folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder (Android)Cyanogenmod Hakkında Önerileriniz Nelerdir?

(Android)Cyanogenmod Hakkında Önerileriniz Nelerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

ilk ve son up :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

revolution hd kurdum ben 4-5 ay önce memnunum tavvsiye ederim

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    xursi bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    xursi bunu yazdı

şuy anda 10 numara 5 yıldız. yanlış sürümü yüklemiş olma ihtimalin var mı hocam ? Gerçi netten okuduğum kadarı ile bir ara epey bir sorun vermiş kullanıcıları mağdur etmiş. Netice olarak şu anda gayet stabil camera,mail hesapları,twitter vs gibi temek uygulamalarda hiç sıkıntı yok. 

peki MIUI romunu kullananınız var mı onun hakkında fikriniz nedir?

MIUI ram delisidir hocam, ona göre. Ama şahsen başarılı bulduğum tek android sürümüdür. Cloud Backup mevcut notlarına kadar herşeyi hesap açıp backuplayabiliyorsun, tema desteği var. Simgeleri değiştirebiliyorsun. Ben şu anda Razr için çıkan resmi MIUI v5 teyim. 1 gb ram 1.2 ghz çift çekirdek işlemciye rağmen kastığı oluyor bazen.

Bu moddan memnun kalmazsam ilk is MIUI ye yatay gecis yapacagim. Ama söyle birsey var şu anda en kararli cyanogen yaziyor her yerde ;/

Cyanogen işin temeli. İlk Cya veya AOSP sürümü çıkar, sonra PA dır PAC dır AOKP dir vs. onlar gelir.

Öyle olduğu gibi sade ekran sıkar seni bir süre sonra eğer tema özelliğini kullanmazsan. Birde Cyanogen de saydam status var ve saati ortaya koyma yok, o yüzden hiç sevmem :)

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Hocam saati ortaya gayette alabiliyoruz :D En son ne zaman kullandın bilmiyorum ama şu anda gayet güzel. Klawye ve t9 da biraz başarısız ama sözlük falan yükleyince sıkıntı olmuyor alışıyor insan :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Samsung base olmadığı için bazen widgetlerde uyumsuzluk çıkarabiliyor onun haricinde mükemmeldir. 

S3 için en çılgın rom Xperianze http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151217

Mr_Dark tarafından 30/Kas/13 11:58 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

Su anda ozelikle sirketlerin yazılım sacmalıgından dolayi 4.1 veya 4.0 da kalan herkes kurmali bence.

lg p880 x4 vardı 4.1.2 den sonrası gelmedi ve telefon o yazılımla acayip takilip kasiyorken sonunda bunu kurmaya karar verdim. Hem goruntusu ve hem kullanisi cok akici.Gorsellik falan ugrasilir belki ama benim derdim ilk olarak androidin sacma sapan kasmasi ve browser ile internette gezinirken cat pat kendini kapatmasi idi.bunlarin hepsine cozum oldu cyanogenmod.

bunlar benim yukledigimin ssleri.

musdawdaf tarafından 04/Şub/14 17:06 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    outmost hocam exploitleri nasil aciyorsun metasploit mi calirriypsun yoksa apk var mí ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    outmost hocam exploitleri nasil aciyorsun metasploit mi calirriypsun yoksa apk var mí ?

Hocam arkadaş büyük ihtimalle faceniff veya bir uygulama daha vardı adını unuttum, public ağlarda face, twitter, google+ vs.. gibi yerlere girenlerin hesaplarına girip duvarına çakıyor. Bu programlar arp poisoning denen olay ile çalşıyor. Sen public ağlarda https ile dolaşmazsan ağı sniff eden biri kabak gibi herşeyi görür senin cookie bilgilerini çekebilir.

Ya da wifikill kullan bütün trafiği nobrain.dk ya yönlendir, millet istediği sayfayı açmaya çalışsın direk nobrain.dk ya giderler :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CyanogenMod konusunda hem cahilim hem bilgiliyim.Merak edip uğraşınca bir şeyler öğreniyorsun.Ama buradaki arkadaşlar gibi kesin yapıcı yorumlar yazamıyorum nedense.Çünkü benimde cevaplanmamış sorularım var.

CyanogenMod Cm 9 kullanıyorum şuan.Bu CyanogenMod sürümlerinin kesinlikle stabil versiyonunu kullanmak gerekiyor.Yani final.Build mi ne o sürümler hep sorunlu hep hatalı.Cm 9 Final güzeldir.Cm 7 çok hızlıydı.Çok iyiydi ama birde bunların Android market için gerekli sürümleri var.Örneğin CM 7 kurduğunuzda marketten ace cream ve sonrası uygulamaları kuramıyorsunuz.

Şöyle örnek verim daha iyi olur.Ben samsung glaxsy gio kullanıyorum.Normalde benim orjinal işletim sistemim android gingerbeng (2....). İce Cream 4 (bilmem ne) ve  jely bean ise en son çıkan 4 üzeri bir şey onlarda.Şimdi bun sürümlere göre uygulamalar var.Örneğin Google Analicty uygulaması daha önce gingerbeng'te çalışıyordu ama 2 üzeri sürümü çıkında en aşağı İce Cream istiyor.

O yüzden anladığım kadarı ile CyanogenMod'ların da bu sürümlere denk sürümleri var.Yani Cm7 gingerbeng, CM9 İce Cream, CM10 Jely bean'a denk geliyor.

O sürüm kısıtlamalı uygulamlar senin için önemliyse ona göre bir sürüm yüklemen gerekli.

CyberAngel tarafından 04/Şub/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Cm11 var benim de S3 de. Stock romda free ram 150-200 mb ken bunda 400 mb civarı olduğundan kullanıyorum. Ekstra birşey denemedim bu telefonda. Daha önce başka cihazlarımda cm9 ve cm10 denemiştim memnundum. Bunda da memnunum ama şuan öneri yazabilecek durumda değilim :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 6637 Toplam Mesaj: 35