Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler bugün sıçtım. ted mezunu odtülü (Türkiyede derecesi var) kızla yemeğe/sinemaya gidiyoruz. Aklınıza gözlüklü bi tip felan gelmesin amerikalar/danimarkalar derken türkiyeyi bile beğenmeyen bi kız.
Bende çulsuz amıngo goyim :D Bimden aldığım terliklerle gidecem buluşmaya nerdeyse lan :d
-----------------------------"-Hayat okulunu dereceyle bitirdim Türkiye'yi beğenmeyenin ağzını zikerim!" de bak o kız nasıl seviyor seni.
Eger ne yapacağını bilmiyorsan felsefeye dal kızla en azından gecirdigin gece biboka yarar.
Ama yukarıdakinide söyleyebilirsin tabi direk değil hissettirerek :D
-
Tayok bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Beyler bugün sıçtım. ted mezunu odtülü (Türkiyede derecesi var) kızla yemeğe/sinemaya gidiyoruz. Aklınıza gözlüklü bi tip felan gelmesin amerikalar/danimarkalar derken türkiyeyi bile beğenmeyen bi kız.
Bende çulsuz amıngo goyim :D Bimden aldığım terliklerle gidecem buluşmaya nerdeyse lan :d
-----------------------------"-Hayat okulunu dereceyle bitirdim Türkiye'yi beğenmeyenin ağzını zikerim!" de bak o kız nasıl seviyor seni.
Eger ne yapacağını bilmiyorsan felsefeye dal kızla en azından gecirdigin gece biboka yarar.
Ama yukarıdakinide söyleyebilirsin tabi direk değil hissettirerek :D
Yok hocam onun ayarını paso veriyorum zaten. Ama seviyorumda kızı allah kahretsin. Felsefeyede dalabiliyorum allahtan o şekilde yırtıyorum biraz. allahım kız ne buluyo ki bende:D tipsizizde allah şükür. Bide üstüne makinacıyız. Makinacıyız zaten yaa var mı ötesi :D -
E şimdi bu taktiklerini uygulayınca ne geçicek eline hocam "o terk etmedi ben terk ettim heh" tribinden başka.
Eğer hatunlardan mantık, tutarlılık, vefa şu bu bekliyosanız illa ki eninde sonunda memnun olmadığınız bi sonuç karşınıza çıkar. Bence ilk önce kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin, kadınlara ihtiyacınız olmadan da hayattan zevk alabilmeyi öğrenin, sonra kadınlarla ilişkilere girin. Hiç bi beklentiniz olmasın, sadece sevin, sevişin, bakın nasıl tadı çıkıyor herşeyin.
Masadan tutup buzdolabı görevi görmesini isteyemezsin. Dişiler de doğaları gereği duygusal olarak dengesizler. Ciddiye alırsan bu dengesizlikleri kafayı yersin hem kendini hem onu üzersin. Ki bence olduğu haliyle de güzel herşey, ben hoşlanıyorum şahsen kızların bi öyle bi böyleliklerinden, ne istediklerini bilmemelerinden, hatta şu en uyuz olunabilecek karşına oturup sana ders vermelerinden bile, çok çocuksu bi sevimlilikte bunlar. İlla da uyuz olursan kalkar gidersin, sinire gerek yok. Çocuk gibiler zaten, en büyüğü bile öyle, annemi bile kız çocuğu gibi seviyorum ben küsüyo gönlünü alıyorum falan:D niye kızıcaksın, niye ciddiye alıcaksın, sev gitsin işte. Böyle komplekssiz davranırsan zaten kız ayrılsa bile saygısını hala korur arkasından köpek gibi havlamadın diye, ve yeni birilerinin ilgisini çekmen de hiç zor olmaz.
Özet: Fani dünya amk
-
ee kızlar artıkk seçilmiyoo seçiyoo ne yaparsınn..
-
FireX bunu yazdı:
Kafa yorulacak konu değil bence. Ülkemizde kızların geneli bakımsız, kültürsüz ve anaokulu çocuğu gibi davranıyor. Mürideler sakın bunu bir tarafa çekmesin. Çünkü boş işlerle uğraşmak yerine gelip böyle platformlarda fikirlerini öne sürmek, tartışmakta kızlarda nadir rastlanan bir durumdur. Yani bahsettiğimiz insanlar toplumun büyük yüzdesini oluşturan dış kapının mandalları. Fakat bunlar acı gerçekler. Kızlar erkeklerden çok şey bekliyor. Fakat kızlar ne kadar hak ediyor? Onu sormak lazım.
-----------------------------+1
acı gerçek...
-
eve gecince bakacam bi cizik atayim
-
Noneyim bunu yazdı:
alayı salak.
-----------------------------dogru diyosun
-
can abi ne güzel demiş bağlanmayacaksın aga akıllısını bulana kadar sırf hormonlar yüzünden her önüne gelene bağlanmayacaksın ;
Bağlanmayacaksın bir şeye
Öyle körü körüne
“O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin
Demeyeceksin işte
Yaşarsın çünkü
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki
Çok sevmeyeceksin mesela
O daha az severse kırılırsın
Ve zaten genellikle o daha az sever seni
Senin O’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen çok acımazsın
Çok sahiplenmeyince
Çok aitte olmazsın hem
Çalıştığın binayı
Masanı, telefonunu, kartvizitini
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları
Mesela kuzey yıldızı
Senin yıldızın olacak
“O benim” diyeceksin
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin..
Mesela gökkuşağı senin olacak
İllede bir şeye ait olacaksan,
Renklere ait olacaksın,
Mesela turuncuya,
Yada pembeye,
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden
Çok ait olmadan yaşayacaksın
Senin değillermiş gibi davranacaksın
Hem hiçbir şeyin olmazsa
Kaybetmekten de korkmazsın
Onlarsızda yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın
Çok eşyan olmayacak mesela evinde
Paldır küldür yürüyebileceksin
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat
İlişik yaşayacaksın
Ucundan tutarak..son olarak bir de atasözümüz var önce can sonra canan kim olursa olsun kendini senden üst görene yol vereceksin :))
-
http://www.hizliupload.com/img/2223634850_416859803621_808008621_4516758_688579_n.jpg
son cümleler tezime ters düşüyordu o yüzden karaladım .xd
-
Başkasının Dediğiyle Değil İstediğiniz Gibi Yaşayın. Yaşadıkça Yaptığınız Hatalardan En Azından Tek Sorumlu Siz Olursunuz.