Alo Fatih 3
-
Adamlarda öyle bir kör yandaşlık söz konusuda adam itiraf ediyor bunlar hala yok yav yapmamaıştır adamı kendi kendisinden daha çok savunuyorlar öyle bir mekanizma gelişmiş ki bu nasıl bir inanmışlık peygamber değil la kul oda kul :)
-
myblackworldweb bunu yazdı
arkadaşlar birşey diyeceğim. ne fetocuyum ne aq particiyim. hatta ikisini de zerre kadar sevmem.
böyle müdahaleler yapıyordur mutlaka.
ben dahil çoğumuz bunların yaptıkları şeylerden adımızdan daha eminiz, o konuda sıkıntı yok.
fakat sormak iistediğim konu şu;
birisinin konuşmasını sesinin o olduğunu(üstelik ünlü-bilinen biri) nasıl analiz edip doğru olarak kabul edebiliyoruz?
birebir ses taklidi yapanlar var dünyada. 2 -3 tanesinin bir aray gelmediğini nereden biliyoruz?
. (bakın yanlış anlamayın sakın. taklit filan demiyorum)bu konuşmadaki seslerin gerçek kişiler olduğundan nasıl emin olabiliiyoruz diyorum.
ben de bunu düşünüyorum. tatmin edici cevap bekliyorum. teknik cevap gerekiyor. polis dinledi vs yetmez.
-
ses kaydı sahte olsaydı çoktan kriminal labaratuvara gider analiz edilir çarşaf çarşaf meydanlarda bağrılırdı
SeRDaR tarafından 09/Şub/14 10:10 tarihinde düzenlenmiştir
hee illegal olarak birileri tarafından dinleme yapılmış bu yanlış olabilir ama bunları gördükçe dinlenmeseydi haberimiz olmayacaktı bunlardan yani
kaldı ki hadi ses tonunu taklit etti adamın kişiliğidemi taklit edildi burada ? başbakanı tanıyoruz 10 yıldır -
DaveReed bunu yazdı
ülkücüler *nanızı *ikmeye geliyor hacı hocalar haberiniz olsun...
ahaha götümle güldüm , gülerim
hipokondriyak tarafından 09/Şub/14 10:19 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
arkadaşlar birşey diyeceğim. ne fetocuyum ne aq particiyim. hatta ikisini de zerre kadar sevmem.
böyle müdahaleler yapıyordur mutlaka.
ben dahil çoğumuz bunların yaptıkları şeylerden adımızdan daha eminiz, o konuda sıkıntı yok.
fakat sormak iistediğim konu şu;
birisinin konuşmasını sesinin o olduğunu(üstelik ünlü-bilinen biri) nasıl analiz edip doğru olarak kabul edebiliyoruz?
birebir ses taklidi yapanlar var dünyada. 2 -3 tanesinin bir aray gelmediğini nereden biliyoruz?
. (bakın yanlış anlamayın sakın. taklit filan demiyorum)bu konuşmadaki seslerin gerçek kişiler olduğundan nasıl emin olabiliiyoruz diyorum.
ben de bunu düşünüyorum. tatmin edici cevap bekliyorum. teknik cevap gerekiyor. polis dinledi vs yetmez.
şöyle inandır kendini
dünya etrafında uçan kuştan haberi olan ulusal güvenlik dairesi var nsa (olmadı cia)
fethullah amerikan uşağu olduğu için zor değil bu tapelere ulaşması
istediği adamın tapesini servis ediyorlardır buna
aynı şekilde erdoğanın elinin altında turk telekom ve bütün operatör şirketleri var ceolara bir telefonla istediği tapeye ulaşır
zaten adli olaylar için görüşme kayıtlarını tutuyorlar
bilmek için kahin olmaya gerek yok
polis bi cacık değil anlıcağın
miti saymıyorum bile
daha çük kadar kamyonun tırın gizliliğini koruyamayan adam bunlar... -
acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.
-
hipokondriyak bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ülkücüler *nanızı *ikmeye geliyor hacı hocalar haberiniz olsun...
ahaha götümle güldüm , gülerim
gül hoca iyi gülüşler
yusufiyelinin kanı yerde kalacak zannediyorsan yanılıyorsun
nerde görülmüş mhpnin ülkücülerin bu tür mevzuları sineye çektiği
olacaklara bak sen... -
evet eğer montajsa bu görüşmeler orjinal görüşmeler operatörlerden mahkeme kararıyla istenebilir. şu an böyle bir savunma yapılamıyor anladığım kadarıyla.
kriminal labaratuarlara yönlendirmenin yolu mahkemeden geçmiyor mu? ne kadar güvenilir bu lablar?
kuytul tarafından 09/Şub/14 10:31 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdı
acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.
hacı senin anlama zorluğun mu var
olanları göremiyor musun
şuan fethullahın ve ekibinin yapmak istediği şey
mhpyi ülkücüleri galeyana getirip akpnin üzerine salmak
ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyor -
DaveReed bunu yazdıkuytul bunu yazdı
hacı senin anlama zorluğun mu var
olanları göremiyor musun
şuan fethullahın ve ekibinin yapmak istediği şey
mhpyi ülkücüleri galeyana getirip akpnin üzerine salmak
ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyorHe amk ya lise kavgasına gitsinler anca bi bok olmaz .anca askerde ölenlerin cenazesinde slogan atın .
ne kadar aptalca koyunun sokak köpeğine girmiş halleri.