Aykırı Filmler Lazım?
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Kötü eğitim - Bad Education Hatta pedro almodovar ın hemen bütün filmleri ama en fazla bu.
-----------------------------
evet katiliyorum ben de la mala educacion olarak ispanyolca izlemistim :) -
-
simiramis bunu yazdı:
-----------------------------Favorim..
-
Ex Drummer
Gummo
Choke
Funny Games (U.S versiyonu)
One Flew Over The Cuckoo's Nest
Le Locataire (The Tenant)
-
KaLiTe bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
-----------------------------tacir bunu yazdı:
salo or 120 days of salom izle bilader.
-----------------------------şu filmin hizli torrrent linki ni paylasinsaniza arkadaslar.
-------------------------Linki varsa hoş olur arkadaşlar bende merak etttim şimdi filmi..
-----------------------------izlemez olaydim arkadas. insanliktan utandiran bir film.
-
@geniuss
@patates
biraderler bende biliyorum google kullanmayı eyw. istedimki topic içinde linkte olursa insanlar uğraşmaz o sebepten
-
ups..
edüt büdüt : http://www.vertor.com/torrents/33670/Salo-or-the-120-Days-of-Sodom
bu linkden torrent le çekebilirsinbiz
saygılar...
-
cevik bunu yazdı:
KaLiTe bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
-----------------------------şu filmin hizli torrrent linki ni paylasinsaniza arkadaslar.
-------------------------Linki varsa hoş olur arkadaşlar bende merak etttim şimdi filmi..
-----------------------------izlemez olaydim arkadas. insanliktan utandiran bir film.
-----------------------------olm filmde ne var lan izleyen error veriyor :D
-
bir sözlükte bir vatandaş aynen şöyle yorumlamış olayı:)
yavaş yavaş alınmadığı takdirde bünyede onulmaz yaralar açabilecek marquis de sade kitabı.insan muhayyilesinin almayacağı fanteziler,işkenceler ve ağır tahrik içerir. belli bir yaştan ve tecrübeden sonra okunması gerekir , aksi takdirde psikolojik dengelerin sarsılmasına ,kimyanın bozulmasına yol açar. acaba bunun nedeni, yepyeni bir şeyle karşılaşmanın kültür şoku mudur yoksa bilinçaltının peçesini kaldırıp ,dipte köşede kalmış şeyleri surata çarpması mıdır kavrayamadım?
yav etken biraz ben oldum suçlu hissediyorum kendimi:) 23+ izlesin filmi daha altı için sakıncalı:):)
-
SyspioniC bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
KaLiTe bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
-----------------------------olm filmde ne var lan izleyen error veriyor :D
siz izlemeyin dedkçe millet daha fazla merak sarıyor ben de diyeyim izlemeyin :))kaç sene oldu yarım bıraktım filmi adını bile görünce yetiyor :\ izlemeyin sakın ha