Android Gidiyor Mu? Andromeda?
-
mkyb bunu yazdıstreetw1se bunu yazdı
ios 10 'la apple sıçmış durumda... büyük bir apple fanı olarak lanet ettim yazılıma.. ekran kilidi için illa parmak mı koymam lazım ? o bildirimler ekranı da ne öyle ? okunabilirlik sıfır ! bazı şeyler için özgürlük hakkı vermesi lazım. ekranı kaydırarak aç / açma diye menü koy. adam istediğini seçsin çok mu zor ? eğer böyle giderse bir sonraki telefonum android olacak...
http://i.hizliresim.com/qEvMkV.jpg
iOS 10 6S ve sonrasında gelen force touch için yazılmış bir işletim sistemi. Telefonu ele alınca ekranı açma vs. iPhone 6 bu yüklenemiyor. Zira adamlar bunun için 6S ve sonrasında özel sensör koymuş.
----------
Andromeda'ya gelecek olursak hep dediğim şey gerçek oluyor demektir. Android artık Google tekeline giriyor. Tıpkı iOS gibi. Ve bu cihazları üreten firma büyük ihtimalle HTC olacak. Samsung uzun zamandır Meego'nun devamı Tizen işletim sistemini geliştirmeye çalışıyor bugünleri önceden gördüğü için. LG, Sony gibi üreticiler zaten can çekişiyordu öldürücü darbe olacak onlar için.
senelerdir jb ile kulladığımız virtualhome olayı ja jb olmasaydı :))
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Windows akar ios akar, diğerleri anca bakar,
Sonuna kadar katiliyorum android olmadi microsoft bu isin uzerine calisip cok iyi bir mobil sistem yapmali telefonda 6gb ram nedir ya
-
sunyy2003 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Sonuna kadar katiliyorum android olmadi microsoft bu isin uzerine calisip cok iyi bir mobil sistem yapmali telefonda 6gb ram nedir ya
Microsoft ? Güldürmeyin hocam ya. Apple neyse de Microsoft tan bişey olacağı yok.
Yine ne yaparsa Google yapar.
-
-
-
Sharp bunu yazdı
İlk kurşunu Skynet atmış, sonrası her zamanki gibi. :)
SkynetX bunu yazdıPanxeR bunu yazdıMeego içimde kanayan yaradır,
M$ denen firmanın olayı, yalandır.
:))
-
Android Developer olarak 1 senedir piyasayı takip ediyorum. İlk önce dil değişecek go olacak dediler hiçbir gelişme yok. Benim şahsi görüşüm Oracle ve Google savaşında bir uzlaşma sağlanabilir. Bunca Android geliştiricileri bir kenara atamaz Google. Şayet böyle olsa ios pazarı uçar. Hiçkimse bilmem kaç senelik işletim sistemini 0 dan silmez. Yeni bir işletim sistemi yapsalar bile eksikler olacak ki karşısında kaç senedir kendini geliştiren ios geliyor. Saçma sapan şeyler bence bu haberler. İnanmıyorum böyle şeylere ben. Pek birşey olacağını düşünmüyorum. ANDROİD bence gelişiyor gelişmeye de devam ediyor edecek de. Yeni bir dile geçmek de olsa gerek. Hayal bunlar bana öyle geliyor şayet böyle bir değişiklik olursa Google piyasa da kaybeder ve çoğu geliştiriciler ios a kayar... :)
-
SkynetX bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Microsoft ? Güldürmeyin hocam ya. Apple neyse de Microsoft tan bişey olacağı yok.
Yine ne yaparsa Google yapar.
Gulunecek ne varki bunda
Android dedigin telefonu alıyorsun 2 seneden sonra tuslara basiyorsun 2 sn sonra tuslar geliyor rehbere basiyorsun isimler 4 sn sonra geliyor sonra arayislar basliyor root edelim rom atalum yok efendim sunu yapalikbunu yapalim hepsini bir kenara koy normal telefon olarak kullanmayı yapamaz hale getiriyor
Lumia cihaz var evde bir tane 520 sanirimmodeli eneskisi onuda nokia bir telefon vardi garantiye gonderdik geri bunu verdiler telefonda 512 ram var 150 uygulama yuklu tuslara basiyorsun ilk gunku gibi (kamera vs bakmiyorum sadece yazilim ) mis gibitelefonal kullan
Sonucta Microsoft yapinca en iyisini yapar
-
sunyy2003 bunu yazdı
Gulunecek ne varki bunda
Android dedigin telefonu alıyorsun 2 seneden sonra tuslara basiyorsun 2 sn sonra tuslar geliyor rehbere basiyorsun isimler 4 sn sonra geliyor sonra arayislar basliyor root edelim rom atalum yok efendim sunu yapalikbunu yapalim hepsini bir kenara koy normal telefon olarak kullanmayı yapamaz hale getiriyor
Lumia cihaz var evde bir tane 520 sanirimmodeli eneskisi onuda nokia bir telefon vardi garantiye gonderdik geri bunu verdiler telefonda 512 ram var 150 uygulama yuklu tuslara basiyorsun ilk gunku gibi (kamera vs bakmiyorum sadece yazilim ) mis gibitelefonal kullan
Sonucta Microsoft yapinca en iyisini yapar
Windows Mobile işletim sistemini kim yapıyor peki? En iyilik bir durum göremiyorum ortada.
Microsoft herşeyi eline yüzüne bulaştıran bir şirkettir. Daha Android, iOS ortada yokken bunların PDAlarında ve bazı Sony telefonlarda kullanılan işletim sistemleri vardı.
Vizyonlu bir şirket olsaydı şimdi pazarın %99 u elinde bulunduruyor olurdu. Ama esamesi bile okunmuyor. Önce Symbian, sonda Android/iOS pazarı alt üst etti.
Bunlarda NOKIA yı aldılar, ellerine yüzlerine bulaştırıp milyar dolar zarar edip başka birine sattılar.
MS yazılım dünyasındaki en berbat şirketlerden birisidir. Bunu ben de demiyorum. Quora, SO gibi sitelere yazılanlara bak, bir sürü insan hem fikir.
Kendi imparatorluğunu lobicilikle, baskıyla para verip ezme sayesinde kurmuştur.
Şekil 1-A Pardus projesi nasıl iptal oldu, kimler ettirdi??
-----
Bu arada cidden açtığım her Android konusunda, konu amacından sapıyor.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
windows nereye akıyor hacı, iosla aynı cümlede kullanmışsın ayıp etmişsin :D