Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?
-
JuMaN bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.
4gb İnternet
1000 dk
1000 sms
Kurum içi 5400 Dk
27 TL ... Acilen bi polis tanıdık bulmam gerekiyor.
Güzel paket ama avea heryerde çekmiyor ki
yaw kullandınmıda cekmıyor dıyorsun gzl kardesım 6 aydır kullanıyorum bodrum oturuyorum orda bıle 3 dıs cok rahat kullanıyor otoparka ınıyorurum bodrumunda altında orda bıle 2 dıs alıyor sureklıde 3g+ acıkk bı kere gormedım 2gye gectıgını hep kulaktan dolma seyler bunlar cok rhat cekıyor yaa
-
hacılar referans olacak polis mi var mı tanıdık felan :/
-
avea nın amk
-
MeTiN_7 bunu yazdı
yaw kullandınmıda cekmıyor dıyorsun gzl kardesım 6 aydır kullanıyorum bodrum oturuyorum orda bıle 3 dıs cok rahat kullanıyor otoparka ınıyorurum bodrumunda altında orda bıle 2 dıs alıyor sureklıde 3g+ acıkk bı kere gormedım 2gye gectıgını hep kulaktan dolma seyler bunlar cok rhat cekıyor yaa
avea yerine göre hocam, ben kullanıyorum bahsi geçen tarifeyi, üsküdarda yaşıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. gittiğim yerlerde de genelde bir sıkıntı yok.
ama hanım da kullanıyor aynı tarifeden, kültür üniversitesinde okuyor istanbulun göbeği dersin şirinevler, üniversiteye girdiği an çıkana kadar ulaşabilme ihtimalimiz yok, sıfır çekiyor. şirinevlerde yine öğrenci evinde interneti sürekli 2G görüyor, deli yavaş.
yani şans meselesi, bulunduğun lokasyona sunulan hizmet iyi de olabilir, dandik de olabilir. genelleme yapmak mantıksız. ben jilet gibi kullanıyorum, hanım söve saya kullanıyor turkcell'e geçmeyi düşünüyor (:
he olay tarifeyle de alakalı değil, yaşadığınız yerde avea kullananlara sorun, internet bağlantısı çekişi sorunsuz ise, sizin polis hattı da sorunsuz işinizi görecektir. fiyat çok kral zaten. 27TL bir yıllık sözleşme ile, sonrasında 35TL'ye çıkıyor, yeni bir sözleşme imzalayabiliyor muyuz bilmiyorum.
referans olabilme durumum yok sormayınız, ben polis değilim, bir arkadaş yardımcı olmuştu. toplamda 3 kişiye referans olabiliyor bir polis.
-
avea ile Şanlıurfanın en ücra ilçeleri de dahil 3g tam çekiyor evdeki netten hızlı nerdeyse :D
-
bende referans sayesinde polis kamu mega tarifesine geçtim 27 lira fatura ödüyorum. amma velakinki öyle değil internet hızı oldukça yavaş kafayı yiyorum nerdeyse :(
-
istanbulda olupta banada referans olabilecek bir polis tanidigi olan var mi?
-
AbdullahAzad bunu yazdı
istanbulda olupta banada referans olabilecek bir polis tanidigi olan var mi?
referans olması için istanbulda olmasına gerek yokki 2 tane sms çözer olayı
-
4 gb internet paketi var aveanın maşallah çok bereketli 24 saat download yap yine bitmiyor o kadar yavaş amkduğumun operatörü
-
avea 3g yavaş her yerde de hat çekmiyo haberiniz olsun.aktif avea kullanıcısıyım fakirlikten hep :-)
bu arada alacağınız hatlar da her zaman dinlenir haberiniz olsun :-)
sevgiliyle fantazi yapayım demeyin sonra :-))