Başbakan Lütfi Kırdar‘Da İcraatleri Sıralıyor, Geçmiş Hükümetleri Tokatlıyor!
-
http://video.cnnturk.com/canli-yayin
Buyrun link yukarıda, Neredeyse bütün icraatleri sıralıyor Ve çılgın proje Açıklanıyor, İzlemeniz tavsiyedir.
-
Evet gerçekten çılgın bir projeymiş daha altyapı sorununu çözemedikleri İstanbulu kanalla bölecekler.
-
Aldım burayı,,
Arkadaş dalgamı geçiyosun?
-
bana kendi beceriksizliğini yönetimde olmayan adamlara atıyor gibi geldi. marmaray beceriksizliğinin zihniyetle alakası nedir allah için yani bu kadar da kıvırarak siyaset yapılmaz. yapacağı en çılgın proje geçmişte verdiği sözleri tutabilmek olur bence.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
bana kendi beceriksizliğini yönetimde olmayan adamlara atıyor gibi geldi. marmaray beceriksizliğinin zihniyetle alakası nedir allah için yani bu kadar da kıvırarak siyaset yapılmaz. yapacağı en çılgın proje geçmişte verdiği sözleri tutabilmek olur bence.
-----------------------------marmaraya ne olmuş ki hocam dinlemedim orasını?
-
Çılgın proje : İstanbulda 2 yarım ada 1 ada oluşuyor. istanbuldan bir deniz daha geçicek. Karadeniz Marmara arasına 45-50 kmlik su yolu açılıyor. Yük gemilerin geçişi için büyük bir proje.
-
Kanal istanbul... peh peh peh
-
Bosporus erdoğan ne derse cidden yapar mısın ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------dalga mı geçiyosun? ne alakası var, adam ne güzel açıklıyo işte önyargılarınızı kapayın vbi dşnleyin ülke de neler olmuş.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------umarım saçmaladığının farkına varabilicek seviyeye gelebilirsin
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------marmaraya ne olmuş ki hocam dinlemedim orasını?
-----------------------------marmarayın zihniyet yüzünden ertelendiğini iddia etti. atatürk'e bok attı. yok 1923-50 arası iktidardaydınız ne oldu. ulan şerefsiz adam kurulma aşamasında olan bir ülke ile kendi modern dünya ülkeni mi kıyaslıyorsun.
bırak tokatlasın chpyi umrumda değil ama adam tarih bilmiyor ya da bilmeyenlerin kafasını çeliyor. ülke kuruluş döneminde yükseliş gösterirken 2.dünya savaşı geldiğinde savaş bize sıçrar düşüncesiyle 2 milyon gencin silah altında bekletildiğini biliyor mu bu dangalak ?
demir ağlarla örecez diyor ülkeyi. bu parti kendini demokrat partinin son temsilcisi olarak görmüyor muydu? marshall yardımlarıyla ne yapmıştı iktidarının ilk 4 yılında DP ? ülkeyi karayollarına boğmuştu. e hani siz bunun devamıydınız. utanmadan duble yolla övünüp demir ağlarıyla ülkeyi genişleteceğişnizi ima ederken bir de 1923 chpsine bok atıyorsunuz. gelsin sikimi tokatlasın o adam.