Aykırı Filmler Lazım?
-
salo or 120 days of salom izle bilader.
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------
salo or 120 days of salom izle bilader.
şu filmi tam çokonat yerken hatırlattın gırtlağımda durdu:) -
stanley kubric full metal jacket sen yardır stanley kubricten dostum.
-
:) Yav izlemeyin birader o filmi kitabınıda okumayın yav marques de sade 'nin::) sodom un 120 günü nden uzak durun hele yav psikoloji bozar benden söylemesi:) 2 hafta kendime gelemediğimi hatırlarım ve hatta ömrümde yarım bıraktığım ilk kitap gerçi öncesinde 2 kitabını daha okuduğum için artık dayanamamıştım:):)
-
hiç bi mesaj verdiği hiç bi felsefe yaptığı yok ama derdin aykırılık ise izleyebileceğin en iğrenç, normallik dışı, rahatsız edici filmlerden biri "sodom un 120 günü" dür.
-
Filmde kısa kısa olduğu için öyle geliyor dostum ama rahatsız edici olan adamın çokda gerçekçi ve kendine has bir felsefesi var bir dünya görüşü var. Marques de sade ile ilgili olan herşeyden uzak durun benden söylemesi:):)
-
hocam bunların etkisi sonra sonra cıkıyor salo malo izleme :D
-
chaigg bunu yazdı:
hocam bunların etkisi sonra sonra cıkıyor salo malo izleme :D
-----------------------------Hee filmi izledikten 1 ay sonra kolonyağını yakarak mala vurmaya başladım. baştan tahmin etmemiştim böyle olacağını.
-
Equilibrium
http://www.imdb.com/title/tt0238380/
-
zeyrekli bunu yazdı:
Filmde kısa kısa olduğu için öyle geliyor dostum ama rahatsız edici olan adamın çokda gerçekçi ve kendine has bir felsefesi var bir dünya görüşü var. Marques de sade ile ilgili olan herşeyden uzak durun benden söylemesi:):)
-----------------------------valla bilmiyorum biyere bağlamaya çalışsam bi sürrü verdiği mesaj bulurum ama kendisi hangi mesajla çekmiş bunu bilmiyorum bi bok anlamadım yok gerçi bok kısmını anladım:D