folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik

Bedelli Askerlik 25 Yaş 15 Bin Tl 25 Gün Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

arkadaşlar bugün parayı yatırdım askerlik şubesine e-devlet çıktısı ile birlikte gittim işlemler onaylandı.

Veznede bulunan bayan 15 gün içinde yoklamanı yaptırmalısın dedi başka bişey yapmana gerek yok askerlik şubesine gelmene gerek yok dedi e-devlet üzerinden yapılıyormuş.

Ama bi kağıt verdiler a4 arkada şunlar yazıyor ? 

yani ne yapmam gerek ?

E-devlet den yoklama kısmında işlemlerini yapıyorsun resim yükleyeceksin bu adımda. Daha sonra aile hekimine gideceksin. O da işlemi tamamlayında askerlik şubesinden onaylanmasını bekleyeceksn.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Yoklamayi okul bittikten sonra tecik cin yaptirmisim

Randevu aldimgittim randevu alinca ne subeye girerken ne de subedeki veznede siraya filan girmiyorsunuz normal tecil donemleri kadar kalabalik degil vezneler ama yine de bos degil. Edevletteki ciktidan 2 tane gerekiyor. Edevletten asal randevu alarak gidin arkadaslar hic beklemezsiniz kolay gelsin

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

arkadaşlar bugün parayı yatırdım askerlik şubesine e-devlet çıktısı ile birlikte gittim işlemler onaylandı.

Veznede bulunan bayan 15 gün içinde yoklamanı yaptırmalısın dedi başka bişey yapmana gerek yok askerlik şubesine gelmene gerek yok dedi e-devlet üzerinden yapılıyormuş.

yani ne yapmam gerek ?

E-devlet den yoklama kısmında işlemlerini yapıyorsun resim yükleyeceksin bu adımda. Daha sonra aile hekimine gideceksin. O da işlemi tamamlayında askerlik şubesinden onaylanmasını bekleyeceksn.

reis aile hekimi işlemi onayladı bi kağıt verdi o kağıdı alıp şubeye gitmeme gerek var mı ? askerliğe elverişlidir diyor. asal sürecine bakıyorum netten şöyle yazıyor

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    engin01288 bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

yani ne yapmam gerek ?

reis aile hekimi işlemi onayladı bi kağıt verdi o kağıdı alıp şubeye gitmeme gerek var mı ? askerliğe elverişlidir diyor. asal sürecine bakıyorum netten şöyle yazıyor

Şubeye gitmeye gerek yok 1 hafta içerisinde onaylanıyor genekde. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

benim bütün aşamalar yeşil görünüyor ama sevk tarihim vs yok benim CELP talep etmeme gerek varmı 28 ekimde askere gitmek istiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    blackstone_tr bunu yazdı

benim bütün aşamalar yeşil görünüyor ama sevk tarihim vs yok benim CELP talep etmeme gerek varmı 28 ekimde askere gitmek istiyorum

Talep edemiyorsun. Ama muhtemelen gönderirler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Daha önce muhakkak yazılmıştır fakat bulamadım. Ücreti yatırdım, şubeye gittim evrakları teslim edip tüm işlemleri tamamladım fakat çıkan mesaj şu:

Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.

Yeşil, kırmızı ikonlar çıkmıyor bende. Sebebi nedir?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_Sharaby
    El_Sharaby's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

Daha önce muhakkak yazılmıştır fakat bulamadım. Ücreti yatırdım, şubeye gittim evrakları teslim edip tüm işlemleri tamamladım fakat çıkan mesaj şu:

Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.

Yeşil, kırmızı ikonlar çıkmıyor bende. Sebebi nedir?

Hocam bende de durum aynı sebep şu daha önce üniversite bittikten sonra askerlik şubesine gidip tecil ettirmistim. Yani aile hekimine gidip muayene olup yoklamami da o sırada yaptirmistim . O yüzden tekrar yapmaya gerek olmadığı için yani o zaman ki yoklama geçerli olduğu için bu yoklama ekranı bizde açılmıyor . Şubede ki memur bana senin yoklaman daha önceden var sadece celp bekle dedi 

Söz uçar yazı kalır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3. celp yerleri açıklandı. 

Sorgulamayı deniyorum ama sanırım yoğunluktan hata alıyorum . "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı."

Wingardium Leviosa
Toplam Hit: 401726 Toplam Mesaj: 761
bedelli askerlik