Alo Fatih 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.

hacı senin anlama zorluğun mu var

olanları göremiyor musun

şuan fethullahın ve ekibinin yapmak istediği şey

mhpyi ülkücüleri galeyana getirip akpnin üzerine salmak

ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyor

He amk ya lise kavgasına gitsinler anca bi bok olmaz .anca askerde ölenlerin cenazesinde slogan atın .

ne kadar aptalca  koyunun sokak köpeğine girmiş halleri.

hoca 80lerde ülkücülerin neler yaptığını bilmiyormuş gibi yazıyorsun

bugün slogan olur yarın kan revan olur

koyun de ne dersen de

bunca komutanlar veliler küçükler içerde bileniyor hacı hocalara başçalana

o yüzden kan dökülmeden bu akpnin devrileceği yok...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.

olanları göremiyor musun

He amk ya lise kavgasına gitsinler anca bi bok olmaz .anca askerde ölenlerin cenazesinde slogan atın .

ne kadar aptalca  koyunun sokak köpeğine girmiş halleri.

hoca 80lerde ülkücülerin neler yaptığını bilmiyormuş gibi yazıyorsun

bugün slogan olur yarın kan revan olur

koyun de ne dersen de

bunca komutanlar veliler küçükler içerde bileniyor hacı hocalara başçalana

o yüzden kan dökülmeden bu akpnin devrileceği yok...

uzun uzun yazardımda ipaddeyım didiktik tavrın kimseye faydası yok . 80 de cai destekledik kgb e karşı çünkü gör korkusu yüzünden maşa olarak kullandılar yoksa bi bok sanma ortada olan bişi yok hiçbirşey de olmayacak .kimin kanını  dökücen akpartinin mi çerkezlerin mi kürtlerin mi? Anca kendi kanınızda boğulursunuz.çok hayalperest geliyor çok 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

olanları göremiyor musun

anlama zorluğum yok. bi daha da senle muhatap olmam ülkücüyüm diye dolaşıp etrafı sikip atan tiplerdensin belli ki. ben tarafsız düşünmeye çalışıyorum. ülkücüler umrumda değil. cemaat de umrum da değil.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Nerde la sürekli yıllardır burda tartıştığım müritler. Hep diyordum hepsi çıktı çıkıyor yavaş yavaş.

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Şu kasetleri dinleyip hala montaj diyen angutların varlığını bilmek ne kadar mutluluk verici,kasetler montaj evet hadi git ver oyunu akp'ye zaten bu düşüncedeki bir lavuğun oyuna ne mhp'nin ne chp'nin ihtiyacı var,domalmaya alışmış millet ya.Adam çıkıp ananıza sövse ananızdan şüphe edeceksiniz, nasıl bir kafa anlamadım ki hoşunuza mı gidiyor düdüklenmek?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bunlarin gerceklegini nasil ispatlayabilirler. Nasil inanacagiz nerden bilelim sahte kayit olmadigini ? Herkes sovmus saymis biri de demiyor ki ya gercek degilse ? O zaman bu adamlarin gunahini almis olmuyomusunuz

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

bu tahribat düşünebilenlerin yeriydi bu ses kaydına taklit diyebilecek akli yoksunluğa düşen arkadaşlarımı görünce üzülüyorum yazık gerçekten bide yazmadan önce akpl

değilim diyerek kendinize bir kalkan oluşturuyorsunuz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Bunlarin gerceklegini nasil ispatlayabilirler. Nasil inanacagiz nerden bilelim sahte kayit olmadigini ? Herkes sovmus saymis biri de demiyor ki ya gercek degilse ? O zaman bu adamlarin gunahini almis olmuyomusunuz

Başkada bir savunma mekanızmanız yok zaten :) "verilecek cevap olmayınca nerden bileleim bu ses kaydının sahte olmadığını" şuanlık biraz daha araştırın savunma mekanızması geliştirin bence bu sığ kalıyor adamı tanımasak neyse ama  tayyibi tanıyoruz biz sesin sahte olması zor ama hadi sahte olma ihtimali olsa bile icraatlerini biliyoruz ;) 

kriminal labaratuvar sonucu koysak ortaya bu seferde ya labaratuvardaki adam satın alınmış olur ya da ben duymadım ki kuılağımla duymadığıma inanmam dersiniz :):)  kulağınızla duysanız gözünüzle görseniz hastaydım lşöyleydim böyleydim yanılmışımdır dersiniz o kadar yani 

bazı yandaşlara zaten anlatamazsın adam inanmış kutsalaştırmış artık benim derdim saf gerçekleri görmesi engellenen insaların görmesi zaten yoksa sahte olabilir diyen adama birebir göstersende değişmez adam peygamber gibib inanamış 

SeRDaR tarafından 09/Şub/14 11:46 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

şu konuya vericek tek cevabım var ;
    http://www.youtube.com/watch?v=cFM-xrZUxQk 

f.altaylı bile yazısında inkar etmeyip kıvırmaya çalışırken buraya gelen açık ve net montaj bu diyebiliyor :)
    Allah kimseyi herhanbirinin/herhangi bir şeyin fanatiği yapmasın . amin.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Başkada bir savunma mekanızmanız yok zaten :) "verilecek cevap olmayınca nerden bileleim bu ses kaydının sahte olmadığını" şuanlık biraz daha araştırın savunma mekanızması geliştirin bence bu sığ kalıyor adamı tanımasak neyse ama  tayyibi tanıyoruz biz sesin sahte olması zor ama hadi sahte olma ihtimali olsa bile icraatlerini biliyoruz ;) 

kriminal labaratuvar sonucu koysak ortaya bu seferde ya labaratuvardaki adam satın alınmış olur ya da ben duymadım ki kuılağımla duymadığıma inanmam dersiniz :):)  kulağınızla duysanız gözünüzle görseniz hastaydım lşöyleydim böyleydim yanılmışımdır dersiniz o kadar yani 

bazı yandaşlara zaten anlatamazsın adam inanmış kutsalaştırmış artık benim derdim saf gerçekleri görmesi engellenen insaların görmesi zaten yoksa sahte olabilir diyen adama birebir göstersende değişmez adam peygamber gibib inanamış 

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
Toplam Hit: 8003 Toplam Mesaj: 73