folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]

Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

Noneyim bunu yazdı:

alayı salak.

daha düzgün yazabilirsin 1 2 tanesi senle yapamadı die hepsi salak mı oluo ?

ımzasıda aynı salak demıyımde asırı dengesızler allah var yukarda

THE BeYaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben artık çoğundan iğreniyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jplusplus
    Jplusplus's avatar
    Erkek

Notorious rulz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Olm   icimi omoyla  yikamam lazim   basligi  direk  bir kiza cakmak  diye  okudum aq...

Hacilar bu hatunlarin hepsi  ayni  sadece  turk kizlarinda  olan bisey  degil,ingilizide,mogoluda,rusuda,polonyalisida,brezilyalisida,kolombiyalisida,italyanida,turkude  hep si  ayni (tecrubeyle  sabittir)

Onlarlada olmuyor onlarsizda, sadece kimin patron oldugunu unutturmayin  yeter,fazla didiklemeyin gidisatina birakin  ama sezdirmeden gidisati siz ayarlayin.BAktiniz  hakimiyet  elden gidiyor  kacin  kurtulun.Allah hepimizi sirret kadinlarin gazabindan korusun..

Not: Yukarida saydiklarim icersinde en zor idare edilen turklerdir.Biyerleri hep kalkik oldugu icin.Ayrica kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar..

Not 2 : Hangi memleketten olursa olsun 1 kural vardir ki  omur boyu unutmayin ve uygulayin.Sakin ama sakin  nekadar severseniz sevin gercek sevginizi gostermeyin gerekirse arada hafif kaba olun size yapisirlar (buda tecrube ile sabittir)..,hatunlar uzerinde  % 80 ise yarar %20 dede normal iliski devameder.

Bunlar benim dusuncelerim ve bizzat yasadigim, uyguladigim yontemlerdir..Katilirsiniz katilmasiniz  o size kalmis..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kafa yorulacak konu değil bence. Ülkemizde kızların geneli bakımsız, kültürsüz ve anaokulu çocuğu gibi davranıyor. Mürideler sakın bunu bir tarafa çekmesin. Çünkü boş işlerle uğraşmak yerine gelip böyle platformlarda fikirlerini öne sürmek, tartışmakta kızlarda nadir rastlanan bir durumdur. Yani bahsettiğimiz insanlar toplumun büyük yüzdesini oluşturan dış kapının mandalları. Fakat bunlar acı gerçekler. Kızlar erkeklerden çok şey bekliyor. Fakat kızlar ne kadar hak ediyor? Onu sormak lazım.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bakın firex sonuna kadar haklı,

erkeklerin yaptığı en büyük hata, koşturmaktır beyler..
    bu durumda güzel\çirkin her kız.. Peşinden koşturtmaya alışıyo bi süre sonra.. eğer koşmuosa kişi bir sorun varmış gibi algılıyo

oysa erkekler kendilerini ağırdan satmayı bi öğrenseler, hiç koşturmak zorunda kalmıcaklar...

hı kendini ağırdan satan erkeklerde var
    ama kızın tepkisi genelde " ay şuna bak hint kumaşı mübarek " gibi oluo, e haklı alışmış yavşamalarına..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

ben artık çoğundan iğreniyorum

+ yalancı alaycı bir dakka önce söylediği son saniye de tutmayan .. karaktersiz ciğeri 5 para etmez cok hoca ..
    iğrenç olupta kusabilsem suratlarına ki ondanda anlamayacak insanlar var ..
     birçoğumuz illaki geçtik bu mevzulardan.. geçmeyenler varsa ders alsın, ona göre adım atsın. :)) Harika bir yazı . . .

Cünkü bir kadın ; Adamı mezara'da, sokar yatağa'da .. :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

alayı salak.

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

iSo bunu yazdı:

bakın firex sonuna kadar haklı,

erkeklerin yaptığı en büyük hata, koşturmaktır beyler..
    bu durumda güzel\çirkin her kız.. Peşinden koşturtmaya alışıyo bi süre sonra.. eğer koşmuosa kişi bir sorun varmış gibi algılıyo

oysa erkekler kendilerini ağırdan satmayı bi öğrenseler, hiç koşturmak zorunda kalmıcaklar...

hı kendini ağırdan satan erkeklerde var
    ama kızın tepkisi genelde " ay şuna bak hint kumaşı mübarek " gibi oluo, e haklı alışmış yavşamalarına..

abaza gençliğimiz sağolsun. taşa vajina çizsen ona gider sarkar. hatunlarda alışmış dediğin gibi.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KHarOn
    KHarOn's avatar
    Erkek

xxspiderxx bunu yazdı:

500 days of summer

izleyin öğrenin ;)

Toplam Hit: 17719 Toplam Mesaj: 95