folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Kürt Arkadaşımla Sohbetim....

Bir Kürt Arkadaşımla Sohbetim....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

kızmış adam ya sakin ol canım benim sakin ol 

@+ Hakaret etmene gerek yok.ç..................... burdaki  ç nin ne anlama geldiğini çözemedim dersem ben saf birimi  olurum  yoksa  sen çokmu akıllı olursun ?

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

kızmış adam ya sakin ol canım benim sakin ol 

@+ Hakaret etmene gerek yok.ç..................... burdaki  ç nin ne anlama geldiğini çözemedim dersem ben saf birimi  olurum  yoksa  sen çokmu akıllı olursun ?

Nokta ile ç yanyana olduğundan yannı$lıkla basmı$tım sen bunu yazmadan editledim zaten avukat beyyy =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    yanlış anlaşılmalara meal  vermeyelım ...bu arada başka veya  bu tarz bi konuda seninde haklı oldugunu  görürsem ister iste ister  isteme seninde  avukatlığını yaparım

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    tamam  anayasanın 66. maddesinde yazarken türkiye kimliği taşıyan herkes türktür bende seviniyorum bu duruma benimde rakadaşlarım var bu tarzda ama kürtçe konuşulması hoşuma gitmiyor dilde ikilik olursa kültürdede olur kültürde ikilik olursa kutuplaşma olur ben hep halkların kardeşiliğini savunurum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    profiline baktımda gerçekten 31 yaşındamısın yazdıgın seyleri tekrardan okuyabiliyormusun ne yazdığının farkındamısın istiklal marşını  biliyormusun  ya gencliğe hitabeyi  atatürk ün hayatını biliyormusun kimi neyle sucluyorsun niye  coğul konusuyorsun .türk halkı vardır  kürt  halkıda  vardır ve hepimiz türk milletiyiz

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    HolyReform bunu yazdı:

malsın sen.evet malsın...

ona kalırsa hilafet yanlılarıda milli mücadeleye köstek olmaya çalıştılar.ama onlar türktü?

hiç kimseden yardım beklemeyen Mehmet Sait ( şahin bey),karayılan,vs vs nasıl çarpışmışlar okudunmu hiç?

düşünme özürlü herif kahraman maraş,gaziantep,şanlı urfa unvanları isyan etmesinler diye mi verildi sanıyosun sen?

en az pkk kadar bölücüdür doğudaki yurttaşları dışlayanlar,pkk ya bütün kürt halkını dahil edenler.

ve bu iki millet arasına nifak tohumları ekmeye çalışan Amerika,pkk vs vs gibi o.ç larının ekmeğine yağ süren sizlerde vatan hainisiniz.aq beyinsizleri.

Saydığın şehirlerin hiçbirinde kürtlük yok =) neden acaba.. 2 Millet diosn milletmi :| ? millet kim pardon bir ülkede bir millet olur ;D "bir toprak parçası üzerinde aralarında dil, tarih, ülkü, duygu, gelenek ve görenek birliği olan insanların oluşturduğu topluluk." daha kendinizi savunurken bile ayrımcılık yapıosunuz ;D siz ezilen itilen kakılansınız ya her zmn pozitif ayrımcılığa tabi tutuluyorsunuz. anadilimiz anadilimiz diyip duruolar akm madem bu Türkiye lisiniz Türkiye Cumhuriyeti resmi dili Türkçe dir. :|  

+ Hakaret etmene gerek yok.
    Türkiye cumhuriyeti içerisinde yaşayan insanlar türk örf adetine göre yaşayıp öyle davranmak zorunda değiller.Kim nasıl istiyorsa öyle yaşar.orasıda seni bağlamaz.hiç gittinmi bilmiyorum ama urfa siverek'e git demek istediğimi anlayacaksın.

sen kalkıp kurtulus savaşında kürtler isyan etmekten başka bi halt etmedi dersen bende sana kurtuluş savaşının doğuda başladığını hatırlatıcam tabiki ne bekliyosun başka?zaten doğudaki yurttaşlar bi devlet dairesine gittiklerinde kürtçe konuşmuyor Türkçe konuşuyr.Ancak ülkemizde hala Türkçe bilmeyen kürtler var adam kürtse kürtçe konuşmak hakkıdır tabiki.Almanyaya giden Türklerin kendi aralarında evlerinde Türkçe konuşma hakları olduğu gibi.Hem ben sana dille ilgili bişeymi dedim nerden çıkardın sen şimdi dili falan?

