Beyin Fırtınası Olası Savaş Senaryoları
-
yolbulucu bunu yazdıshadowjedi bunu yazdıblackglove bunu yazdıSpArK bunu yazdı
Beyin değil de fırtına var
bunu diyen adam kimse yatacak yeri yok masıl laf la islam ülkeleri birleşsin 2003 de haçlı seferi ilan eden amerikaya destek çıksın yazık walla
Oktar Babuna demiş ki,70 ayrı noktadan tanklar ile girsinler,ortalama bir cevap olarak;http://en.wikipedia.org/wiki/Trophy_(countermeasure)
israilin merkava tanklarinda bu kullaniliyo (ki merkava dunyanin en tasakli tanki olarak kabul ediliyo) abd nin m1a2 abrams larinda da benzer bir sistem var adini hatirlayamadim.
70 ayrı noktadan gireceklermiş,peh,hem de tanklarla,müdahillerin tanklarını toplayıp o coğrafyaya yığsan sanmıyorum ki o kadar tank çıksın,şahıs ya stratejiden pek anlamamakta ya da hala ikinci dünya savaşı tank taktiklerinde kalmış.Kaldı ki RPG ve türevi güdümsüz ve ucuz tanksavar silahları ile karşı karşıya gelmeleri büyük ihtimal.Bu tip sistemler Ruslar'da da var ve Çeçenler savaşta bir çok Rus tankını toplu roket saldırıları yaparak imha etmişlerdi.
-
shadowjedi bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıshadowjedi bunu yazdıblackglove bunu yazdıSpArK bunu yazdı
bunu diyen adam kimse yatacak yeri yok masıl laf la islam ülkeleri birleşsin 2003 de haçlı seferi ilan eden amerikaya destek çıksın yazık walla
Oktar Babuna demiş ki,70 ayrı noktadan tanklar ile girsinler,ortalama bir cevap olarak;http://en.wikipedia.org/wiki/Trophy_(countermeasure)
israilin merkava tanklarinda bu kullaniliyo (ki merkava dunyanin en tasakli tanki olarak kabul ediliyo) abd nin m1a2 abrams larinda da benzer bir sistem var adini hatirlayamadim.
70 ayrı noktadan gireceklermiş,peh,hem de tanklarla,müdahillerin tanklarını toplayıp o coğrafyaya yığsan sanmıyorum ki o kadar tank çıksın,şahıs ya stratejiden pek anlamamakta ya da hala ikinci dünya savaşı tank taktiklerinde kalmış.Kaldı ki RPG ve türevi güdümsüz ve ucuz tanksavar silahları ile karşı karşıya gelmeleri büyük ihtimal.Bu tip sistemler Ruslar'da da var ve Çeçenler savaşta bir çok Rus tankını toplu roket saldırıları yaparak imha etmişlerdi.
o degilde bu herif harbi gerizekali lan (oktar babuna dan bahsediyorum) amk bide new york univ bitirmis, ortadogu uzmaniymis, red alert i easy de bitiremez lan bu mal, ben bunun diplomasini alirim lan elinden
-
yolbulucu bunu yazdıshadowjedi bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıshadowjedi bunu yazdıblackglove bunu yazdıSpArK bunu yazdı
o degilde bu herif harbi gerizekali lan (oktar babuna dan bahsediyorum) amk bide new york univ bitirmis, ortadogu uzmaniymis, red alert i easy de bitiremez lan bu mal, ben bunun diplomasini alirim lan elinden
Ortadoğu uzmanı ve aynı zamanda tank stratejilerinde de uzman :-D
-
amerika bu savaşı neden istiyor hala tam olarak çözemedim. bir arkadaş petrol yazmış da bildiğim kadarıyla suriyede petrol yok (olsa da zengin
değil), bence suriye bir araç, burada ya irana sataşmak ya da israil e destek. haberlerde baktım, israil, halkına gaz maskesi dağıtıyor.. iran a
gelince öyle havalara girmiş ama geçmişe baktığımızda iran ın müslüman devletlere kesinlikle yardım etmediğini görürsünüz, o yüzden karışmaz
iran..
türkiye savaşa katılmaz, yine büyük başlar devrede olur, çıkarılan donanma ve kullanılacak üslerdeki ülkelere bakınca yine mandacılar sarmışlar,
esad ı desteklemesem de o büyük başların hayır için geldiklerini sanmıyorum.. bir olayın içinde israil, abd varsa oradan bi hayır beklemem, o
yüzden çok şüphelerim var bu olay için. pire için yorgan yakılıyor.. herkes bilir ki, esad ın kaç kişiyi öldürüp öldürmediği israil ya da amerikayı zerre
kadar ilgilendirmiyor, çok diktatör meraklısı olsalarda suudi arabistan, katar gibi ülkeler var ama onlar kontrol altında.. bakalım bunların niyetleri
neymiş bu sefer
-
SpArK bunu yazdı
-
bu olaya birinin müdahale etmesi gerekiyo amerikada dünyanın ağır abisi pozisyonunda olduğu için herkes ona bakıyo amerikada iş başa düştü ama bedavaya müdahale olmaz ne çıkarım olacak bu işten diyip onun hesabına mı düştü şu an acaba böyle bişey olabilir mi
-
Amerika'dan korktukları kadar Allah'tan korkmayanlar yönetici olduktan sonra bizden bi bok olmaz
ReyiZ tarafından 29/Ağu/13 03:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Millet
http://www.internethaber.com/baba-vanganin-muthis-kehanetleri-foto-galerisi-27420-p2.htm
demiş vanga nene zamanında inş doğruluk payı olmaz safsataymış deriz geçeriz.
Ama durum oraya gidiyor.
iran nükleeri ateşler bu sefer israil durmaz.
işler çok karışır Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim..
-
yolbulucu bunu yazdıshadowjedi bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıshadowjedi bunu yazdıblackglove bunu yazdıSpArK bunu yazdı
yardın hoca beni hala gülüyom :D:D:D
-
tutrakan_d bunu yazdı
Millet
http://www.internethaber.com/baba-vanganin-muthis-kehanetleri-foto-galerisi-27420-p2.htm
demiş vanga nene zamanında inş doğruluk payı olmaz safsataymış deriz geçeriz.
Ama durum oraya gidiyor.
iran nükleeri ateşler bu sefer israil durmaz.
işler çok karışır Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim..
baba wanga bildiğin doctor who nun bölümlerini anlatmış :)