folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Açık açık gösterin dedim hoca üstü kapalı değil.

İcraati ne? Hangi yasayı kaldırdı?

Atatürk üstünden siyaset yapman insan en iğrenç insandır zaten. Hele iftira atark :)

hocam Atatürk konusunu sen söylemişsin başta, siyaset yapan da başlatan da ben değilim.

video gösterdim gözünle gördün kulağınla duydun, laikliği bilmeyen, anlamayan adam olayı baştan kopartır. Atatürk' ün yasalarını kaldırmasına gerek yok, icraatlerini o yasalar çerçevesinde yapabiliyor çünki Atatürk diktatör değildi, o yüzden yasaları kısıtlayıcı değil, herkes özgür görüyorsun ki.

bu konuları tartışmayı sevmem, çünki zıt kutupları güçlendirmekten başka işe yaramadığını bilirim. kaldı ki ilk mesajımda yazdığım gibi gözünle görmen kulağınla duyman yeterli olmayacaktır, ki olmadı, iyi geceler :)

Ehl-i Byte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Açık açık gösterin dedim hoca üstü kapalı değil.

İcraati ne? Hangi yasayı kaldırdı?

Atatürk üstünden siyaset yapman insan en iğrenç insandır zaten. Hele iftira atark :)

Atatürk üstünden siyaset yapan diyen bir beyin nasıl bir beyin Allahım sabır.

AB nin baskılarını görüpte hangi yasaları değiştirdi diyorsun. sevr antlaşması hortlatıldı görmüyorsun.gençliğe hitabeyi oku.

yargıtayıda danıştayıda askeriyeyide zayıflatmaya çalışan mahallenin delisi değil heralde.

http://www.videofaz.com/mirac-taha-hun-cilgin-turkler-bitmez-bizde-yasakli-klip.html

http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v375/15/110/769933112/n769933112_1055518_8981.jpg

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sayenizde terminoloji değişti;

teröriste barış elçisi diyorlar.

profesöre terorist diyorlar

tarikatlar sivil toplum örgütü, sendikacılara dinozor diyorsunuz.

Helal olsun, tayyibin karizmasıyla ''hööyytt'' demesiyle, çakma lider tavırlarıyla kökten akp ci olanlar umarım iyi dinlemişlerdir.

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek

bu hükümet elbet bir gün yaptıkları şerefsizliklerin,hırsızlıkların,dolandırıcılıkların bedelini bu halka ödeyecektir...umarım bedel ödeme zamanı yakındır yksa ülkeyi alana analarını bedawa werck şerefsizler..

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Atatürk ilkelerinin dışına çıkacaklarını açık açık bana göster ben bu partiyi haddinden fazla aşağılayayım.

http://www.youtube.com/watch?v=3ptcCp8L8yY

ama bu gözler daha bir tartısmada yanıldıgını anlayıp özür dileyen bir genç görmedi..heleki sen gibi fener sevillayı elesin fenerli olurup diye burda atıp tutan ardından yok olan biri için zaten böyle bişey yapmanı beklemiorum.

Bu videodakilerde muhtemelen karalamadır,yalandır,çarpıtmadır. Yada eğitimin siyasetle ne alakası vardır falan.

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Bu konuşmanın altına imzamı atarım. Tebrikler. İktidarın icraatlarıyla ne sokakta huzurumuz kaldı, ne cebimizde alın teriyle kazandığımız paramız. İktidarı savunan arkadaşlar, eğer bilinçli kötü değilseler, başlarını ellerinin arasına alıp bir düşünsünler. Eğer bilinçli kötüyseler, tarihi bir gerçek var ki iyiler eninde sonunda kazanır.

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Hakkınızı aradığı için tebrik etmeyi bilin ki şeytandan yana olmayasınız. Bu arkadaşları vicdani muhasebeye, temiz yürekli ve akıllı olmaya davet ediyorum.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Atatürk ilkelerinin dışına çıkacaklarını açık açık bana göster ben bu partiyi haddinden fazla aşağılayayım.

ama bu gözler daha bir tartısmada yanıldıgını anlayıp özür dileyen bir genç görmedi..heleki sen gibi fener sevillayı elesin fenerli olurup diye burda atıp tutan ardından yok olan biri için zaten böyle bişey yapmanı beklemiorum.

Bu videodakilerde muhtemelen karalamadır,yalandır,çarpıtmadır. Yada eğitimin siyasetle ne alakası vardır falan.

akp yi hala destekleyenler uyanana kadar

okul isimlerine şehit adının verilmesine karşı olan akp liler...

http://www.gazeteguncel.com/yazar-8220Sehit8221-de-mi-rahatsiz-etti--531/

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

akp yi hala destekleyenler uyanana kadar

okul isimlerine şehit adının verilmesine karşı olan akp liler...

http://www.gazeteguncel.com/yazar-8220Sehit8221-de-mi-rahatsiz-etti--531/

Of be abi. Videonun ilk 1 dk sini izledimde her bir kare yalan. :S

1- Sokaklarda kapkaç var diyor. Allah aşkına akşam haberlerinde (herhangi bir kanalda) en son ne zaman bir kapkaç haberi izledin?

2- Amerika ne derse yapıyoruz diyor. Afganistana asker gönderin dediler gönderdikmi? Bana kalırsa Türkiye dış politikada en cesur ve en atılgan dönemini yaşıyor..

Not: Bu yorumum ilk 1 dk için gerisini izlemeye gerek bile duymadım. Bu tarz videolar sınırlı sayıda olsa gerek pek güncel değilde. :)

selam gençlik!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cattivo23
    cattivo23's avatar
    Erkek

bu halkımıza yerleştirilmiş bir komplekstir.. iktidarlar her zmaan için straetijik olarak hangi hamle doğruysa onu yapmak ister..ama ülkemizde sürekli samanaltında duran bir güç var.. iyi birşeyu olmaya başladığı zaman amerika emretti amerika böyle olmasını istiyor lafı ortalığa atılır kötü bişi olduğu zaman o dönemin hükümeti kimse ona patlama yapılır.. bu bir kompleksten başka birşey değildir.. bizim bizden başka düşmanımızın olduğunu da düşünmüyorum aslında.. kendi kendimizi engellediğimiz için düşman sıfatını kullanıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

cattivo23 bunu yazdı:

bu halkımıza yerleştirilmiş bir komplekstir.. iktidarlar her zmaan için straetijik olarak hangi hamle doğruysa onu yapmak ister..ama ülkemizde sürekli samanaltında duran bir güç var.. iyi birşeyu olmaya başladığı zaman amerika emretti amerika böyle olmasını istiyor lafı ortalığa atılır kötü bişi olduğu zaman o dönemin hükümeti kimse ona patlama yapılır.. bu bir kompleksten başka birşey değildir.. bizim bizden başka düşmanımızın olduğunu da düşünmüyorum aslında.. kendi kendimizi engellediğimiz için düşman sıfatını kullanıyorum

Bir ekleme yapmakta fayda var. Artık ne Eski Türkiye var nede eski biz varız. Gelecek gerçekten umut veriyor.

Tarih onları yazmaya tenezzür bile etmeyecektir.

selam gençlik!
Toplam Hit: 20546 Toplam Mesaj: 108