benim sana karşı olarak post atmamın sebebi kurtuluş savaşı şehitlerine haksızlık etmen hakaretimin sebebide budur inan bana sana kızmama sebeb olan mesajın benim sana ettiğimden daha büyük bir hakaret içeriyor.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bazı arkadşalar kürtlere arkanı dönmiceksin yazmış doruluk payı olsa bile böyle büsbütün tüm halkı suçlamak insancıl deildir ama konusu açılmışken bir önrnek verim babamın bi arkadaşı polis doğuda görevdeyken bi kahveye girnmiş orda biriyle tavla oynamış  çayı ısmarlamış hesabı felan kendi ödemiş oradaki açycı demişki abi dikkatli ol bunlara iyilik yaramz demiş nese tavla bitince adam bana müsade demiş çıkmış kahveden yani babamın arkadaşı peşinden tavla oynadığı kişi çıkmış abi beraber gidelim demiş silahını çıkartmış ateş etmiş ıskalamış sonra kaçmış adamda peşinden kovalamış bunu dio sıkıştırdım bi yerde özür diledi ama dio kafasına sıktım dio sebebimde var can güvenliğim dio ondan sonra dio hiç bir türlü bir kürtle muhabbetim olmamıştır dio 7 yıllık doğu görevinde bak bu olay gerçekten yaşanmış olay  ama bu olaydan hareketle büsbütün bir halkı suçlamak ne kadar doru  onu vicdanımızla karar vermeliyiz...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    ya arkadaşlar bazı arkadşalar kürtlere arkanı dönmiceksin yazmış doruluk payı olsa bile böyle büsbütün tüm halkı suçlamak insancıl deildir ama konusu açılmışken bir önrnek verim babamın bi arkadaşı polis doğuda görevdeyken bi kahveye girnmiş orda biriyle tavla oynamış  çayı ısmarlamış hesabı felan kendi ödemiş oradaki açycı demişki abi dikkatli ol bunlara iyilik yaramz demiş nese tavla bitince adam bana müsade demiş çıkmış kahveden yani babamın arkadaşı peşinden tavla oynadığı kişi çıkmış abi beraber gidelim demiş silahını çıkartmış ateş etmiş ıskalamış sonra kaçmış adamda peşinden kovalamış bunu dio sıkıştırdım bi yerde özür diledi ama dio kafasına sıktım dio sebebimde var can güvenliğim dio ondan sonra dio hiç bir türlü bir kürtle muhabbetim olmamıştır dio 7 yıllık doğu görevinde bak bu olay gerçekten yaşanmış olay  ama bu olaydan hareketle büsbütün bir halkı suçlamak ne kadar doru  onu vicdanımızla karar vermeliyiz...
    hocam büyük bir ihtimal adam pkk lı falandır yani polis olduğu için yapılmıştır.veya diyelim öyle değil adam ırkçı kürt milliyetçisi.kafatasçı olduktan sonra insan insanlıktan çıkar.çünkü insan insan olduğu için sevilir.şafak sezer diyorsa hayvanları seviyorum ama hayvanlaşmış insanları sevmiyorum diye o hesap.üstelik teroristin kürdü türkü olmaz bunu anlatamıyoruz.Ona kalırsa benim amcamda doğma büyüme uşaklı doğuya öğretmen gitti ilk gittiği gün yemek battaniye getirdler hep ve çokta severlerdi.Yani heryerden her türlü insan çıkar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    Concept bunu yazdı:

Anne tarafim Ermeni, baba tarafim Kurt.

Dostlarimin 99% Turktur diyebilirim, hem de en has ulkucu adamlardir.

Beni Turk arkadaslarimla yaklastiran birincil oge -bana kalirsa- Alevi olusumdandir. Turk ve Kurtlerin beraberligi ebedidir. Ne Kurt milliyetcisi ne de Turk milliyetcisi aralarina nifak sokacak guce sahiptir.

Ataturk'u seviyorum, onun ilkelerini benimsiyorum ama -gerici kalkismasi\ayaklanmasi- olmasina ragmen Dersim katliamini sindiremiyorum; icime yediremiyorum. Ne olursa olsun bu olay bu tarihsel haliyle cereyan etmemeliydi; yuregimi fazlasiyla burkan bir gercekliktir.

Ne hizipciyim ne de abartili bir bicimde devletci ama bu ulusa ait oldugum icin ovunc ve kivanc duyuyorum.

Sunu da belirtmekte fayda var arkadaslar; hakiki bir milliyetci altyapisi olmayan toplum ne bilim yolunda ne de maneviyat yolunda ilerleyebilir. Esas irkcilik heyezanlari Avrupalilar ve Avrupai devletler tarafindan tohumlari atilmistir. Turkiye Cumhuriyetindeyse: "yurtta sulh, cihanda sulh" acilimi ve yurekli vatanseverlerin atilimi vardir.

Deniz Gezmis'in savunma demecinde oldugu gibi kendimi Turk ve Kurt halklarina armagan etmekten onur duyuyorum. Vatan'in topragidir beni var eden, vatanin bagrindan cikmis yurekli ve birbirleriyle sevgili olmus gencleriz biz.

nefesini yemeğini soğutmaya harca bence ...

Dersim katliamı da nedemek neyini sindiremiyorsun, "Biz Türkler"  devletimize ulusumuza isyan etmiş eşkiyalara çiçekmi atacaktır. Hakettiklerini buldu o gavur beslemeleri, bugün dağdaki itsürüsünün, elimiz silah tutup belimiz doğrulunca bulacağı bela gibi.  Türk ve kürt halkı yoktur Türk milleti vardır. Bugün sesiniz miyavlama gibi çıkıyor , eliniz silah tuttuğunda nasıl aslan gibi kükrediğinizi Türk'ün beşikteki bebeğine bile acımadığınızı acımayacağınızı çok iyi biliyoruz. 

adamı 2 dakkada daha çıkmış eşkıya yaptın.kaç bebek vurmuş yazmış mı ben göremedim de? acımadığınızı acımıyıcağınızı biliyoruz yazmış adama bak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    @ HolyReform bende onu söylüyorum...

Toplam Hit: 20316 Toplam Mesaj: 151