Azerbaycan Hakkında Bilmek İstedikleriniz
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------
JaiLStyLe bunu yazdı:
azeriler başları sıkıştığında türkiyenin eteğine saklanan aksi durumda bize gider koymaktan kaçınmayan bi millet.
dogru söylemissin birader
sahsi menfatleri söz konusu olunca iki devlet tek millet hikaye olur
türkün türkden baska dostu yoktur azeride olsa yeri gelince silmekden cekinmez.
-----------------------------Cıkar,menfaat konusu farklı seyler.
Cıkar ıcın anasını,babasını,kardesını tanımıyor mıllette sen ulkelerdesın! :) Yerı geldımı cıkar yuzunden hersey olur ama suanlık yıne bızlere yakın bır ulke.
-
Bana göre Azerbaycan halkı kardeştir, ama devletinizi yönetenlerin devlet geleneği yok. Devlet geleneği olması lazım genç bir ülke Azerbaycan. Şimdi neden devletinizi yönetenleri beğenmiyorum onu söyleyeyim.
Azerbaycan Devleti öne Rusya'ya düşman oluyor, Sonra İran'a sataşıyor. Sonra diyorki büyük abisi Türkiye'ye gel bana yardımcı ol. Şimdi bi örnek vereyim. Sen benim kardeşimsin gitmişsin büyük ayı gibi birine düşman olmuşsun. Sonra başka bir yaşça büyük olan birine düşman olmuşsun. Aynı anda. Sonra demişsin ki abi gel şunları dövelim. Kardeş kardeşini ateşe atmaz.
-
yaw bunlar siyasi oyun Türk devletlerini birbirinden ayırmak
Türkiye yönünü doğuya çevirmişken araplar sempati duyarken birde türk devletletini doğuda birleştirse ne kaldı geriye al sana süper güç
bunu istemiyorlar
boyu değil işlevi önemli sözü ermenistan ve israile çok uyuyor
-
azerbaycan kardeşimiz, ancak bazı duygusal olaylarda bayrağımızı bi indiriyolar, sonra dikiyolar :) doğalgazı ucuza vermiyolar, kardeş arasında olurmu böyle şeyler
-
baron_27 bunu yazdı:
azerbaycan kardeşimiz, ancak bazı duygusal olaylarda bayrağımızı bi indiriyolar, sonra dikiyolar :) doğalgazı ucuza vermiyolar, kardeş arasında olurmu böyle şeyler
-----------------------------:)))))) bizim evin önünde Türkiye bayrağı var ama ben onun indiğini görmedim.bayrağımız çöpe atıldı bu görüntü sizde olsaydı nasıl olurdunuz?
-
Bide hadiseyle beraber eurovisiyona katılan o kız çok güzeldi :P :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Hadise için aynısı söyleyemem :D
-
omerelili bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Hadise için aynısı söyleyemem :D
bizim kız biraz kaşar :D hahaha -
Ömerli kardeşim hangi şehirde yaşıyorsun? bırak sevmeyen sevmesin no problem.. benimde dedelerim, kökenim azeri.. sevgili ülkem ermenistanı azerbaycana tercih ederse keyfi bilir.. bunun sonuçlarını yaşamaya başladığımızda neyin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılacaktır. İyi bir dostun bir azerimi yoksa ermenimi olduğu görülecektir.
-
Mən Azərbaycanliyam. odur ki, ozumuz haqqinda hecne deye bilmerem. Ancaq biz Özümüzdə Türk olduğumuz ücün Türkü Türkdən ayird etmərik. Qaldi ki, dilimizə bizim dilimizdə gülməli nə var ki??? Ona görə gülürsüz ki bizdə sözlərin 70%-i ingilis mənşəli deyil????