Artık Trafik Cezalari Trafik Sigorta Primini Etkileyecek
-
antivir-US bunu yazdısLeymN bunu yazdı
bu düzenleme ile devletin cebine mi para giriyor yoksa sigorta şirketlerinin mi?
Win win hocam.
Bir şey pahalanirsa KDV ÖTV ot bok püsürüğü ile her zaman son gulen devlet olur, daha fazla vergiye konar
trafik sigortasın kdvsi ötv si yok %5 kadar gider vergisi var aslında prim yükselmesinin devlete bir yararı olmuyor
aslında trafik sigortasının devlete bir yararı olmuyor diğer brançlardaki fonlardan yrarı oluyor birde dask dan
güzel uygulama olarak başta düşünülebilir ama kurallara uymayanlara ek prim gelecek uyanlar yine yıllık %20 zamdan devam (şimdilik ortalama)
sigorta sektörü bankacılık gibi fnans sektörüdür nasıl hiç bir banka reklamlardaki gibi sizin iyiliğinizi düşünmezse sigorta şirketi hep kar ı düşünür
bunda sizin yapmanız gereken şey kara çok odaklanan değilde müşteri memnuniyetine odaklanan firmalarla çalışmak
-
Eyvallah hocam bunu bilmiyordum
-
nerden nasıl milleti silkeceklerini şaşırdılar.
-
Devletin içinde sabahtan akşama kadar kafa patlatıp milleti nerden nasıl s*keriz diye çalışan bir birim var hocam.
-
ben vergi öder gibi trafik cezası ödüyorum amk.
Şirkette bissürü araba var.
Mına kodumun çocukları
-
Kaan bunu yazdı
Mına kodumun çocukları
Dur hocam detayları görmeden şey etme.
Bakarsın gıyabınızda kesilen cezalar ( yani sürücüye değil arkadan direkt plakaya yazılıp mernis adresine postalanan cezalar ) bu puanı etkilemez :) Mesela yani.
Gerçi hiç halkın yararına bir düzenleme görmedik ama :( Kesin fiyatlara sağlam geçirme yapacaklar, bu bahanesi olacak.
Ben de uyuzum abi adam yılda 10-20 ceza öder ama 20 yıldır hiç kaza yapmamıştır. Sana ne adamın trafik cezasından dimi :P Cezasını kesip ödettin zaten. Aynı suçtan iki ceza verilemez, anayasaya aykırı diye şimdiden başvurmak lazım :P
-
AnaMuhalefet bunu yazdıKaan bunu yazdı
Mına kodumun çocukları
Dur hocam detayları görmeden şey etme.
Bakarsın gıyabınızda kesilen cezalar ( yani sürücüye değil arkadan direkt plakaya yazılıp mernis adresine postalanan cezalar ) bu puanı etkilemez :) Mesela yani.
Gerçi hiç halkın yararına bir düzenleme görmedik ama :( Kesin fiyatlara sağlam geçirme yapacaklar, bu bahanesi olacak.
Ben de uyuzum abi adam yılda 10-20 ceza öder ama 20 yıldır hiç kaza yapmamıştır. Sana ne adamın trafik cezasından dimi :P Cezasını kesip ödettin zaten. Aynı suçtan iki ceza verilemez, anayasaya aykırı diye şimdiden başvurmak lazım :P
Bir cezanın diğer cezaya yaptırımı olmaz ki böyle saçmalık mı olur, aynı şahısa ait 3 araba var diyelim birisi kırmızda geçti, yada hız cezası oldı ee 3 aracında trafik sigortasımı yükselcek saçmalık.
-
Kaan bunu yazdı
Mına kodumun çocukları
:) son zaman aldigin arabadan kaza yapmayan varmi ?
Her muhasebeden aradıklarında odamı kaza yaptı diye tepki veriyorum :))
Sen yenilemeler de fiyatları gör
-
DJ_Alper bunu yazdıKaan bunu yazdı
Mına kodumun çocukları
:D
Şirketi kapatmak istiyorum artık abi,
-
Kaan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıKaan bunu yazdı
Mına kodumun çocukları
:D
Şirketi kapatmak istiyorum artık abi,
Sigortalar bitsin öyle kapat iadelerle uğraştırma :)