Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik
-
Schwarz bunu yazdı
arkadaşlar bugün parayı yatırdım askerlik şubesine e-devlet çıktısı ile birlikte gittim işlemler onaylandı.
Veznede bulunan bayan 15 gün içinde yoklamanı yaptırmalısın dedi başka bişey yapmana gerek yok askerlik şubesine gelmene gerek yok dedi e-devlet üzerinden yapılıyormuş.
Ama bi kağıt verdiler a4 arkada şunlar yazıyor ?
yani ne yapmam gerek ?
E-devlet den yoklama kısmında işlemlerini yapıyorsun resim yükleyeceksin bu adımda. Daha sonra aile hekimine gideceksin. O da işlemi tamamlayında askerlik şubesinden onaylanmasını bekleyeceksn.
-
Yoklamayi okul bittikten sonra tecik cin yaptirmisim
Randevu aldimgittim randevu alinca ne subeye girerken ne de subedeki veznede siraya filan girmiyorsunuz normal tecil donemleri kadar kalabalik degil vezneler ama yine de bos degil. Edevletteki ciktidan 2 tane gerekiyor. Edevletten asal randevu alarak gidin arkadaslar hic beklemezsiniz kolay gelsin
-
-
engin01288 bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
arkadaşlar bugün parayı yatırdım askerlik şubesine e-devlet çıktısı ile birlikte gittim işlemler onaylandı.
Veznede bulunan bayan 15 gün içinde yoklamanı yaptırmalısın dedi başka bişey yapmana gerek yok askerlik şubesine gelmene gerek yok dedi e-devlet üzerinden yapılıyormuş.
yani ne yapmam gerek ?
E-devlet den yoklama kısmında işlemlerini yapıyorsun resim yükleyeceksin bu adımda. Daha sonra aile hekimine gideceksin. O da işlemi tamamlayında askerlik şubesinden onaylanmasını bekleyeceksn.
reis aile hekimi işlemi onayladı bi kağıt verdi o kağıdı alıp şubeye gitmeme gerek var mı ? askerliğe elverişlidir diyor. asal sürecine bakıyorum netten şöyle yazıyor
-
Schwarz bunu yazdıengin01288 bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
yani ne yapmam gerek ?
reis aile hekimi işlemi onayladı bi kağıt verdi o kağıdı alıp şubeye gitmeme gerek var mı ? askerliğe elverişlidir diyor. asal sürecine bakıyorum netten şöyle yazıyor
Şubeye gitmeye gerek yok 1 hafta içerisinde onaylanıyor genekde.
-
benim bütün aşamalar yeşil görünüyor ama sevk tarihim vs yok benim CELP talep etmeme gerek varmı 28 ekimde askere gitmek istiyorum
-
blackstone_tr bunu yazdı
benim bütün aşamalar yeşil görünüyor ama sevk tarihim vs yok benim CELP talep etmeme gerek varmı 28 ekimde askere gitmek istiyorum
Talep edemiyorsun. Ama muhtemelen gönderirler
-
Daha önce muhakkak yazılmıştır fakat bulamadım. Ücreti yatırdım, şubeye gittim evrakları teslim edip tüm işlemleri tamamladım fakat çıkan mesaj şu:
Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.Yeşil, kırmızı ikonlar çıkmıyor bende. Sebebi nedir? -
SweeneyTodd bunu yazdı
Daha önce muhakkak yazılmıştır fakat bulamadım. Ücreti yatırdım, şubeye gittim evrakları teslim edip tüm işlemleri tamamladım fakat çıkan mesaj şu:
Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.Yeşil, kırmızı ikonlar çıkmıyor bende. Sebebi nedir?Hocam bende de durum aynı sebep şu daha önce üniversite bittikten sonra askerlik şubesine gidip tecil ettirmistim. Yani aile hekimine gidip muayene olup yoklamami da o sırada yaptirmistim . O yüzden tekrar yapmaya gerek olmadığı için yani o zaman ki yoklama geçerli olduğu için bu yoklama ekranı bizde açılmıyor . Şubede ki memur bana senin yoklaman daha önceden var sadece celp bekle dedi
-
3. celp yerleri açıklandı.
Sorgulamayı deniyorum ama sanırım yoğunluktan hata alıyorum . "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı."