Android Gidiyor Mu? Andromeda?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Gulunecek ne varki bunda

Android dedigin telefonu alıyorsun 2 seneden sonra tuslara basiyorsun 2 sn sonra tuslar geliyor rehbere basiyorsun isimler 4 sn sonra geliyor sonra arayislar basliyor root edelim rom atalum yok efendim sunu yapalikbunu yapalim hepsini bir kenara koy normal telefon olarak kullanmayı yapamaz hale getiriyor 

Lumia cihaz var evde bir tane 520 sanirimmodeli eneskisi onuda nokia bir telefon vardi garantiye gonderdik geri bunu verdiler telefonda 512 ram var 150 uygulama yuklu tuslara basiyorsun ilk gunku gibi (kamera vs bakmiyorum sadece yazilim ) mis gibitelefonal kullan

Sonucta Microsoft yapinca en iyisini yapar 

Windows Mobile işletim sistemini kim yapıyor peki? En iyilik bir durum göremiyorum ortada.

Microsoft herşeyi eline yüzüne bulaştıran bir şirkettir. Daha Android, iOS ortada yokken bunların PDAlarında ve bazı Sony telefonlarda kullanılan işletim sistemleri vardı.

Vizyonlu bir şirket olsaydı şimdi pazarın %99 u elinde bulunduruyor olurdu. Ama esamesi bile okunmuyor. Önce Symbian, sonda Android/iOS pazarı alt üst etti.

Bunlarda NOKIA yı aldılar, ellerine yüzlerine bulaştırıp milyar dolar zarar edip başka birine sattılar.

MS yazılım dünyasındaki en berbat şirketlerden birisidir. Bunu ben de demiyorum. Quora, SO gibi sitelere yazılanlara bak, bir sürü insan hem fikir.

Kendi imparatorluğunu lobicilikle, baskıyla para verip ezme sayesinde kurmuştur.

Şekil 1-A Pardus projesi nasıl iptal oldu, kimler ettirdi??

-----

Bu arada cidden açtığım her Android konusunda, konu amacından sapıyor.

He tamam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Kavga etmenin bir mantıgı yok arkadaşlar. Olay önümüzde herşey açık. 

herkes biliyorki androidin ram kullanmı sıkıntılı bu kesin, çözülebilen bir sorun degil. Ki önca nesil geçti androidden düzeltemediler. 

Apple amca 2 gb ram ile dünyaları götürken android 6 gb ram ile teklemeye devam ediyor.

Google amcada;

1. yeni bir işletim sistemi kodlaması..

2. javadan kurtulmak.

3. piyasaya kendi hakim olmak kendi cihazlarını üretmek

4.Mikrosoft abi ye masa üzerinde rakip olmak için

Yeni bir işletim sistemi üzerinden devam edecek. HA bu degildir ki eski androidi kökünden silip atması öyle bişey olmaz kademe kademe geçiş yaşanır. 

Sonrasında android unutulur. PC miz tabletimiz ve telefonumuzda daha iyi kodlanmış andromedia olur.

""Ayrıca android gibi sikko bir işletim sistemini dünyaya pazarladılar ya helal olsun. sistem 1 gb ram olsada % 60 ram harcıyor.. 6 gb olsada %60 ram harcıyor. bu nasıl hesap :D 

Symbian candı... AMk mikrosoft ....""

A_REX tarafından 27/Eyl/16 15:47 tarihinde düzenlenmiştir

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Gulunecek ne varki bunda

Android dedigin telefonu alıyorsun 2 seneden sonra tuslara basiyorsun 2 sn sonra tuslar geliyor rehbere basiyorsun isimler 4 sn sonra geliyor sonra arayislar basliyor root edelim rom atalum yok efendim sunu yapalikbunu yapalim hepsini bir kenara koy normal telefon olarak kullanmayı yapamaz hale getiriyor 

Lumia cihaz var evde bir tane 520 sanirimmodeli eneskisi onuda nokia bir telefon vardi garantiye gonderdik geri bunu verdiler telefonda 512 ram var 150 uygulama yuklu tuslara basiyorsun ilk gunku gibi (kamera vs bakmiyorum sadece yazilim ) mis gibitelefonal kullan

Sonucta Microsoft yapinca en iyisini yapar 

Windows Mobile işletim sistemini kim yapıyor peki? En iyilik bir durum göremiyorum ortada.

Microsoft herşeyi eline yüzüne bulaştıran bir şirkettir. Daha Android, iOS ortada yokken bunların PDAlarında ve bazı Sony telefonlarda kullanılan işletim sistemleri vardı.

Vizyonlu bir şirket olsaydı şimdi pazarın %99 u elinde bulunduruyor olurdu. Ama esamesi bile okunmuyor. Önce Symbian, sonda Android/iOS pazarı alt üst etti.

Bunlarda NOKIA yı aldılar, ellerine yüzlerine bulaştırıp milyar dolar zarar edip başka birine sattılar.

MS yazılım dünyasındaki en berbat şirketlerden birisidir. Bunu ben de demiyorum. Quora, SO gibi sitelere yazılanlara bak, bir sürü insan hem fikir.

Kendi imparatorluğunu lobicilikle, baskıyla para verip ezme sayesinde kurmuştur.

Şekil 1-A Pardus projesi nasıl iptal oldu, kimler ettirdi??

