Alo Fatih 3
-
hipokondriyak bunu yazdıDaveReed bunu yazdıkuytul bunu yazdı
acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.
hacı senin anlama zorluğun mu var
olanları göremiyor musun
şuan fethullahın ve ekibinin yapmak istediği şey
mhpyi ülkücüleri galeyana getirip akpnin üzerine salmak
ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyorHe amk ya lise kavgasına gitsinler anca bi bok olmaz .anca askerde ölenlerin cenazesinde slogan atın .
ne kadar aptalca koyunun sokak köpeğine girmiş halleri.
hoca 80lerde ülkücülerin neler yaptığını bilmiyormuş gibi yazıyorsun
bugün slogan olur yarın kan revan olur
koyun de ne dersen de
bunca komutanlar veliler küçükler içerde bileniyor hacı hocalara başçalana
o yüzden kan dökülmeden bu akpnin devrileceği yok... -
DaveReed bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıDaveReed bunu yazdıkuytul bunu yazdı
acil kadro değişiklikleri ve başbakanın cemaate yönelik "kasetlerle yıpratmak istiyorsunuz" vs gibi açıklamları aslında şüpheleri artırıyor. ancak ses kayıtlarıyla ilgili bu kadar teknolojik gelişme varken örneğin bu iş mahkemelik olsa hakim neye göre karar vericek? bu kaset montajdır veya orjinal ses kaydıdırı diye teşhis konulamıyor mu? merak ettiğim bu. keşke yargıya müdahale olmasa ve aynı zamanda güveneceğimiz b ir yargı olsa da bu işler aydınlanabilse.
olanları göremiyor musun
ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyorHe amk ya lise kavgasına gitsinler anca bi bok olmaz .anca askerde ölenlerin cenazesinde slogan atın .
ne kadar aptalca koyunun sokak köpeğine girmiş halleri.
hoca 80lerde ülkücülerin neler yaptığını bilmiyormuş gibi yazıyorsun
bugün slogan olur yarın kan revan olur
koyun de ne dersen de
bunca komutanlar veliler küçükler içerde bileniyor hacı hocalara başçalana
o yüzden kan dökülmeden bu akpnin devrileceği yok...uzun uzun yazardımda ipaddeyım didiktik tavrın kimseye faydası yok . 80 de cai destekledik kgb e karşı çünkü gör korkusu yüzünden maşa olarak kullandılar yoksa bi bok sanma ortada olan bişi yok hiçbirşey de olmayacak .kimin kanını dökücen akpartinin mi çerkezlerin mi kürtlerin mi? Anca kendi kanınızda boğulursunuz.çok hayalperest geliyor çok
-
DaveReed bunu yazdıkuytul bunu yazdı
olanları göremiyor musun
ülkücüler şuan vur de vuralım öl de ölelim diye bekliyoranlama zorluğum yok. bi daha da senle muhatap olmam ülkücüyüm diye dolaşıp etrafı sikip atan tiplerdensin belli ki. ben tarafsız düşünmeye çalışıyorum. ülkücüler umrumda değil. cemaat de umrum da değil.
-
Nerde la sürekli yıllardır burda tartıştığım müritler. Hep diyordum hepsi çıktı çıkıyor yavaş yavaş.
-
Şu kasetleri dinleyip hala montaj diyen angutların varlığını bilmek ne kadar mutluluk verici,kasetler montaj evet hadi git ver oyunu akp'ye zaten bu düşüncedeki bir lavuğun oyuna ne mhp'nin ne chp'nin ihtiyacı var,domalmaya alışmış millet ya.Adam çıkıp ananıza sövse ananızdan şüphe edeceksiniz, nasıl bir kafa anlamadım ki hoşunuza mı gidiyor düdüklenmek?
-
Bunlarin gerceklegini nasil ispatlayabilirler. Nasil inanacagiz nerden bilelim sahte kayit olmadigini ? Herkes sovmus saymis biri de demiyor ki ya gercek degilse ? O zaman bu adamlarin gunahini almis olmuyomusunuz
-
bu tahribat düşünebilenlerin yeriydi bu ses kaydına taklit diyebilecek akli yoksunluğa düşen arkadaşlarımı görünce üzülüyorum yazık gerçekten bide yazmadan önce akpl
değilim diyerek kendinize bir kalkan oluşturuyorsunuz
-
mfatihbodur bunu yazdı
Bunlarin gerceklegini nasil ispatlayabilirler. Nasil inanacagiz nerden bilelim sahte kayit olmadigini ? Herkes sovmus saymis biri de demiyor ki ya gercek degilse ? O zaman bu adamlarin gunahini almis olmuyomusunuz
Başkada bir savunma mekanızmanız yok zaten :) "verilecek cevap olmayınca nerden bileleim bu ses kaydının sahte olmadığını" şuanlık biraz daha araştırın savunma mekanızması geliştirin bence bu sığ kalıyor adamı tanımasak neyse ama tayyibi tanıyoruz biz sesin sahte olması zor ama hadi sahte olma ihtimali olsa bile icraatlerini biliyoruz ;)
SeRDaR tarafından 09/Şub/14 11:46 tarihinde düzenlenmiştir
kriminal labaratuvar sonucu koysak ortaya bu seferde ya labaratuvardaki adam satın alınmış olur ya da ben duymadım ki kuılağımla duymadığıma inanmam dersiniz :):) kulağınızla duysanız gözünüzle görseniz hastaydım lşöyleydim böyleydim yanılmışımdır dersiniz o kadar yani
bazı yandaşlara zaten anlatamazsın adam inanmış kutsalaştırmış artık benim derdim saf gerçekleri görmesi engellenen insaların görmesi zaten yoksa sahte olabilir diyen adama birebir göstersende değişmez adam peygamber gibib inanamış -
şu konuya vericek tek cevabım var ;
http://www.youtube.com/watch?v=cFM-xrZUxQk
f.altaylı bile yazısında inkar etmeyip kıvırmaya çalışırken buraya gelen açık ve net montaj bu diyebiliyor :)
Allah kimseyi herhanbirinin/herhangi bir şeyin fanatiği yapmasın . amin. -
SeRDaR bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Başkada bir savunma mekanızmanız yok zaten :) "verilecek cevap olmayınca nerden bileleim bu ses kaydının sahte olmadığını" şuanlık biraz daha araştırın savunma mekanızması geliştirin bence bu sığ kalıyor adamı tanımasak neyse ama tayyibi tanıyoruz biz sesin sahte olması zor ama hadi sahte olma ihtimali olsa bile icraatlerini biliyoruz ;)
kriminal labaratuvar sonucu koysak ortaya bu seferde ya labaratuvardaki adam satın alınmış olur ya da ben duymadım ki kuılağımla duymadığıma inanmam dersiniz :):) kulağınızla duysanız gözünüzle görseniz hastaydım lşöyleydim böyleydim yanılmışımdır dersiniz o kadar yani
bazı yandaşlara zaten anlatamazsın adam inanmış kutsalaştırmış artık benim derdim saf gerçekleri görmesi engellenen insaların görmesi zaten yoksa sahte olabilir diyen adama birebir göstersende değişmez adam peygamber gibib inanamış