folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

benim gözümde amerikadan korkan akpartiden hiç bir farkı yoktur bu adamın sonuşta kendiside baykaldan korkuyo.baykalın parmak gösterişini gördünüz demi?? bu adam o parmağı gördüğü halde yalakalık yapmaya devam etti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

laikten din yok kelimesini cıkaran zihniyet cocacola'dan la muhammed la mekke yani muhammed yok mekke yok anlamını bile cıkadı.O yüzden insan görmek istediği gibi görür her zaman.

Bardağın dolu ya da boş tarafına bakmana göre değişir,hadi öyle olsun laik din yok demek olsun, yeri geldimi bir ayetten 349875 tane anlam cıkaran, ''öyle deil o aslında böyle yorumlanıyo'' diyebilen, dünyanın 3204980kilometre yakınından gecen göktasını bile kuranda yazdıgını iddaa edebilenler,yorumlayabilenler laik kelimesini ''devlet işinde din yok'' diye yorumlamaya yanaşmazlar,çünkü işlerine gelmez.

evet kardeşim, laik:din yok.

allah yok muhammet yok deil, sadece devlet işinde din yok,bu kadar basit.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Bu partiden ilk defa adam gibi konuşan biri çıktı. Ama o baykalın parmağı gölge düşürdü adamın samimiyetine şimdi doğrudur. Zaten Baykal kadar akpye hizmet eden pek az muhalif insan vardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Laik bütün arap ülkelerinde din-yok anlamında kullanılır.

Araştırabilirsiniz...

Türkçe kaynak google'dan baktım daha önce ekşi sözlük gibi yerlere insanlar tarafından açıklaması yapılmış. Benim uydurduğum birşey değil.

Sonuç olarak ordaki hitabın bireye ait olduğunu anlar, kıvırmaya çalışırsınız.

...

Kaldı ki hükümet laikliği kaldırıp şeriat getirmek istese bunu çoktan yapardı. İftira kötü birşeydir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

V_For_Vendetta bunu yazdı:
    -----------------------------

bana buludurtma tayyipin Mustafa Kemal Atatürk Hakkında söylediklerini..

Allah aşkına bul :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Allah aşkına bul :)

hayvan bırak şu adamlarla uğraşmayı değişmez bunlar bu konu uzar gider anlamak istemezler kabullenemezler bazı şeyleri...

Orman Mühendisi //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Doğru hoca yapacak birşey yok :)

Dedim ya bi kere adam namaz kılıyor ve imamhatip çıkışlı. Bu adamın Atatürk'ü sevme hakkı yok zaten..

Kurtuluş savaşında Atatürk'ün peşinden koşan halkın torunları gereken cevabı sandığa sokuyor zaten neyse :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Doğru hoca yapacak birşey yok :)

Dedim ya bi kere adam namaz kılıyor ve imamhatip çıkışlı. Bu adamın Atatürk'ü sevme hakkı yok zaten..

Kurtuluş savaşında Atatürk'ün peşinden koşan halkın torunları gereken cevabı sandığa sokuyor zaten neyse :)

hayvan bu adamlar ile tartışma bu salt okunur beyinliler her daim kendi söylediklerinin doğru kendi söylemediklerinin kesinlikle yanlış olduğunu bellemişler bir defa siktir et. şimdi bana da söver bunlar bende siktir ediyorum adamın söylediklerine gelince doğru yanları mevcut.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Son 3 mesajdaki dayanışma gözlerimi yaşarttı valla :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

: )
    bir lafa bakıyorum kim söyledi, bi söyleyenin partisine bakıyorum islamiyet'e bakış açısı neydi ? bir de rahmetle andığı ismet inönü'nün dine bakış açısına bakıyorum.sadece gülüyorum.

kendi dönemlerinde neler yaptılar oralara hiç girmiyorum bile.Allah bu ülkeyi chp iktidarından korusun diyorum sadece.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 20547 Toplam Mesaj: 108