-----

Bu arada cidden açtığım her Android konusunda, konu amacından sapıyor.

Hocam soyle soyleyeyim ben 3 isletim sisteminide kullandım suandada android kullaniyorum kullanmaya da devam edecegim ama unutamadigin dersen lumia 525 di hiz stabilite asil yapmasi gereken telefon isi on numaraydi sistemde eksik olanlar program kismiydi bir iki kucuk dokunuslarla sistem cok iyi olabilir di ben inaniyorum microsoft yapsin yapmak istesin yapmayi dusunsun en iyisini yapar atar herseyide sallar

Bu benim dusuncem

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Android e laf edenleri anlamıyorum.  Apple de size 2 gb ram li telefonu 4.5 bin e kitliyor ama naber?  + Samsung s6 falan çok hızlı hakkını yemeyin. Ek olarak ne yapıyorsunuz da ne istiyorsunuz?  3 uygulama kullanıyorsun telefonun uçak olsun istiyorsun. Ben Android Developerim ben GM Discovery kullanıyorum. 2 senedir gayet de memnunum.  Hayır fakir olduğundan mı böyle yoksa siz mi zenginsiniz? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    A_REX bunu yazdı

Kavga etmenin bir mantıgı yok arkadaşlar. Olay önümüzde herşey açık. 

herkes biliyorki androidin ram kullanmı sıkıntılı bu kesin, çözülebilen bir sorun degil. Ki önca nesil geçti androidden düzeltemediler. 

Apple amca 2 gb ram ile dünyaları götürken android 6 gb ram ile teklemeye devam ediyor.

Google amcada;

1. yeni bir işletim sistemi kodlaması..

2. javadan kurtulmak.

3. piyasaya kendi hakim olmak kendi cihazlarını üretmek

4.Mikrosoft abi ye masa üzerinde rakip olmak için

Yeni bir işletim sistemi üzerinden devam edecek. HA bu degildir ki eski androidi kökünden silip atması öyle bişey olmaz kademe kademe geçiş yaşanır. 

Sonrasında android unutulur. PC miz tabletimiz ve telefonumuzda daha iyi kodlanmış andromedia olur.

""Ayrıca android gibi sikko bir işletim sistemini dünyaya pazarladılar ya helal olsun. sistem 1 gb ram olsada % 60 ram harcıyor.. 6 gb olsada %60 ram harcıyor. bu nasıl hesap :D 

Symbian candı... AMk mikrosoft ....""

e demek ki performansa odaklı. %99 ram boşta olunca napıcan ki? bırak sömürsün. o ramı arka plan uygulamaları için kullanıyor. greenify kur hiç ram yemesin ama bu sefer de iostaki gibi her arka plan uygulamasına geçişinde yeniden başlatırsın. öyle yapınca herkes azaltır ram kullanımını. marifet bu değil. marifet tam da 1gb ile de %60 kullanmak 8 gb ile de %60 kullanmak.

android kullananlarda bi boşta ram bırakma hastalığı var ki anlamadım gitti. ne işinize yarıyor o boştaki ram lütfen biri açıklasın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

512 mb ram ile winxp calistiriyordu 6gb ram ile el kadar telefon

Gm kac hocam 2 memnunmusun

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@sunnyy2003 hocam memnunum GM Discovery ELITE Biraz yazılımsal sıkıntıları vardı giderdim bi şekilde Hem emülatör olarak hemde günlük hayatta kullanıyorum şuan yaklaşık 200 e yakın uygulama yüklü telefonda herhangi bir kasma veya donma olmadı arada sırada telefonla konuşurken ısınıyor veya 3-4 saat aralıksız telefon kullanınca ısınıyor. Başka birşeyini görmedim

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Ram konusuna gelecek olursak bos ram ise yaramayan ramdir %60 ram yemesi cok iyi bir orandir.daha az ram kullanirsa telefon daha cok yavaslar.

Gelelim iosa az ramle ayni performansi yakalayabikiyor.bu guzel birsey fakat ios kullanan telefon sayisi kac tane ? 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@sunnyy2003 hocam memnunum GM Discovery ELITE Biraz yazılımsal sıkıntıları vardı giderdim bi şekilde Hem emülatör olarak hemde günlük hayatta kullanıyorum şuan yaklaşık 200 e yakın uygulama yüklü telefonda herhangi bir kasma veya donma olmadı arada sırada telefonla konuşurken ısınıyor veya 3-4 saat aralıksız telefon kullanınca ısınıyor. Başka birşeyini görmedim

Fiyat performans odakli sanirim hocam iyi masallah bende note 4du lg vs di o kadar arayis sonunda samsung a7 2016 ya gectim valla ilk defa cok mmenunum bir telefondan guncelleme filan yapmiyorum uygulamalara bile bakalim ne kadar dayanacak telefon

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Fiyat performans odakli sanirim hocam iyi masallah bende note 4du lg vs di o kadar arayis sonunda samsung a7 2016 ya gectim valla ilk defa cok mmenunum bir telefondan guncelleme filan yapmiyorum uygulamalara bile bakalim ne kadar dayanacak telefon

Çok bişey olmasa gerek benim aldığımda 1.300 TL idi şuan 1000 TL düşmüş sanırım .

Toplam Hit: 4568 Toplam Mesaj: 33
android google andromeda