folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Artık Trafik Cezalari Trafik Sigorta Primini Etkileyecek

Artık Trafik Cezalari Trafik Sigorta Primini Etkileyecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı

Yakın zamanda yeni araç aldım. Yeni aldığım araçta trafik sigortası 1200 gibi birşey çıktı.

Önceki araçta 500 tl gibi birşeye yaptırmıştım. Kaza, ceza vs. yok.

Nasıl oluyor da bu kadar bindirdiler anlamış değilim???

Sattığım araç 50k civarı, aldığım araç 70k civarı.

Eski poliçen iptal edildi mi ? 

Eski aracın kamyonet bu otomobil mı ? Farklı türler mı ?

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Konuyla ilgisi yok. Fakât,

Evet, Yeri ve Zamanı değil belki ama; başlıkta bir "zincirleme tamlama"? takısı eksik değil mi, Sigorta kelimesine bir ek gelmesi gerekmiyor mu? 

" .. Sigorta'sının primini ... "  şeklinde doğrusu, değil mi? 

Böyle okuduğumda "Sigorta" kelimesi sanki başka gezegendenmiş gibi duruyor. ^^D`

RitmFarbRacourci tarafından 25/Nis/19 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

O zaman cezaları sigorta ödesin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yola çıkma vergisi de ödeyelim tam olsun. 

Neyse artık arabanın sigorta yenileme tarihi geldiğinde satışını hanımın üzerine verir sigorta primini düşürürüz yapacak bişey yok :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

abi bi karar verin artık ne tarafa domalcaz ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

tavan fiyat uygulaması devam ettikce iyi sürücü bundan etkilenmez. böyle  gitmesi de genel olarak iyi bence. sürekli kaza eden sürücülere daha ağır fiyatlar verilebilir. bu iyi sürücüleri daha çok koruyacaktır.

sigorta şirketlerinden fiyat alırken acentelerden fiyat almaya çalışın. sbm den online teklifte yüksek fiyat verip, acentede düşük fiyat veren şirketler var.

fiyat konusunda özellikle ethica sigorta acentesinden fiyat alın. iyi sürücülere çok iyi fiyat veriyorlar genelde. 600-700tl fiyat çekilen bir abimize 450tl civarı fiyat aldık ve poliçeyi kestirdik.

müşteri hizmetlerine ulaşamadığım sigorta şirketlerinden de müşterilerimizi uzak tutmaya çalışıyoruz. allianz bunların başında geliyor. ak sigorta vs. 

not: hiç bir sigorta şirketi babamın değil. beni ilgilendiren bana ve sevdiklerime nasıl yararları olacağıdır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

Yakın zamanda yeni araç aldım. Yeni aldığım araçta trafik sigortası 1200 gibi birşey çıktı.

Önceki araçta 500 tl gibi birşeye yaptırmıştım. Kaza, ceza vs. yok.

Nasıl oluyor da bu kadar bindirdiler anlamış değilim???

Sattığım araç 50k civarı, aldığım araç 70k civarı.

Eski poliçen iptal edildi mi ? 

Eski aracın kamyonet bu otomobil mı ? Farklı türler mı ?

Hayır eski poliçe aktifken kestirdim yeni poliçeyi. İki araç ta otomobil.

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    akrepkral53 bunu yazdı

tavan fiyat uygulaması devam ettikce iyi sürücü bundan etkilenmez. böyle  gitmesi de genel olarak iyi bence. sürekli kaza eden sürücülere daha ağır fiyatlar verilebilir. bu iyi sürücüleri daha çok koruyacaktır.

sigorta şirketlerinden fiyat alırken acentelerden fiyat almaya çalışın. sbm den online teklifte yüksek fiyat verip, acentede düşük fiyat veren şirketler var.

fiyat konusunda özellikle ethica sigorta acentesinden fiyat alın. iyi sürücülere çok iyi fiyat veriyorlar genelde. 600-700tl fiyat çekilen bir abimize 450tl civarı fiyat aldık ve poliçeyi kestirdik.

müşteri hizmetlerine ulaşamadığım sigorta şirketlerinden de müşterilerimizi uzak tutmaya çalışıyoruz. allianz bunların başında geliyor. ak sigorta vs. 

not: hiç bir sigorta şirketi babamın değil. beni ilgilendiren bana ve sevdiklerime nasıl yararları olacağıdır.

@akrepkral53 Allianzsın nasıl müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun hocam?

hangi servisine hangi hizmetine ayrıntılı yazarmısın

DJ_Alper tarafından 26/Nis/19 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    akrepkral53 bunu yazdı

hocam oto hasar bölümü ile ilgileniyorum hep sıkıntı. canlı birisine ulaşmak zor. ulaşsanda papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

- hasar dosyası açarken muhatap yok. netten sen bilgileri girip açacaksın. şirket müşteri temsilci sayısını düşürüp daha fazla kazanacak.

- trafik hasar dosyasında sorun olacak. bir türlü dosya sorumlusuna ulaşamayacaksın. 

