folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?

Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siz 1 kez turkcell Platinum olun, (Gold plus veya Platinum paket kullanmanız lazım) , Sonra hangi paket veya operatöre geçseniz sizi kesmez.

Ben Gold Plus kullanıyorum 2010 dan beri... 5000 dk trcell +2000 dk heryöne +2000 sm heryöne +2GB internet.

Olaya sadece konuşma-sms-internet olarak bakmayın. Bikere turkcell çekmeyen yer yok denecek kadar az. Kaliteli konuşmada var. Diğer avantajlar...

Platinum olunca müşteri hizmetlerini arayınca bekleme, 3 e ba 5 e bas diye bir muhabbet yok. Doğrudan beklemeden bağlanırsın.

Araban varsa ispark ta ücretiz park edersin birçok yerde.

Günün birinde ihtiyacın olursa %50 indirimle deniz taksi kullanırsın.

Telefonunu ayarlayamadın veya ayarlamak istemedin, o zaman ara turkcell i senden randevu alarak gelsinler ve cihazını ayarlayıp gitsinler.

Gençturkcell in avantajlarını da kapsıyor.

Türkiyeye yeni gelen bir cihazı tarifene ek alırsan kapına kadar getiriyorlar ve tarifene ek ödediğin rakam uygun oluyor.

Ve daha birçok şey...

İşyerinde iyi çekmeyen turkcell için 2 kez aradım turkcell i. 2 ay sonra baz istasyonunda iyileştirme yapıldı. Arayıp haber verdiler. Onu bile yapıyorlar...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hattım turkcell di vodafone a geçirdim dayanamadım tekrar turkcell e aldım...

5000 dk turkcell

2000 dk her yöne

2000 sms

2 gb internet

100 lira

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

unuttuğun birşey var. 27 Tl'ye kullanabilmen için 12 taahhüt vermen gerek. yoksa 35 TL.

Aveadan dahada indirim alabileceğiniz durumlar vardır beyler bunu da aktarayım.

gold veya silver sekmentte bir müşteriyseniz, yani faturalarınızı düzenli ödüyorsanız (bu sizi gold veya silver sekmente sokar miktarı önemli değildir. miktara göre olanlar platinum olarak adlandırılır) müşteri hizmetlerini arayacaksanız ve 'faturamda indirim yapmazsanız hattımı kapattırırım veya taşırım' derseniz faturanızı %50'ye kadar aşağı çektirebilirsiniz. Bu sizin ısrarınıza bağlı ve emin olun ısrarcı olursanız bu olur.

Bu indirimi de avea da 12 ay kalma sözünüze istinaden verirler, binevi taahhüt. Bu indirimi aldıktan sonra telefonu kapatıp müşteri hizmetlerini tekrar arıyorsunuz ve ben EGM( Kamu Mega) tarifesine geçmek istiyorum diyorsunuz. gerekli şartları sağladıktan(önceden numaranızın egm tarifesi kullanması, veya polis kimliğinizi avea iletişim merkezine vermeniz, yada bir polisin size referans olması gerekmektedir.) sonra taahütü burda da veriyorsunuz. 

sıra geldi can alıcı noktaya....

Önceden vermiş olduğunuz taahhütle birlikte sizin %50 indiriminiz burda da devreye girer ve 27 TL'lik fatura size 13,5 Tl olarak yansır. + olarak tüm bu fiyatlara indirimli, indirimsiz,taahhütlü,taahhütsüz 1.31 kuruş TKV(telsiz kullanma vergisi) eklenir.

yukarıda belirttiğim indirimi alabilmeniz için.

1. süresi devam eden ve bitmesine iki aydan fazla olan taahhütlere indirm yapılmaz

2. hat üzerine alınmış bir cihaz varsa ve taksidi devam ediyorsa indirim yapılmaz.

3. hattımı kapattırmak istiyorum dediğinizde herhangi bir iletişim merkezine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz karşılığı alırsanız bronze sekmenttesiniz demektir :) boşuna uğraşmayın. Bu cevabı veren müşteri temsilcisi tecrübelidir. kapatın tekrar arayın. illa ki acemi veya dikkatsiz biri düşecektir. vazgeçmeyin aramaktan. Bu arada 500 den ararsanız dakikadan bağımsız olarak 60 krş dan, 4441500 den ararsanız varsa ücretsiz dakikalarınızdan, yoksa dakika başı 41,5 kuruştan ücretlendirilirsiniz.

gecen ay &50 indirim almıştım dun de mega tarifeye gecis yaptim aylik 14.75 tl fatura gelecekmis :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

1000 dk

4 gb internet 

29 TL

--------------------------

şimdi 49 lira olmuş

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili1000

spear
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

500dk her yöne 5000 bin SMS kullanıyorum vodafone 20 tl mis :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet gayet güzel tarife. Daha iyisi bu fiyata yok sanırım. Bugün yarın geçicem bu tarifeye, isteyen olursa referans olurum.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZOOM
    ZOOM's avatar
    Erkek

Referans olacak polisinde aynı tarifede olması gerekiyor değil mi? 

SMS ile referans olunabiliyor mu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZOOM bunu yazdı

Referans olacak polisinde aynı tarifede olması gerekiyor değil mi? 

SMS ile referans olunabiliyor mu?

Eskiden kamu tarifelerinde olanlar normal kullanıcılara referans olabiliyor ve olduğu kişi de aynı kamu tarifesinden yararlanıyordu. Bildiğim kadarı ile halen aynı şey devam ediyor olması lazım. 

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone

banada lazım yurtdışı geçen ay 4 haneli geldi evi barkı sattım fatura ödedim

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone

banada lazım yurtdışı geçen ay 4 haneli geldi evi barkı sattım fatura ödedim

Evi barkı neden sattın inşaatten kazandığın parayı yedin mi panpa 

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 13913 Toplam Mesaj: 59