Android Gidiyor Mu? Andromeda?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    streetw1se bunu yazdı

ios 10 'la apple sıçmış durumda... büyük bir apple fanı olarak lanet ettim yazılıma.. ekran kilidi için illa parmak mı koymam lazım ? o bildirimler ekranı da ne öyle ? okunabilirlik sıfır ! bazı şeyler için özgürlük hakkı vermesi lazım. ekranı kaydırarak aç / açma diye menü koy. adam istediğini seçsin çok mu zor ? eğer böyle giderse bir sonraki telefonum android olacak...

http://i.hizliresim.com/qEvMkV.jpg

iOS 10 6S ve sonrasında gelen force touch için yazılmış bir işletim sistemi. Telefonu ele alınca ekranı açma vs. iPhone 6 bu yüklenemiyor. Zira adamlar bunun için 6S ve sonrasında özel sensör koymuş.

----------

Andromeda'ya gelecek olursak hep dediğim şey gerçek oluyor demektir. Android artık Google tekeline giriyor. Tıpkı iOS gibi. Ve bu cihazları üreten firma büyük ihtimalle HTC olacak. Samsung uzun zamandır Meego'nun devamı Tizen işletim sistemini geliştirmeye çalışıyor bugünleri önceden gördüğü için. LG, Sony gibi üreticiler zaten can çekişiyordu öldürücü darbe olacak onlar için.

senelerdir jb ile kulladığımız virtualhome olayı ja jb olmasaydı :))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Windows akar ios akar, diğerleri anca bakar,

Sonuna kadar katiliyorum android olmadi microsoft bu isin uzerine calisip cok iyi bir mobil sistem yapmali telefonda 6gb ram nedir ya

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Sonuna kadar katiliyorum android olmadi microsoft bu isin uzerine calisip cok iyi bir mobil sistem yapmali telefonda 6gb ram nedir ya

Microsoft ? Güldürmeyin hocam ya.  Apple neyse de  Microsoft tan bişey olacağı yok.

Yine ne yaparsa Google yapar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

şu anda google ile oracle arasındaki "java" davasını oracle kazanacağı söyleniyor.

öyle olursa bunu andromeda ile mi değiştirecekler, yeni bir dil ortaya koyacak google? göreceğiz.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

konunun içine sıçmışlar :d ios konularına gelip "androidden başkası yalan", android konularına gelip "android suck yaşasın ios"  gibi yorumları yapanlara para mı veriyolar :D 

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

konunun içine sıçmışlar :d ios konularına gelip "androidden başkası yalan", android konularına gelip "android suck yaşasın ios"  gibi yorumları yapanlara para mı veriyolar :D 

İlk kurşunu Skynet atmış, sonrası her zamanki gibi. :)

SkynetX bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Meego içimde kanayan yaradır, 

M$ denen firmanın olayı, yalandır.

:))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Android Developer olarak 1 senedir piyasayı takip ediyorum. İlk önce dil değişecek go olacak dediler hiçbir gelişme yok. Benim şahsi görüşüm Oracle ve Google savaşında bir uzlaşma sağlanabilir.  Bunca Android geliştiricileri bir kenara atamaz Google. Şayet böyle olsa ios pazarı uçar. Hiçkimse bilmem kaç senelik işletim sistemini 0 dan silmez. Yeni bir işletim sistemi yapsalar bile eksikler olacak ki karşısında kaç senedir kendini geliştiren ios geliyor.  Saçma sapan şeyler bence bu haberler. İnanmıyorum böyle şeylere ben. Pek birşey olacağını düşünmüyorum.  ANDROİD bence gelişiyor gelişmeye de devam ediyor  edecek de.  Yeni bir dile geçmek de olsa gerek. Hayal bunlar bana öyle geliyor şayet böyle bir değişiklik olursa Google piyasa da kaybeder ve çoğu geliştiriciler ios a kayar...  :) 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Microsoft ? Güldürmeyin hocam ya.  Apple neyse de  Microsoft tan bişey olacağı yok.

Yine ne yaparsa Google yapar. 

Gulunecek ne varki bunda

Android dedigin telefonu alıyorsun 2 seneden sonra tuslara basiyorsun 2 sn sonra tuslar geliyor rehbere basiyorsun isimler 4 sn sonra geliyor sonra arayislar basliyor root edelim rom atalum yok efendim sunu yapalikbunu yapalim hepsini bir kenara koy normal telefon olarak kullanmayı yapamaz hale getiriyor 

Lumia cihaz var evde bir tane 520 sanirimmodeli eneskisi onuda nokia bir telefon vardi garantiye gonderdik geri bunu verdiler telefonda 512 ram var 150 uygulama yuklu tuslara basiyorsun ilk gunku gibi (kamera vs bakmiyorum sadece yazilim ) mis gibitelefonal kullan

Sonucta Microsoft yapinca en iyisini yapar 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Gulunecek ne varki bunda

Android dedigin telefonu alıyorsun 2 seneden sonra tuslara basiyorsun 2 sn sonra tuslar geliyor rehbere basiyorsun isimler 4 sn sonra geliyor sonra arayislar basliyor root edelim rom atalum yok efendim sunu yapalikbunu yapalim hepsini bir kenara koy normal telefon olarak kullanmayı yapamaz hale getiriyor 

Lumia cihaz var evde bir tane 520 sanirimmodeli eneskisi onuda nokia bir telefon vardi garantiye gonderdik geri bunu verdiler telefonda 512 ram var 150 uygulama yuklu tuslara basiyorsun ilk gunku gibi (kamera vs bakmiyorum sadece yazilim ) mis gibitelefonal kullan

Sonucta Microsoft yapinca en iyisini yapar 

Windows Mobile işletim sistemini kim yapıyor peki? En iyilik bir durum göremiyorum ortada.

Microsoft herşeyi eline yüzüne bulaştıran bir şirkettir. Daha Android, iOS ortada yokken bunların PDAlarında ve bazı Sony telefonlarda kullanılan işletim sistemleri vardı.

Vizyonlu bir şirket olsaydı şimdi pazarın %99 u elinde bulunduruyor olurdu. Ama esamesi bile okunmuyor. Önce Symbian, sonda Android/iOS pazarı alt üst etti.

Bunlarda NOKIA yı aldılar, ellerine yüzlerine bulaştırıp milyar dolar zarar edip başka birine sattılar.

MS yazılım dünyasındaki en berbat şirketlerden birisidir. Bunu ben de demiyorum. Quora, SO gibi sitelere yazılanlara bak, bir sürü insan hem fikir.

Kendi imparatorluğunu lobicilikle, baskıyla para verip ezme sayesinde kurmuştur.

Şekil 1-A Pardus projesi nasıl iptal oldu, kimler ettirdi??

-----

Bu arada cidden açtığım her Android konusunda, konu amacından sapıyor.

SkynetX tarafından 27/Eyl/16 14:27 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

windows nereye akıyor hacı, iosla aynı cümlede kullanmışsın ayıp etmişsin :D

...said addicted.
Toplam Hit: 4570 Toplam Mesaj: 33
android google andromeda