- bir sorunla karşılaşınca karşında yetkiliden geçtim müşteri hizmetleri bile yok artık (sesli olarak). chat tan yaz bize diyorlar :)

ak sigortadan dosya açarken nete yönlendiriyor müşteri hizmetleri. biraz fırçayı basınca bir dk. diyor ve telefondan dosyayı açıyorlar. (bir sefere mahsus oluyor diyorlar ama :)

axa sigortanın en çok sevdiğim özelliği. herhangi bir sorun ile karşılaşıp eksperle işi çözemiyorsan arıyorsun 30dk içinde dosya sorumlusu sana geri dönüş yapıp seni arıyor.

axa sigortanın eksperleri ile sorun yaşayınca dosya sorumlusunu arıyorsun. eksperi onlar arıyor. iş çözüme ulaşıyor genelde.

neova sigortanın tazminat ödemesi hususunda kimse eline su dökemez.

hdi sigorta ve bazı başka firmalarda (isimleri aklıma gelmedi şimdi) ekspere para vermemek için ekspersiz dosya işlemi yapıyorlar. ekspertiz işlemlerini biz yapıyoruz.  yok evrak yolla, yok resim yolla vs.

bana gelen müşterilerimi bu hususlarda uyarıyorum. bir sonraki sigorta poliçesini de ona göre yaptır diyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    akrepkral53 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    akrepkral53 bunu yazdı

hocam oto hasar bölümü ile ilgileniyorum hep sıkıntı. canlı birisine ulaşmak zor. ulaşsanda papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

- hasar dosyası açarken muhatap yok. netten sen bilgileri girip açacaksın. şirket müşteri temsilci sayısını düşürüp daha fazla kazanacak.

- trafik hasar dosyasında sorun olacak. bir türlü dosya sorumlusuna ulaşamayacaksın. 

- bir sorunla karşılaşınca karşında yetkiliden geçtim müşteri hizmetleri bile yok artık (sesli olarak). chat tan yaz bize diyorlar :)

ak sigortadan dosya açarken nete yönlendiriyor müşteri hizmetleri. biraz fırçayı basınca bir dk. diyor ve telefondan dosyayı açıyorlar. (bir sefere mahsus oluyor diyorlar ama :)

axa sigortanın en çok sevdiğim özelliği. herhangi bir sorun ile karşılaşıp eksperle işi çözemiyorsan arıyorsun 30dk içinde dosya sorumlusu sana geri dönüş yapıp seni arıyor.

axa sigortanın eksperleri ile sorun yaşayınca dosya sorumlusunu arıyorsun. eksperi onlar arıyor. iş çözüme ulaşıyor genelde.

neova sigortanın tazminat ödemesi hususunda kimse eline su dökemez.

hdi sigorta ve bazı başka firmalarda (isimleri aklıma gelmedi şimdi) ekspere para vermemek için ekspersiz dosya işlemi yapıyorlar. ekspertiz işlemlerini biz yapıyoruz.  yok evrak yolla, yok resim yolla vs.

bana gelen müşterilerimi bu hususlarda uyarıyorum. bir sonraki sigorta poliçesini de ona göre yaptır diyorum.

hocam ben hemen hemen bütün şirketlerden dosya açtım dosya takibi yaptım allianz da senin beklentilerin doğrultusunda olmadığı için öyle

allianzsın türkiyeye yaptığı yatırım kadar hiç bir şirket yok

allianzsın çalışanı kadar çalışanı yok

adamlar eleman çıkarmadıkları gibi izmire 3 bin kişilik operasyon merkezi kurdular

mesela neova olsun hdi olsun hepsini bölge müdürlükleri bölgelerinde hasar uzmanları vs var allianz acentelerde bile talep sistemi üzerinden çalışıyor talep açarsın cevap yazar cevap verme süreleri kenarda sayaç işler bendeki ve karşıdakine yönelik istatistik alırlar

karşında insan göremediğin için ulaşamıyorum diyorsun yada yazmak zor geldiği için ama adamlar sistemli şöyle düşün allianz kadar müşteri neovada olsa ne olur? sana söyleyim mi şuanki sistemleri kaldırmaz :)

geleceğin sigortacılığı böyle olacak hocam arayıp konuşarak değil yapay zeka veya talep sistemi üzerinden olacak sistemi kullanmayı öğrenmek zorunda kalacaksınız.

böyle bir ekran hiç bir sigorta şirketinde yok şuan piyasada 3 firma var sigorta ekranını pazarlayan hepsi onları kullanıyor bunlar kendi bilgi işlemcilerine yaptırıyor

son olarak oto branşı için söylüyorum Allianz eksperlik sistemini aradan çıkarmayı hedefliyor 3-4 k dosyalara eksper göndermiyor cam hasarlarında konut hasarlarında dahili su sızmalarda (şuan için) uzaktan kamerayla hasar uzmanına göstermen yeterli :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4426 Toplam Mesaj: 41
trafik sigortası