu yanlış olabilir ama bunları gördükçe dinlenmeseydi haberimiz olmayacaktı bunlardan yani 
    kaldı ki hadi ses tonunu taklit etti adamın kişiliğidemi taklit edildi burada ? başbakanı tanıyoruz 10 yıldır 

SeRDaR tarafından 09/Şub/14 10:10 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

ülkücüler *nanızı *ikmeye geliyor hacı hocalar haberiniz olsun...

ahaha götümle güldüm , gülerim

hipokondriyak tarafından 09/Şub/14 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    myblackworldweb bunu yazdı

arkadaşlar birşey diyeceğim. ne fetocuyum ne aq particiyim. hatta ikisini de zerre kadar sevmem.

böyle müdahaleler yapıyordur mutlaka.

ben dahil çoğumuz bunların yaptıkları şeylerden adımızdan daha eminiz, o konuda sıkıntı yok.

fakat sormak iistediğim konu şu;

birisinin konuşmasını sesinin o olduğunu(üstelik ünlü-bilinen biri) nasıl analiz edip doğru olarak kabul edebiliyoruz?

birebir ses taklidi yapanlar var dünyada. 2 -3 tanesinin bir aray gelmediğini nereden biliyoruz?

. (bakın yanlış anlamayın sakın. taklit filan demiyorum)bu konuşmadaki seslerin gerçek kişiler olduğundan nasıl emin olabiliiyoruz diyorum.

ben de bunu düşünüyorum. tatmin edici cevap bekliyorum. teknik cevap gerekiyor. polis dinledi vs yetmez.

şöyle inandır kendini

dünya etrafında uçan kuştan haberi olan ulusal güvenlik dairesi var nsa (olmadı cia)

fethullah amerikan uşağu olduğu için zor değil bu tapelere ulaşması

istediği adamın tapesini servis ediyorlardır buna

aynı şekilde erdoğanın elinin altında turk telekom ve bütün operatör şirketleri var ceolara bir telefonla istediği tapeye ulaşır

zaten adli olaylar için görüşme kayıtlarını tutuyorlar

bilmek için kahin olmaya gerek yok

polis bi cacık değil anlıcağın

miti saymıyorum bile

daha çük kadar kamyonun tırın gizliliğini koruyamayan adam bunlar...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

ülkücüler *nanızı *ikmeye geliyor hacı hocalar haberiniz olsun...

ahaha götümle güldüm , gülerim

gül hoca iyi gülüşler

yusufiyelinin kanı yerde kalacak zannediyorsan yanılıyorsun

nerde görülmüş mhpnin ülkücülerin bu tür mevzuları sineye çektiği

olacaklara bak sen...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

evet eğer montajsa bu görüşmeler orjinal görüşmeler operatörlerden mahkeme kararıyla istenebilir. şu an böyle bir savunma yapılamıyor anladığım kadarıyla.

kriminal labaratuarlara yönlendirmenin yolu mahkemeden geçmiyor mu? ne kadar güvenilir bu lablar?

kuytul tarafından 09/Şub/14 10:31 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.

hacı senin anlama zorluğun mu var

olanları göremiyor musun

şuan fethullahın ve ekibinin yapmak istediği şey

mhpyi ülkücüleri galeyana getirip akpnin üzerine salmak

ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

hacı senin anlama zorluğun mu var

olanları göremiyor musun

şuan fethullahın ve ekibinin yapmak istediği şey

mhpyi ülkücüleri galeyana getirip akpnin üzerine salmak

ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyor

He amk ya lise kavgasına gitsinler anca bi bok olmaz .anca askerde ölenlerin cenazesinde slogan atın .

ne kadar aptalca  koyunun sokak köpeğine girmiş halleri.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 8008 Toplam Mesaj: 73