Askerlik Yüksek Lisans Sorunu Aralık Ayı Kayıt Varmı? Ödüllü
-
Üstatlar başlığı çok düzgün yazamadım. Olay şu bir arkadaşımın tecili aralık 30 da bitiyor. Aralık 30 a kadar bir yüksek lisans programına kaydolması gerek. Fakat Ales üds vs. yok işletme mezunu.
şimdi bize ales ve yapancı dil sınavı istemeyen tezli, tezsiz, uzaktan, örgün, paralı, parasız fark etmez aralık 30 dan önce kayıt yaptırabileceğimiz bir yüksek lisans programı gerek.
Bir üniversitede bulduk. 4000 tl istiyorular tek severde. şimdi daha uygun üniler bölümler arıyoruz. Bildiğiniz varmı.
En düşük üniversiteyi bulana 100tl ödülde veriyorum. :)
-
anladıgım kadarıyla unıversıte dıplomayla falan tecılı uzatmıs hiç uzatacak bır durum yok yanı elınızde tek care bumu. çünkü bayagı zor ve gec kalmıs arkadasın kasımda falan basvursaymıs ıyıymıs :)
-
hocam başka çare yok. mecburen bu yola girdik. ödül konusunda ciddiyim harbi en ucuz yeri bulana 100 tl vericem.
Netice her halukarda kazanmış oluruz. :)
-
pardon yükesek lisanmış burda yüksek lisans bile yapılır mı emin değilim :D
c0nverse tarafından 26/Kas/13 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
konu güzelmiş takipdeyim :)
-
En kisa yolunu soyleyeyim 200 Lira alirim ama :)
Sart 1:
Celp doneminde gitsin rapor alsin 3 gunluk ardindan askerlik subesine gitsin. Otomatikman 1 celp donemi uzar.
Sart 2:
Sikinti yok gitmesin askerlik subesine. Kacak duruma duser. 250 TL gibi bir rakami odesin vergi dairesine. Ardindan subede ifade versin neden gitmedigine dair. Otomatikman 1 celp uzar. Bakaya durumu ortadan kalkar.
Askerlik subesinde yaptim askerligimi orada herkes boyle yapiyordu. :)
-
mersin uzaktan eğitime bak tezsiz yl yapabiliyodun 1200 civariydı hralde yanlş hatırlamıyosam en düşük de orasıdır
-
Yüksek lisansların ikinci dönemi şubatta başlar. Kayıt olabilmesi için askerlikle ilişkisi yok belgesi isterler. O yüzden alternatif düşünün
-
yurtdışına gidebilir.. yüksek lisans için kayıt tarihleri bitiyor ama..
salzburg üniversitesi kayıt veriyor ama lisans için.. 2 haftaya cevap veriyorlar.. lisans sizin işinize yaramaz..
yüksek lisansa kabul olduğum yerin kayıt aşamaları ciddi sıkıntı ve işlemler 1-2 ay sürecek..
almanya tarafına bakabilirsin.. dil okulu da kurtarmaz sizi..
unbalanced tarafından 26/Kas/13 20:03 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam arkadaşın yaşı 30 üzeri ve lisans bitmiş yüksek lisans ise 6 dönem okuduğundan artık işe yaramıyor yani yeni bir yüksek lisans a yazılması gerek.
break o rapor işi önceden olmuyordumu şimdi sınav kalktı diye biliyorum rapor bir işe yarıyormu. ama dediklerın olursa harbi dediğim para senin :)
-
NuLL29 bunu yazdı
hocam arkadaşın yaşı 30 üzeri ve lisans bitmiş yüksek lisans ise 6 dönem okuduğundan artık işe yaramıyor yani yeni bir yüksek lisans a yazılması gerek.
break o rapor işi önceden olmuyordumu şimdi sınav kalktı diye biliyorum rapor bir işe yarıyormu. ama dediklerın olursa harbi dediğim para senin :)
ikinci bir yüksek lisans da sana yaramaz hocam ya doktora yada sike sike gidecek askere 29u da geçmiş yapacak bişey yok geçmiş olsun :D